reklama
monii88
Fanka BB :)
Ja nie mam dobrych wiesci, choc sama nie wiem... Bylam u gina na usg, nic nie widzial, tylko cialko zolte, i powiekszone endometrium, pow ze nieraz w tym czasie nie widac, a nieraz widac. Mam w przyszlym tyg zrobic hcg, a jak uroslo to za 2 tyg na usg. Wyszlam stamtad i sie poryczalam.
to może jeszcze za wcześnie,ja dziś byłam i widać było pęcherzyk ciążowy ale strasznie malutki,przeraziłam się bo zaraz będę sobie wmawiać ze tak jak było z drugą ciąża wszystko stało i się nie rozwijało,ze względu ze raz poroniłam dostałam dupka i kolejna wizyta za 3tyg żeby zobaczyć czy jest serduszko i już odliczam i się boje:-(
madziolina_p
Moni, a ktory to tydz u Ciebie dokladnie? U mnie 4tydz i 1dz
skaba1
sierpień'05 marzec'08
Monii &&&&&&
Ja nie wspominam najlepiej tych wczesnych wizyt. Lekarze nie chcą nadziei rozniecać, a ja bym od razu chciała wiedzieć, że wszystko jest dobrze. W pierwszej ciąży usłyszałam, żeby się nie cieszyć i nikomu nie mówić, bo to może być martwa ciąża albo poronienie. A ja pędziłam gina po słowa otuchy po tym jak test pokazał dwie kreski po 8 miesiącach starań i po tym jak ten są lekarz powiedział mi, że mogę nie mieć dzieci.
Ja nie wspominam najlepiej tych wczesnych wizyt. Lekarze nie chcą nadziei rozniecać, a ja bym od razu chciała wiedzieć, że wszystko jest dobrze. W pierwszej ciąży usłyszałam, żeby się nie cieszyć i nikomu nie mówić, bo to może być martwa ciąża albo poronienie. A ja pędziłam gina po słowa otuchy po tym jak test pokazał dwie kreski po 8 miesiącach starań i po tym jak ten są lekarz powiedział mi, że mogę nie mieć dzieci.
madziolina_p
No zobaczymy, ja w pon lub wt zrobie bete to zobaczymy. Jutro pojde do internisty po zwolnienie na 2 tyg
EM Ka
Dziewczyny musicie wierzyć ze bedzie dobrze ! Gin przy 2 ciazy kazał mi przyjść usunac bo ogromne krwiaki (wieksze niz w pierwszej ciazy ktora straciłam) i brak serdusZka, nie zgodziłam sie, po tygodniu polecialam na usg , w międzyczasie na betę był przyrost , i tylko dzieki swojej upartosci i wierze mam cudowne dziecko ktore skończy 1 października 8 mcy a juz staje i puszcza sie mebli , rozwija sie cudownie i do tego jest bardzo pogodnym dzieckiem wiec wiara nadzieja i rozmawiajcie duzo ze swoimi fasolkami
Ps czy jest tu jakas mama karmiąca piersia ? Albo czy któraś z Was zaszła w ciaze przy kp?
Ps czy jest tu jakas mama karmiąca piersia ? Albo czy któraś z Was zaszła w ciaze przy kp?
Lilolo
Madzia, Monika
Jest tak jak pisze Emka i Skaba. Ja gdyby nie moja wiara w fasolkę to Jagody tez bym nie miała bo lekarz stwierdził, że ciąża się nie rozwija bo niemożliwe by w 8/9tc nie było serduszka, a ciąża była młodsza!!! I wszystko jest dobrze mam piękna dwulatke. W tak wczesnej ciąży jak wasze to niektórzy karzą tylko robić betę, a usg w 7tygodniu dopiero co by kobiety nie stresować. Będzie dobrze
Jest tak jak pisze Emka i Skaba. Ja gdyby nie moja wiara w fasolkę to Jagody tez bym nie miała bo lekarz stwierdził, że ciąża się nie rozwija bo niemożliwe by w 8/9tc nie było serduszka, a ciąża była młodsza!!! I wszystko jest dobrze mam piękna dwulatke. W tak wczesnej ciąży jak wasze to niektórzy karzą tylko robić betę, a usg w 7tygodniu dopiero co by kobiety nie stresować. Będzie dobrze
reklama