reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Edyta dzięki za słowa otuchy. W sumie wychodzi już koniec 5 tygodnia, ale skoro plamienie zaczęło się 7 dni temu to mniej więcej wtedy kiedy powinien być okres.

Karla nie wiem czemu, ja pierwszy raz próbuję zdjęcie wstawić może coś źle zrobiłam? U mnie widać że się wstawiły :confused:

reklama
LadyAgnes super 2 krechy ;))

1985natalia2. Tak 29 , 31grudnia i 1 stycznia przytulania ...ale liczylam ze owu była 30 bo 29 test lh pokazał || i 30 czułam mega klocia jajników dlatego tak to sobie wyliczylam

to nie możliwe żeby 30 była owulacja a teraz implantacja, za długi czas, ale np mogłaś mieć owulke 4 stycznia, plemniczki przeżyły 5 dni( bo to chyba ich max) i właśnie się zagnieździło jajo.
Czasem się schodzi zanim plemniczki spotkają jajeczko :) odczekaj 48hi jeśli się nie rozkręci powtórz teścior, i kup taki ultraczuły

majdaczek, termin następnej @ (która ma nie przyjść :p) to 12.02

@ ma nie przyjść, a ja dostanę prezent na walentynki ;) :D

dziękuję Ci za słowa otuchy :) i mam nadzieję, że Tobie szybko uda się znaleźć pracę i zajść w ciążę :)

witaj, januarka :)

Lady Agnes, bądź dobrej myśli :) dzięki za fluidki, łapię :D ale miło patrzeć na takie 2 kreski ;)

1985natalia2 w sumie mozesz miec racje...:) ale z ta owulacja u mnie ciezko jest przewidzieć nawet lekarz ma z tym u mne problemy :/ dziekuje za odpowiedz zobaczymy co bedzie a jak myslicie te testy paskowe z Allegro sa czule czy lepsE sa clear blu

pkati a ja myslę, że możliwe.
Jeśli miałabyś owulkę np. 31 (2 dni po 2 kreskach na teście owu - co jest możliwe, a nawet prawdopodobne) to dziś byłby 12 dzień (jak dobrze liczę) i możliwe że zagnieżdżenie - u mnie zdaje się że było 11 dni po owu więc myślę że 12 dni tez może być.

Noelka witaj :) trzymam kciuki za prezent walentynkowy :)

pkati musisz patrzeć na czułość, jest napisane na opakowaniu ja w tym miesiacu kupiłam 2 testy, jeden w rossmanie i on ma czułość 25 a drugi w kauflandzie i on ma już czułość od 10hcg. W ulotce jest napisane że wykrywa ciąże już na kilka dni przed miesiączką.

Testy o czułości do 500 IU/l (ultraczułe) są w stanie dać odpowiedź czy kobieta jest w ciąży już 10 dni po zapłodnieniu czyli około 4 dni przed spodziewaną miesiączką.

Dzieki za odpowiedzi jestem mysli ze macie obydwie racje i tak musi byc;) innej opcji narazie nie biore pod uwagę chyba ze beda jakies nowe objawy narazie wszystko w dobrym kierunku

reklama
Do góry