reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Lux powodzenia więc :-) ja tam nie znoszę sprzątania krew mnie zalewa jak mam w domu u siebie sprzątać a jak bym miała jeszcze u kogoś innego :szok:

Haha wchodzę do małej pokoju bo jakoś cicho się zrobiło, nie ma jej :eek: zaglądam do namiotu a ta poduchę i kołdrę wciągnęła lalkę przytuliła i śpi :-)

Edyta
dywanu jeszcze nie robiłam ale mam za sobą sporo kocyków więc źle nie będzie heh chyba

Ostatnia edycja:
reklama
Lux powodzenia więc :-) ja tam nie znoszę sprzątania krew mnie zalewa jak mam w domu u siebie sprzątać a jak bym miała jeszcze u kogoś innego :szok:

Haha wchodzę do małej pokoju bo jakoś cicho się zrobiło, nie ma jej :eek: zaglądam do namiotu a ta poduchę i kołdrę wciągnęła lalkę przytuliła i śpi :-)

ja uwiebiam sprzatac ,musze miec wszedzie czysciutko a zmywac uwielbiam ,jedynie czego nie lubie to prasowac :-p

slodka ta twoja niunia ,teraz masz chwilke dla siebie :-)

Lux zawsze parę złoty do przodu, ja wczoraj jak z jazdy wróciłam to padłam nie wiem kiedy z 2h spałam
Edyta oj udała się heh takie pomieszanie aniołka z diablichem że hej heh wczoraj była na służbie u mojej mamy i istny anioł mama mówi że dziecka nie było no do momentu aż nie wróciłam haha

ehh przydał by się teraz bo patrzę na dywan i płakać mi się chce moje dziecko budowało z lego kolej i mi to sprzątać przyszło. teraz fajnie by było mieć taki pilot przycisk włączasz i samo się sprząta haha chyba kiedyś taki film był co dom sam się sprzątał :-)

reklama
Do góry