reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
mi pokazuje ze wczoraj i dzis jestem bardzo płodna a ze jutro owulacja wczoraj nic nie było teraz przez dwa dni bedzie bo potem mojego nie bedzie i tak dzisiaj sluz i ból brzucha to moze sie zgadza na owulke
mam nadzieje ze wystarcza te dwa dni

Ostatnia edycja:
agnieszka to dzialajcie hihi ;-)

natalia jeszcze raz dzieki ,szkoda ze nie zapisuje kiedy byly przytulanka bo u nas to spontan ,dobrze ze dosc czesty :-D

Ja zaznaczam w kalendarzu w sumie sama nie wiem po co bo pilnuje regularności ale jakoś tak lubie wszystko wiedzieć w tym temacie ostatnio :p mi wyszło że najprawdopodobniej tydzień temu była owulka ale jeszcze w tym tygodniu pomęcze m tak dla pewności :) i w przyszłym tyg testowanko

dziewczyny czy mozliwe ze ten bol piersi ktory meczy mnie od kilku dni mogl zaczac sie od owulacji ? bo wczesniej bolaly mnie piersi ale to dopiero jak bylam w 8 tyg ciazy

edyta i LoliPoli jak zrobiłyście, ze macie suwaczki obok siebie? Próbuję tak zrobić, ale tylko wychodzą mi jeden pod drugim.

Edyta nasze ciało sie potrafi zmienic wiec mozliwe hormony owulacyjne szaleja mnie zaraz po owulacji bola i jak przestaja na dzien lub dwa przed @ bolec wiem ze nici ze wszystkiego

majdaczek jak chcesz miec suwaczki obok siebie to musisz wybrac mini rozmiar i jak wklejasz sobie na ta stronke przed zatwierdzeniem zmian to musisz umiescic linki obok siebie ;-)

reklama
na poczatku nie bolaly bardzo ,pozniej sie to zmienilo i nie moglam ich dotkanac a teraz bola ale juz nie tak bardzo czyli pewnie nici z tego :eek:

Do góry