reklama
o dzizas tez taka mamprzypomniałyście mi że pranie muszę powiesić, ja nienawidzę prasowania mam znajomą co wszystko prasuję włącznie ze skarpetkami i majtkami
edyta01
Czekamy na czwarty cud
przypomniałyście mi że pranie muszę powiesić, ja nienawidzę prasowania mam znajomą co wszystko prasuję włącznie ze skarpetkami i majtkami
przypominam za wczasu hihi
nie no az tak to nie ,rozumiem prasowac posciel czy koszule itp ale majtki i skarpetki to przesada dla mnie no ale jak ktos lubi to czemu nie
Czuje, ze bedzie ostro, gdy wroci ;Pona ma nawet takie specjalne malusie żelazko by wszędzie dotrzeć
Lux wreszcie tylko męża brak, by z tego korzystać
edyta01
Czekamy na czwarty cud
ona ma nawet takie specjalne malusie żelazko by wszędzie dotrzeć
chyba po to aby zabic bakterie kalowe
kolezanki mam pracuje u jednej pani w domu i prasuje jej nawet chusteczki i majtki dzieci!przypominam za wczasu hihi
nie no az tak to nie ,rozumiem prasowac posciel czy koszule itp ale majtki i skarpetki to przesada dla mnie no ale jak ktos lubi to czemu nie
reklama
odpisalam Ci, ze mam przeczucia, ze chyba cos sie kroi, bo te skurcze w pochwie i klucie brzucha jest podejrzane, jajniki tez ie daja spokoju, plus to brodawki i dziwny bol piersi, a u Cb?Lux pytalam wczesniej ale chyba nie doczytalas ;-) jak sie czujesz ,masz jakies przeczucia ,oznaki inne niz zawsze ?