reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Natalia,
A wiesz czemu masz tak rozregulowane cykle?

hejka, taka już moja uroda, ja cykle 28dni jak w zegareczku mam tylko przez kilka miesięcy jak biore antykoncepty i odstawiam to tak 6 miesięcy jest regularnie a potem wracam do "normy własnej" czyli najczęściej cykl mam 28-35dni a raz do roku mam krótszy i jeden mega długi, prawdopodobnie ten 45dni jest bezowulacyjny. Byłam u lekarza i powiedział mi że wszystko u mnie jest w normie i przez 6 miesięcy żeby próbować samemu a jak nie wyjdzie to wysterujemy cykl hormonami żebym wiedziała kiedy jest owulka.

Gratuluje oczywiście dwóch kreseczek:) a sama tak się nakręciłam na ciąże że od śluzu majtki ciągle mokre, piersi ciężkie i bolą i siku latam co 40minut ehhhh oby to to :D co prawda do testu jeszcze jakieś 8-10dni ale już go zakupiłam, leży w łazience i czeka :)

Ostatnia edycja:
Gratuluje oczywiście dwóch kreseczek:) a sama tak się nakręciłam na ciąże że od śluzu majtki ciągle mokre, piersi ciężkie i bolą i siku latam co 40minut ehhhh oby to to :D co prawda do testu jeszcze jakieś 8-10dni ale już go zakupiłam, leży w łazience i czeka :)
Hahaha to tak jak ja jakby mam wrazeni3 ze chodz3 czesciej siku haha:)

Kamilove, mnie w ciąży z Hanią pobolewał brzuch w pierwszym trymestrze, to jeden z objawów ciąży. Więc póki @ się nie pojawi jest szansa, że to właśnie taki "fajny" ból ;)

reklama
Do góry