reklama
Lux, dzięki za radę z nasmarowaniem zatok Amolem. Na noc posmarowane, dzisiaj nie bolą wreszcie !!!
Przyszłam do domu z zakupów śniadaniowych, choinka przewrócona przez koty. Jedyne 2 bombki ze szkła oczywiście rozbite i na całym salonie opiłki.. Ja nie mogę jej podnieść, bo nie chce stać prosto i teraz leżostoi oparta o stół.. To tak, jakbym miała dziś mało do roboty zupełnie :/
Przyszłam do domu z zakupów śniadaniowych, choinka przewrócona przez koty. Jedyne 2 bombki ze szkła oczywiście rozbite i na całym salonie opiłki.. Ja nie mogę jej podnieść, bo nie chce stać prosto i teraz leżostoi oparta o stół.. To tak, jakbym miała dziś mało do roboty zupełnie :/
Lilolo
Fanka BB :)
O tak amol jest super :-) mi bardzo na kaszel pomaga
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Lady GRATULUJE bardzo sie Ciesze razem z Toba :-)
Co do plamienia nie wiem czy pamiętasz ja krwawialam na początku ciazy a jednak wszystko bylo ok czasami tak sie dzieje przez hormonki i wcale nie oznacza najgorszego ,jednak warto to skonsultować .
Co do plamienia nie wiem czy pamiętasz ja krwawialam na początku ciazy a jednak wszystko bylo ok czasami tak sie dzieje przez hormonki i wcale nie oznacza najgorszego ,jednak warto to skonsultować .
Powiem ci ze mialam juz tyle rozczarowan ze boje sie testowacKarla
zrobisz test jak bedziesz gotowa ;-) ja bym nie wytrzymała
No wlasnie czuje sie normalnie. Wogole nie czuje ciazy zeby byla. Troche mam piersi jakies dziwnie ciezkie ale na @ tez zwykle mam.nabrzmiale. dlatego cos czuje ze sie nie uda.Karla a jak się czujesz?
reklama