reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja nie mam dobrych wiesci, choc sama nie wiem... Bylam u gina na usg, nic nie widzial, tylko cialko zolte, i powiekszone endometrium, pow ze nieraz w tym czasie nie widac, a nieraz widac. Mam w przyszlym tyg zrobic hcg, a jak uroslo to za 2 tyg na usg. Wyszlam stamtad i sie poryczalam.

to może jeszcze za wcześnie,ja dziś byłam i widać było pęcherzyk ciążowy ale strasznie malutki,przeraziłam się bo zaraz będę sobie wmawiać ze tak jak było z drugą ciąża wszystko stało i się nie rozwijało,ze względu ze raz poroniłam dostałam dupka i kolejna wizyta za 3tyg żeby zobaczyć czy jest serduszko i już odliczam i się boje:-(

Monii &&&&&&
Ja nie wspominam najlepiej tych wczesnych wizyt. Lekarze nie chcą nadziei rozniecać, a ja bym od razu chciała wiedzieć, że wszystko jest dobrze. W pierwszej ciąży usłyszałam, żeby się nie cieszyć i nikomu nie mówić, bo to może być martwa ciąża albo poronienie. A ja pędziłam gina po słowa otuchy po tym jak test pokazał dwie kreski po 8 miesiącach starań i po tym jak ten są lekarz powiedział mi, że mogę nie mieć dzieci.

Dziewczyny musicie wierzyć ze bedzie dobrze ! Gin przy 2 ciazy kazał mi przyjść usunac bo ogromne krwiaki (wieksze niz w pierwszej ciazy ktora straciłam) i brak serdusZka, nie zgodziłam sie, po tygodniu polecialam na usg , w międzyczasie na betę był przyrost , i tylko dzieki swojej upartosci i wierze mam cudowne dziecko ktore skończy 1 października 8 mcy a juz staje i puszcza sie mebli , rozwija sie cudownie i do tego jest bardzo pogodnym dzieckiem :) wiec wiara nadzieja i rozmawiajcie duzo ze swoimi fasolkami ;)

Ps czy jest tu jakas mama karmiąca piersia ? Albo czy któraś z Was zaszła w ciaze przy kp?

Madzia, Monika

Jest tak jak pisze Emka i Skaba. Ja gdyby nie moja wiara w fasolkę to Jagody tez bym nie miała bo lekarz stwierdził, że ciąża się nie rozwija bo niemożliwe by w 8/9tc nie było serduszka, a ciąża była młodsza!!! I wszystko jest dobrze mam piękna dwulatke. W tak wczesnej ciąży jak wasze to niektórzy karzą tylko robić betę, a usg w 7tygodniu dopiero co by kobiety nie stresować. Będzie dobrze :tak:

reklama
Do góry