reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Majdaczku kochana wiem co czujesz bo tez w tym roku dwa razy dostalam szanse od losu zeby sie cieszyc i dwa razy mi ja zabrano zreszta znasz moja historie to wiesz jak bylo...wiem jak sie czujesz bo jak pomysle o swietach to chyba wolalabym udawac ze ich nie ma...ale kochana musimy wierzyc ze doczekamy sie naszych Kruszynek i ze beda wyjatkowymi Szkrabkami

reklama
dziewczyny dopadł mnie smutek..
wyszłam dosłownie na 30 min do najbliżego sklepu po zakupy na obiad i wszędzie młode mamy, ciężarne, małe dzieci..
i mimo że rano jakoś nie czułam się źle z tym negatywnym wynikiem testu to teraz mi smutno..

Ja wiem, mój przypadek jest jak milion innych. Ja wiem, że są kobiety w gorszej sytuacji.. Ja to wszystko wiem. I współczuje. I trzymam kciuki za każdą z nas. I cały czas przekonuje siebie że będzie lepiej.

Ale jakoś tak mi zwyczajnie smutno..

Witam dziewczyny i jak byłyście grzeczne :)
My już po rannych Roratach, chłopcy bawią się klockami Lego, które dostali, więc jest trochę spokoju. A Ja mam dzisiaj strasznego lenia, nic mi się nie chce. Dobrze, że porządki zrobiłam wczoraj, bo dzisiaj jakoś bym tego nie widziała. U nas taka mgła, że nie widać prawie nic, a muszę iść na cmentarz. Dzisiaj 19 rocznica śmierci mojej mamy, ale ten czas szybko mija...
No to miłego dnia życzę oraz udanych mikołajek!

Dzień dobry, a raczej dobry wieczór...
U mnie mikołajki nienajlepsze przyplątała mi się jelitówka i czuję się okropnie :(
Mała z prezentów zadowolona, wieczorem jeszcze Ł przywiezie nam nowego lokatora: suczkę Kapryskę lub Sonię. Jeszcze sprzeczamy się co do imienia :)

No i muszd ostatnie kroki poczynić przy urządzaniu kącika dla Jago. Więc jeszcze na zakupy musimy się udać :S nie wiem jak ja to przezyję :((

Enej, ja testuję 25.12 :D ale narazie żadnych starań nie było :o

Majdaczek, [*] swiatełko pamięci dla mamy! :*

no i byśmy tetowały razem :D jakbym okres dostała :( a teraz to cholera wie co będzie...

też bym chciała psiaka.. psieski są fajne.. tyle szcześcia i radości. Wystarczy że są a już jest jakoś lepiej:)

Enej, a może ty już wtedy będziesz brzuchata, @ nadal nie masz to kto wie :):)
Tego Ci życzę :*

Ja to wogóle czuję, że pewnie w cyklu grudniowym to nic nie będzie :o
No ale nie zmuszę Ł do przytulanek... Wogóle u nas już posucha od początku listopada... Zaczynam się zastanawiać czy on kogoś nie ma na boku :what::confused:

Kamilove no co ty! Nie myśl tak nawet!! mąż napewno Cię kocha;) U mnie było tak samo.. zaraz przed ślubem i po ślubie.. myślałam że jak zamieszkamy już razem (w maju tego roku) to będziemy ( że tak powiem) bzykać się jak króliki :tak: a tu może raz w tyg, najczęściej weekend:crazy: też zaczełam sięzastanawiać.. a jak się dobierałam to :no:. zmęczony zawsze...
i jakby nie patrzeć to gdyby nie starania o dziecko to by było sporadycznie raz na jakiś czas jak mu się przypomni:)

no @ jeszcze nie ma.. dziwnie się czuję.. le test był negatywny:) w środę idę do gin. Trochę się boję.. ale co ma być to będzie :)

Hej :)

Mikołaj był hojny w tym roku i każdy dostał piękne prezenty. Hania oczywiście najwięcej :) Taka była zaskoczona jak się rano obudziła i zobaczyła masę kolorowych paczek <3

Majdaczek, dla Twojej Mamy (*) a dla Ciebie przytulasy. Moja Mama odeszła 11.11.2008 r. Wiem jak ciężko bez mamy się żyje :/
Kamilove, jakiego pieska będziecie mieć? My mamy czarnego Labradora - miłość chodząca na czterech łapach i merdająca ogonek ;)
Co do męża, nie kracz ;) Pewnie jest zmęczony albo ma jakiś stres. Czy Ty zawsze masz ochotę na sex? Wbrew pozorom chłopom też się zdarza "ból głowy" ;) Ale rozumiem frustrację jak się macie starać o dziecko a jemu się nie chce...
Enej, w środę gin na pewno sprawdzi czy nie masz już w brzucho dzidziusia :)

reklama
Hej :)

Mikołaj był hojny w tym roku i każdy dostał piękne prezenty. Hania oczywiście najwięcej :) Taka była zaskoczona jak się rano obudziła i zobaczyła masę kolorowych paczek <3

Majdaczek, dla Twojej Mamy (*) a dla Ciebie przytulasy. Moja Mama odeszła 11.11.2008 r. Wiem jak ciężko bez mamy się żyje :/
Kamilove, jakiego pieska będziecie mieć? My mamy czarnego Labradora - miłość chodząca na czterech łapach i merdająca ogonek ;)
Co do męża, nie kracz ;) Pewnie jest zmęczony albo ma jakiś stres. Czy Ty zawsze masz ochotę na sex? Wbrew pozorom chłopom też się zdarza "ból głowy" ;) Ale rozumiem frustrację jak się macie starać o dziecko a jemu się nie chce...
Enej, w środę gin na pewno sprawdzi czy nie masz już w brzucho dzidziusia :)
Fajnie, że Mikołaj udany ;);) i że mała się cieszyła :tak::tak:

Co do pieska to wzieliśmy zwykłego kundelka maluskiego, ktorego właściciele by uśpili bo szczenię im zvyteczne :(
Będzie Sonia :tak:

A co do męża to po prostu frustracja mnie łapie :o
Cały miesiąc nic i ten dalej niechetny to w mózgu kontrolka mimowolnie się zapala :-(

Ale koniec smutnych myśli ;) na pewno chłopina jest zmęczony.

Współczuję wam dziewczyny życia już bez mam... Musi to być straszne. Ja w tym roku pożegnałam babcię chorą na raka płuc. Strasznie to przeżyłam :cry:

Dobranoc!!

Do góry