reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Lady dziekuje kochana :* jak milo ze o mnie pamietasz :)
Kornelia zaraz konczy 9 miesiecy wiec czas najwyższy :D ciesze sie ogromnie, ze fluidki pomogly :D i proszę bardzo wrzesnioweczka bedziesz jak ja :D
Lapie, lapie wszystkie które wysylasz:)

reklama
Animka,

To i ja śle fluidy ~~~~~~~~~»»»»» obyście długo nie musieli się starać :)
Jak juz mała zasuwa na czterech to pewnie masz ręce pełne roboty.

Pamietacie jak Wam mowilam, ze jedna umowe mam do 30.05 itp? Dzis sie dowiedzialam, ze jakies tam spolki sie polaczyly i na moja korzysc zmienili mi umowe z dwoch na jedna w jednej spolce na caly etat uwaga!!! Do marca 2018r!!!!!!!
I moja dyrektorka jak z nia gadalam jakis czas temu to nie zechciala mnie poinformowac
I po co byly te nerwy...?

Pamietacie jak Wam mowilam, ze jedna umowe mam do 30.05 itp? Dzis sie dowiedzialam, ze jakies tam spolki sie polaczyly i na moja korzysc zmienili mi umowe z dwoch na jedna w jednej spolce na caly etat uwaga!!! Do marca 2018r!!!!!!!
I moja dyrektorka jak z nia gadalam jakis czas temu to nie zechciala mnie poinformowac
I po co byly te nerwy...?

A to nie powinnas aneksu podpisywac jakiegos

Ja nie mam dobrych wiesci, choc sama nie wiem... Bylam u gina na usg, nic nie widzial, tylko cialko zolte, i powiekszone endometrium, pow ze nieraz w tym czasie nie widac, a nieraz widac. Mam w przyszlym tyg zrobic hcg, a jak uroslo to za 2 tyg na usg. Wyszlam stamtad i sie poryczalam.

A kiedy miałaś mieć okres? Bo ja jak miałam w terminie miesiączki to nie bylo nic widać. Miałam przyjść za dwa tygodnie jakby okresu nie bylo. Za dwa tygodnie bylo piękne serduszko.

reklama
Madziolina w pierwsze ciąży też byłam tak wcześnie i usłyszałam znacznie gorsze słowa dlatego w drugiej ciąży poszłam później i to tylko dlatego, że jechaliśmy na wczasy

Do góry