reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Bylam dzisiaj u nowego gin z nfzetu. Na długość cykli nic nie powiedziała. Trzeba jeszcze poczekać. Dala mi nystatyne na lekka infekcje. Stwierdzila ze nawet jesli by się udalo zajść to niczym nie grozi ten lek. Dostawala go ktoras z Was?

reklama
Dziewczyny wracam do Was juz oficjalnie jako staraczka :D dawno mnie tutaj nie bylo, wiec nie wiem czy caly czas Majdaczek prowadzi liste? Z większością z Was sie nie znam, wiec chciałam sie przywitać :) mam nadzieje, że mogę jeszcze wrocic do Was ;)?

Animka super, że wracasz! Przywoływałyśmy tu niedawno wszystkie staraczki:) Napisz datę niechcianej @ i który cykl starań- Majdaczek doda cię do listy.

Hej
Pisałam rano z kompa i nie widzę wypowiedzi
Czyżby coś się przycielo. ..
Mam przykorczony mięsień powiezi uda i muszą go rozluźnić. Z tad operacja. Bo Kolano juz siada. W ciąży czy po mogła bym mieć problemy z chodzeniem.
Kolano mi już wyskakuje wiec ryzyko wysokie by było.
A teraz kicha bo płodne dni się zaczęły. Wieczorem zrobię test owu.
A ja jestem waga 21.10.

Moja mama też jest z 21.10

Kamilove dziekuje ze pytasz:) calkiem dobrze smigamy na czterech po calym domu :)
A kciuki bardzo sie przydadza bo moja tarczyca postanowila teraz sie posuc :/ tez sobie moment wybrala, nigdy w zyciu nie mialam z nia problemow...ale jestem dobrej mysli ze mimo wszystko szybko zaskoczymy :)

A jak Ty sie czujesz? :)

Animka,
Leki będziesz brała i będzie dobrze :)

Ja dziękuję czuje się świetnie. Brzuszek rośnie, dziewczyny rosną, a moja córka przechodzi bunt dwulatka wiec mam wesoło :D

reklama
Animka, jak super ze wracasz :-) niedawno myślałam o Tobie kiedy zaczniesz starania. Córa juz pewnie duża i pora zmajstrowac dla niej rodzeństwo ;-)
Ja zaskoczylam dzięki Twoim fluidkom, wiec teraz będę przesyłać Ci swoje, łap ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Do góry