reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Edyta dzięki za słowa otuchy. W sumie wychodzi już koniec 5 tygodnia, ale skoro plamienie zaczęło się 7 dni temu to mniej więcej wtedy kiedy powinien być okres.

Karla nie wiem czemu, ja pierwszy raz próbuję zdjęcie wstawić może coś źle zrobiłam? U mnie widać że się wstawiły :confused:

reklama
LadyAgnes super 2 krechy ;))

1985natalia2. Tak 29 , 31grudnia i 1 stycznia przytulania ...ale liczylam ze owu była 30 bo 29 test lh pokazał || i 30 czułam mega klocia jajników dlatego tak to sobie wyliczylam

to nie możliwe żeby 30 była owulacja a teraz implantacja, za długi czas, ale np mogłaś mieć owulke 4 stycznia, plemniczki przeżyły 5 dni( bo to chyba ich max) i właśnie się zagnieździło jajo.
Czasem się schodzi zanim plemniczki spotkają jajeczko :) odczekaj 48hi jeśli się nie rozkręci powtórz teścior, i kup taki ultraczuły

majdaczek, termin następnej @ (która ma nie przyjść :p) to 12.02

@ ma nie przyjść, a ja dostanę prezent na walentynki ;) :D

dziękuję Ci za słowa otuchy :) i mam nadzieję, że Tobie szybko uda się znaleźć pracę i zajść w ciążę :)

witaj, januarka :)

Lady Agnes, bądź dobrej myśli :) dzięki za fluidki, łapię :D ale miło patrzeć na takie 2 kreski ;)

1985natalia2 w sumie mozesz miec racje...:) ale z ta owulacja u mnie ciezko jest przewidzieć nawet lekarz ma z tym u mne problemy :/ dziekuje za odpowiedz zobaczymy co bedzie a jak myslicie te testy paskowe z Allegro sa czule czy lepsE sa clear blu

pkati a ja myslę, że możliwe.
Jeśli miałabyś owulkę np. 31 (2 dni po 2 kreskach na teście owu - co jest możliwe, a nawet prawdopodobne) to dziś byłby 12 dzień (jak dobrze liczę) i możliwe że zagnieżdżenie - u mnie zdaje się że było 11 dni po owu więc myślę że 12 dni tez może być.

Noelka witaj :) trzymam kciuki za prezent walentynkowy :)

pkati musisz patrzeć na czułość, jest napisane na opakowaniu ja w tym miesiacu kupiłam 2 testy, jeden w rossmanie i on ma czułość 25 a drugi w kauflandzie i on ma już czułość od 10hcg. W ulotce jest napisane że wykrywa ciąże już na kilka dni przed miesiączką.

Testy o czułości do 500 IU/l (ultraczułe) są w stanie dać odpowiedź czy kobieta jest w ciąży już 10 dni po zapłodnieniu czyli około 4 dni przed spodziewaną miesiączką.

Dzieki za odpowiedzi jestem mysli ze macie obydwie racje i tak musi byc;) innej opcji narazie nie biore pod uwagę chyba ze beda jakies nowe objawy narazie wszystko w dobrym kierunku

reklama
Do góry