reklama
Lady Agnes
Fanka BB :)
Łoł, ale naprodukowałyście. Ale udało mi się nadrobić :-)
Dziękuję za wszystkie miłe słowa. Powiem wam że jeszcze jestem w szoku i nie umiem się cieszyć, bo bardzo się martwię tymi plamieniami. Dzwoniłam dzisiaj do mojej gin, jutro rano mam iść na bete a o 17 mam wizytę - da mi skierowanie na usg. Po jej głosie wnioskuję, że dobrze nie jest i powinnam poczekać z cieszeniem się 2 kreseczkami :-(
A co do zdjęcia - póki co nie umiem go wstawić, może później spróbuję.
EDIT: Byłabym zapomniała - kamilove ja miałam przeczucie, że to Ty będziesz pierwsza! Nigdy bym się nie spodziewała, że ja, szczególnie że poprzednio zajęło mi to tyle czasu. A teraz w 1 cyklu umiarkowanych starań...
Kurcze, pamiętam jak w grudniu pisałam Ci, że ja obstawiam Ciebie
Dziękuję za wszystkie miłe słowa. Powiem wam że jeszcze jestem w szoku i nie umiem się cieszyć, bo bardzo się martwię tymi plamieniami. Dzwoniłam dzisiaj do mojej gin, jutro rano mam iść na bete a o 17 mam wizytę - da mi skierowanie na usg. Po jej głosie wnioskuję, że dobrze nie jest i powinnam poczekać z cieszeniem się 2 kreseczkami :-(
pkati mi w 31 dc wyszedł test negatywny dopiero dzisiaj w 36 dc dwie kreski, więc może za wcześnie zatestowałaś. Wciąż trzymam kciuki &&&&LadyAgnes brawo gratuluje z całego serca zobaczyłam rano co napisalas i poszłam robic swoj test i narazie 1 kreska ale temp wysoka nadal 37
Bardzo die ciesze 2 pierwsze kreski w tm roku trzymam kciuki zeby wszystko gładko poszło pamietaj spokojnie wszystko i niech nikt cie nie denerwuje dIsiaj bo my mu skopiemy D **
Ślę, ślę -----------------------------------------------------------> Łapiecie?doczytałam w skrucie
Agnes wielkie gratulacje a mówiłam mówiłam przeslij troszke fluidków
Oczywiście że tak Większość dnia mam przez to wyjęte z życiorysuNasza Lady pewnie pracuje
Noelka przykro mi, a tak dobrze się zapowiadało. Kciukam za następny cykl.Lady Agnes, wow! Ogromne gratulacje! wstaw zdjęcie testu
u mnie @ się rozkręciła
A co do zdjęcia - póki co nie umiem go wstawić, może później spróbuję.
Dziękuję Majdaczku za miłe słowa. Zobaczysz, że niedługo dołączysz do staraczek - ja mocno w to wierzę!Lady Agnes wielkie gratulacje. Wreszcie mamy II kreseczki Jak założyłam ten watek to Ty pierwsza odpowiedziałaś i jesteś pierwsza z II kreseczkami. Jeszcze raz gratulacje i uważaj na siebie i dzidzie.
noelka26 przykro mi,tule Cie mocno. Podaj termin następnej @.
Trzymam kciuki za następne testujące. Tez bym już chciała należeć do staraczek
Witaj Januarka ZapraszamyHej dziewczynki jestem mama zywiolowego 2 latka,myslimy w tym roku zaczac starac sie o rodzenstwo dla niego,chetnie dolacze do grupy staraczek.Pozdrawiam
EDIT: Byłabym zapomniała - kamilove ja miałam przeczucie, że to Ty będziesz pierwsza! Nigdy bym się nie spodziewała, że ja, szczególnie że poprzednio zajęło mi to tyle czasu. A teraz w 1 cyklu umiarkowanych starań...
Kurcze, pamiętam jak w grudniu pisałam Ci, że ja obstawiam Ciebie
Ostatnia edycja:
1985nelia2
Lady Agnes, moja koleżanka miała takie plamienia przez 2 miesiące że nawet nie załapała że w ciąży jest bo sie nie starali jakoś bardzo i dopiero jak ją mdłości przycineły i to też dopiero za którymś razem załapała i zrobiła test heh dzieciątko pomimo krwawień urodziło się zdrowiutkie i w czerwcu kończy 2 latka ona miała normalne krwawienia jak miesiaczkowe tylko nie miała szansy się nimi przejmować, moze i lepiej trzymam kciukasy za was
Lady Agnes
Karla, trzymam kciuki w takim razie!
Natalia ja nie mam żywej krwi, tylko taką brązową i jest jej całkiem mało, no ale jest poprzednim razem tak nie miałam i było źle więc teraz może mimo plamień będzie dobrze - tej myśli się trzymam
Natalia ja nie mam żywej krwi, tylko taką brązową i jest jej całkiem mało, no ale jest poprzednim razem tak nie miałam i było źle więc teraz może mimo plamień będzie dobrze - tej myśli się trzymam
pkati
1985natalia2. Testowalam rano test negatywny... Mi tez sie okres zawsze zaczyna 2-3 dniowym lekko brązowym brunatnym sluzem dopiero pozadnie pozniej po kilku dniach..aale dzisiaj to wyglada inaczej nie ma kolorku takiego jest biały jak mleko i jedna plamka jaj lakier od paznoki i czysta krew ...tylko jestem w szoku jak by teraz była implantacja ost przytulanki były 31-1 soryy ze wam tak pisze ale mi serce wali jestem Podjarana ta jedna kropka((megaa zawstydzona))
Lady Agnes
o proszę:
Tu poranny:
Zobacz załącznik 663575
A później w ciągu dnia, bo nie mogłam uwierzyć ;-)
Zobacz załącznik 663576
Ja nie widze zdjec
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Lady wkleisz Zdjecie testu ? Zarówno ja i moja koleżanka krwawilysmy w ciazy z tym ze ona zaczęła krwawic po zrobionym teście a ja nie wiedzialam o ciazy przez 2 miesiące bo w czasie kiedy przypadał okres krwawilam tzn w drugim miesiącu plamilam i wszystko bylo ok u niej jak i u mnie ,takie plamienia sie zdarzają i nie musza oznaczać nieczego złego ,nawet jak wstawiasz suwaczek na forum jest opis ze w 4 tyg moze występować delikatne krwawienie bo to są zmiany hormonalne i zdarza sie takie cos dosc często,trzymam kciuki za fasolke :-)
reklama
1985nelia2
Lady Agnes czasem nawet mała nadżerka tak krwawi w ciąży, więc bądź dobrej myśli pkati chodzi ci o 31 grudnia tak ?