reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Anulka remont to fajna sprawa, zaraz się lepiej mieszka :) Loli-moja koleżanka ma Natana, albo Nataniela, już nie pamiętam. I fajny ten maly, pasuje mu to imię.

Cześć Januarka :)

Ja nie chcę remontu przez dłuuuugi czas. Rok się z naszym męczyliśmy, z durną sąsiadką, spółdzielnią, PINBem, wykonawcami itd. Masakrycznie to był stresujący czas i wymęczający. Ale za dwa dni minie miesiąc odkąd tu mieszkamy. W naszym wspólnym gniazdku, zrobionym po naszemu i urządzonym po naszemu :)

lady ogromne gratulacje!!!!! suuuper!!! bardzo bardzo się cieszę:-):-):-):-)
anulka mnie się też Zosia podoba:-) i jeśli córa będzie to tak damy, a nad chłopcem jeszcze pomyślimy...
majdaczku razem sobie na swoja kolej poczekamy! na pewno niedługo znajdziesz pracę i z nadejściem wiosny zapączkujemy:-):-)
kotek przykro mi, że nie udało się zdać! masakra z tymi egzaminami:-(
loli na widok czapki opadła mi szczęka! i to łatwe jest, tak? to ja się wstydzę mojego wymęczonego komina pokazać:zawstydzona/y: (jeszcze nie skończony)
januarka witaj!!
edyta a jak twoi chłopcy mają na imię?

i tyle co zapamiętałam.. idę remontować:-):-)
i nieustająco trzymam kciuki za kolejne testujące i starające się!!!

Ejjjj słuchajcie powiedzcie co mysliscie własne wrocilam do domu po pracy byłam w .... I normalnie mam dalej białego sluzu ale w cholerę jak w dni plodne i mleczno biały i dosłowne na papierze zauwazylam 1 malusia kropelke krwi ale dosłownie taka mała jak kropelka kleju :) ale czy to możliwe ze dopiero implantacja dzisiaj jest 36 dc jak mysliscie i tylko ta 1 kropla reszta biallooo....??;/

reklama
Do góry