reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lady Agnes kreseczki super! Powiedz mi a kiedy zaczęły ci się te plamienia i jak wyglądały?

Ostatnia edycja:
Ja kresek nie widxe na tel ale wierze ze sa sliczne:) jescze raz gratuluje.

Mi sie tak chce spac ze zmywam makijaz kapiel i spac. A maz do mnie z dolu krzyczy ze mam nie zamulac hahah:) a ja zaraz zasne na stojaco

Lady Agnes kreseczki super! Powiedz mi a kiedy zaczęły ci się te plamienia i jak wyglądały?

Anulka zaczęły się 7 dni temu i to jest takie skąpe ciemnobrązowe plamienie (na wkładce mało co, większość na papierze) dziś jest trochę jaśniejsze, po prostu śluz zabarwiony na kolor kawy z mlekiem. Strasznie mnie martwią, a w necie już się tyle naczytałam, że zaraz się pochlastam :-(

No to powiem Ci ze ja mam podobnie. Malutko tego jest. Takie jak kawa. Masz jakiss bole? badalas progesteron? Ja chyba jutro skoczę na betę i zbadać tez progesteron od razu.

nie badałam ale patrząc na temperaturę (dość niska) to może być przyczyna.
Jutro rano idę na betę - myślisz że progesteron zrobią bez skierowania?

Nie mam bóli, w ogóle nie czuję się ciążowo

lady nie czytaj netu!!! czytaj nas!! a my tu wszystkie wierzymy, że będzie dobrze!!:-):-):-)

edyta ale fajnie:-) jak trzech ulubionych kolegów mojego syna:-) kiedyś na forum była dziewczyna: Matka Synów - niesamowita kobieta! uwielbiałam czytać ich historie - od tej pory mam sentyment:-)

reklama
Myślę że tak betę bez skierowania i progesteron tez zrobię. Oglądałam dzisiaj jakiś program i właśnie mówili że niski poziom progesteronu może powodować plamienia. Ale wiadomo ze nie koniecznie o to może chodzić . No cóż ty masz dwie kreseczki ja jeszxze nie ;)

Do góry