reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

wiecie co ja przez ta tabelke takiej checi nabralam ze szok chyba go wykorzystam ze dwa razy dzis a i przed wyjazdem tylko musze przed 4 wstac hihi:-D a normalnie az sluz mi sie zaczyna taki przezroczysty aby do wieczora tam byl hehe
a slyszalyscie o winie czerwonym ze ponoc dobrze dziala na owu
Edyta nie sugeruj sie objawami u innych bo kazda znas jest inna;-) moze zaczna bolec Cie znowu w 8 tygodniu

reklama
witajcie:)
Lady Gratulacje!!! Wkońcu ktoś musiał rozpocząć dobrą passę tego na roku na naszym wątku :)
A co do bliźniaków, to nie planuję, ale jakby były to się ucieszę :) Oby tylko wszystko było dobrze...
Dziś wykupiłam zastrzyki i czekam na @, od niej zaczynam... jakoś mam nadzieję dam radę :)

Ale fajnie się Was czyta, u mnie dzisiaj prądu brak od 8 do 18 w telefonie mam słaby net :/
Ja znów się nastawiam na ciążę, cycki mnie bolą coraz bardziej, ale to już tydzień po @ się zaczęło, nigdy tak nie miałam, mężuś robi mi codziennie masaże :D jestem już po owulacji chyba, bo śluzu płodnego brak ale i tak działamy hehe. A dzisiaj strasznie głodna jestem i senna bardzo, ale kawka smakuje, niestety :( znów się nakręcam. Do @ ponad 2 tygodnie zostało, mąż mi każe robić test, chyba oszalał ;D
U mnie też pogoda cudna, aż humor lepszy :)

joawa to teraz czekac na efekty waszej pracy a jesli macie ochote to w miedzy czasie mozecie dzialac tak dla pewnosci ,ja za tydzien testuje i juz mnie korci ale wiem ze to bez sensu bo jest za wczesnie ,wiedze ze twoj maz tez juz sie nie moze doczekac az zatestujesz :-)

Dziewczyny mam prosbe moglybyscie podpytac u swoich lekarzy..... Jak wczesniej pisałam jestem kosmetyczka i wykonuje rozne zabiegi z prądami, ultraschalami, laserem... Ja pytałam 2 ginekologów u mnie i kazdy miał inne zdanie na ten temat 1 ze będąc w ciazy nie moge wykonywać klientom tych zabiegów a 2 mowil ze nie ma problemu pomóżcie prosze bo ja niewiem co mam myslec a ja robie na codzień bardzo duzo tych zabiegów a jesli bede w ciazy nieche robic czegoś co ciazy nie służy... Podpytajcie prosze i zobaczymy jakich jest wiecej opini....;(

pkati z checia bym pomogla ale nie mam tu stycznosci z ginem ,bynajmniej na razie ,moze inne dziewczyny pomoga ;-)

Edyta01 dzieki :) czekam w takim razie dziewczyny na wasze odpowiedzi beda mi bardzo pomocne bo jak wyjdzie ze jestem w ciazy to z terminem u mnie jest bardzo ciezko u lekarza a jak nie powinnam wykonywać tych zabiegów... A bez żadnego swistka niepowiem szefowej ze jestem w ciazy i nie wykonam zabiegów bo mnie wywali odrazu :)

reklama
Dziewczyny mam prosbe moglybyscie podpytac u swoich lekarzy..... Jak wczesniej pisałam jestem kosmetyczka i wykonuje rozne zabiegi z prądami, ultraschalami, laserem... Ja pytałam 2 ginekologów u mnie i kazdy miał inne zdanie na ten temat 1 ze będąc w ciazy nie moge wykonywać klientom tych zabiegów a 2 mowil ze nie ma problemu pomóżcie prosze bo ja niewiem co mam myslec a ja robie na codzień bardzo duzo tych zabiegów a jesli bede w ciazy nieche robic czegoś co ciazy nie służy... Podpytajcie prosze i zobaczymy jakich jest wiecej opini....;(

Wiesz co ja z zawodu tez jestem kosmetyczka ale nie pracuje w zawodzie. Tylk9 paznokcoe robie czasem.po pracy. Ale wydaje mi sie ze nie powinno byc przeciwwskazan bo to nie tobie sa wykonywane zabiegi. Ale masz racje lepiej sie dowiedziec.

Do góry