reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

No i z ciekawości zrobiłam dziś rano znowu test. Negatywny. No 3 testy się chyba mylić nie mogą. .
Już sama nie wiem. Czekam na @. Mogłaby już przyjść i byłoby jasne.

Też Chcę zwierzątko; ) tylko ten mój książę jest uczulony i nie możemy mieć; (

reklama
hej dziewczyny

ja ostatnio nie pisze bo jakoś mi źle i smutno. Wszędzie pełno dzieci, a jak na nie patrzę to ogarnia mnie lęk, że ja nigdy nie będę mamą. Nie potrafię tego racjonalnie wyjaśnić. I boje się nadchodzących świąt, bo jak co roku wszyscy będą się pytać kiedy dziecko i życzyć mi go. Nie wiem jak to przeżyję z myślą, że niedawno straciłam mój skarb. Ale oni o tym nie wiedzą.

Od jutra przyjmuję na kilka dni pod mój dach daleką kuzynkę - jej mama ma mieć operacje usunięcia kolejnego już guza - tym razem na płucach. Nie ma już nerki i części wątroby. To takie niesprawiedliwe, że niektórzy tyle muszą się wycierpieć w życiu :(

Majdaczek (*) dla twojej mamy.

Enej - póki nie ma @ jest jeszcze szansa. A jak nie to może w styczniu zatestujemy razem.

Kamilove zazdroszczę pieska. Ja nigdy nie miałam zwierzątka w domu, bo nie mieliśmy na to warunków. A teraz niby mam miejsce, ale bidulek sam by w domu siedział cały dzień - to byłaby męczarnia.

Aschlee trzymaj się dzielnie. Przetrwamy jakoś te święta

LadyAgnes rozumiem Cię. . Niestety u mnie świąteczny sezon za życzenie dziecka właśnie się rozpoczął:(
Na dodatek usłyszałam: ty się nie wstydź, to normalna kolej rzeczy...

Ale zaciskam zęby ładnie się uśmiecham a w duchu sobie myślę że akurat Wy dowiecie się na końcu>:)

Dobry wieczór. Ale ten weekend szybko przeleciał.
A to dla dziewczyn, które się smucą na poprawę humoru ;-)- sezon piernikowy uważam za otwarty :-D

IMG_8532.jpg

Miłego wieczorka życzę :-)

Załączniki

• IMG_8532.jpg
    IMG_8532.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 41
witajcie po weekendowej przerwie ! U mnie nastrój bojowy , więc bez kija nie podchodź ;)
enej nic tylko czekać, może jakieś przesunięcie owulki nastąpiło, jak nie to od @ ostro dalej do boju !
yesenia no powiem ci że takie ciągnięcie tydzień przed @ zawsze było na ciążę, ale lepiej się nie nastawiać co by się nie rozczarować. nie mniej trzymam kciuki :)

Hello :)

Majdaczek, śliczne pierniczki!

Dziewczyny jakiej firmy testy owulacyjne polecacie? Ja widziałam tylko jedne w Rossmianie. Musze się zaopatrzyć bo dni płodne się zbliżają ;)

Cześć dziewczynki :D

Majdaczek jakie piekne pierniczki :D mniam
Annie ja nie pomoge w wyborze testow bo nigdy nie uzywalam :p

Kurde dziewczyny nie mam ostanio czasu na forum :( Kornela jest bardzo absorbujacym dzieckiem :p
Ostanjo bylam u koleżanki, ktora ma 2 letnie dziecko i tak sobie pomyslalam czy sie troche nie wyrywam z 2 dzieckiem przeciez to bedzie jakis meksyk hahah a jzk bedxie takie jak Kornela to juz w ogole sobie tego nie wyobrazam:p

reklama
Majdaczek, cunde ciasteczka!! :tak::tak: szkoda, że my w tym roku nie mamy warunków na takie wypieki :-(

Animka, faktycznie dość wcześnie chcesz mieć drugie :) ale mała różnica między dziećmi potem wyjdzie wam na dobre ;);)
Tylko najpierw trzeba przetrwać wszelakie ciężkie bunty, kolki, ząbkowania praktycznie bez wytchnienia - czyli jakieś 4-5 lat marudzenia, a potem sielanka :D:D:D

Do góry