reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Edyta, tylko, że z moimi problemami zdrowotnymi, będę się dopiero cieszyć po wizycie u gina, jak będzie wszystko ok a może być różnie. Ciąża pozamaciczna to 1-2% wszystkich ciąż, ja miałam tego pecha a teraz ryzyko wzrasta do 10%, poza tym cukrzyca i chora tarczyca. Mąż w ogóle się nie martwi, nie wiem czy nie pokazuje tego przy mnie czy rzeczywiście nie wie o co chodzi, z nimi to tak jest niestety, faceci... Ostatnio mam wrażenie, że nie słyszy co do Niego mówię, olewa wszystko, a jesteśmy dopiero 2,5 roku po ślubie, może przesadzam, być może przez zmęczenie pracą tak jest, sama nie wiem...

majdaczek suwaczek mini i link obok linka wklejony
martaha ja też w ciąży heparyne brałam ale w tabletkach / mamy córy w podobnym wieku :D:D

A kuriera nadal nie ma :confused2::crazy:

martaha a ta heparyna to na zakrzepy czy na cos innego ?

joawa no mezczyzni tak maja bo to nie oni zachodza w ciaze ,oni tylko maja przyjemnosc a potem tylko sluchaja jak jeczymy ze nam ciezko haha co do staranek ja o najmlodszego staralam sie cos ok 2 lat wiec widzisz latwo nie bylo ,pozniej jak chcialam zajsc to nie moglam wszystkie z innego watku zaciazyly a ja zostalam taka sierota ,wiec postanowilam odpoczac i przez rok odpuscilam staranka ,no i teraz wrocilam na pole bitwy

Loli a co ma przyniesc kurier ?

Ostatnia edycja:
Jestem :) przed wyjazdem do pracy byl u mnie taki niedowidzący pan i szuka znow opiekunki, bo ta poprzednia odeszla, mowie mu, ze pracuję itd. Chcial mnie wziac przez gmine, ale toi musi byc osoba, ktora nigdzie nie pracuje nawet dorywczo, a aja nie chcę gminy oszukiwac, bo potem moge miec problemy. A jak sie okazalo, ze znam ta Pauline, ktora go nadzoruje, to zmienil front, czy bym prywatnie do niego chodzila. Poczytac gazety, posprzatac i wyprac, i nierkiedy pojechac na zakupy i czasem mu odebrac obiad z przedszkola,bo z reguly to sam odbiera. Zgodzilam sie, ze jutro przyjde do niego na 10-tą i pyta sie ile chce za godzine? Mowie, ze 10 zl, zgodzil sie. Pytam sie, jaka mam pewnosc, czy mi bedzie placic? Wyjal z portfela 10 zli i mowi: pani wezmie, mowie, niech pan to schowa, nie moge! Prezyjde, zapracuje, to mi pan zaplaci. Nie wiem jak ogarne dwa etaty i dom, ale sprobuje :) bede chodzic w wybrane dni tygodnia z rana i czasami popoludniu, jesli akurat nie bede miec popoludniowki :)

reklama
Do góry