reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

No i z ciekawości zrobiłam dziś rano znowu test. Negatywny. No 3 testy się chyba mylić nie mogą. .
Już sama nie wiem. Czekam na @. Mogłaby już przyjść i byłoby jasne.

Też Chcę zwierzątko; ) tylko ten mój książę jest uczulony i nie możemy mieć; (

reklama
hej dziewczyny

ja ostatnio nie pisze bo jakoś mi źle i smutno. Wszędzie pełno dzieci, a jak na nie patrzę to ogarnia mnie lęk, że ja nigdy nie będę mamą. Nie potrafię tego racjonalnie wyjaśnić. I boje się nadchodzących świąt, bo jak co roku wszyscy będą się pytać kiedy dziecko i życzyć mi go. Nie wiem jak to przeżyję z myślą, że niedawno straciłam mój skarb. Ale oni o tym nie wiedzą.

Od jutra przyjmuję na kilka dni pod mój dach daleką kuzynkę - jej mama ma mieć operacje usunięcia kolejnego już guza - tym razem na płucach. Nie ma już nerki i części wątroby. To takie niesprawiedliwe, że niektórzy tyle muszą się wycierpieć w życiu :(

Majdaczek (*) dla twojej mamy.

Enej - póki nie ma @ jest jeszcze szansa. A jak nie to może w styczniu zatestujemy razem.

Kamilove zazdroszczę pieska. Ja nigdy nie miałam zwierzątka w domu, bo nie mieliśmy na to warunków. A teraz niby mam miejsce, ale bidulek sam by w domu siedział cały dzień - to byłaby męczarnia.

Aschlee trzymaj się dzielnie. Przetrwamy jakoś te święta

LadyAgnes rozumiem Cię. . Niestety u mnie świąteczny sezon za życzenie dziecka właśnie się rozpoczął:(
Na dodatek usłyszałam: ty się nie wstydź, to normalna kolej rzeczy...

Ale zaciskam zęby ładnie się uśmiecham a w duchu sobie myślę że akurat Wy dowiecie się na końcu>:)

Dobry wieczór. Ale ten weekend szybko przeleciał.
A to dla dziewczyn, które się smucą na poprawę humoru ;-)- sezon piernikowy uważam za otwarty :-D

IMG_8532.jpg

Miłego wieczorka życzę :-)

Załączniki

• IMG_8532.jpg
    IMG_8532.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 37
witajcie po weekendowej przerwie ! U mnie nastrój bojowy , więc bez kija nie podchodź ;)
enej nic tylko czekać, może jakieś przesunięcie owulki nastąpiło, jak nie to od @ ostro dalej do boju !
yesenia no powiem ci że takie ciągnięcie tydzień przed @ zawsze było na ciążę, ale lepiej się nie nastawiać co by się nie rozczarować. nie mniej trzymam kciuki :)

Hello :)

Majdaczek, śliczne pierniczki!

Dziewczyny jakiej firmy testy owulacyjne polecacie? Ja widziałam tylko jedne w Rossmianie. Musze się zaopatrzyć bo dni płodne się zbliżają ;)

Cześć dziewczynki :D

Majdaczek jakie piekne pierniczki :D mniam
Annie ja nie pomoge w wyborze testow bo nigdy nie uzywalam :p

Kurde dziewczyny nie mam ostanio czasu na forum :( Kornela jest bardzo absorbujacym dzieckiem :p
Ostanjo bylam u koleżanki, ktora ma 2 letnie dziecko i tak sobie pomyslalam czy sie troche nie wyrywam z 2 dzieckiem przeciez to bedzie jakis meksyk hahah a jzk bedxie takie jak Kornela to juz w ogole sobie tego nie wyobrazam:p

reklama
Majdaczek, cunde ciasteczka!! :tak::tak: szkoda, że my w tym roku nie mamy warunków na takie wypieki :-(

Animka, faktycznie dość wcześnie chcesz mieć drugie :) ale mała różnica między dziećmi potem wyjdzie wam na dobre ;);)
Tylko najpierw trzeba przetrwać wszelakie ciężkie bunty, kolki, ząbkowania praktycznie bez wytchnienia - czyli jakieś 4-5 lat marudzenia, a potem sielanka :D:D:D

Do góry