reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Anulka to jutro testujesz ?

co do forum to ja staram sie wchodzic jak nie ma mojego bo on jak dziecko domaga sie uwagi hihi zart ale jak dzieciaki przychodza ze szkoly to poswiecam im czas wiec wchodze jak mam troszke wolnej chwili ale caly czas jestem z wami myslami ;-)

Edyta jak wygląda Twój śluz? U mnie dużo, mokro i kremowo.

Kochana 3 dni temu mialam bialy i kremowy ale tylko jeden dzien a teraz nie mam nic z tym ze wczoraj podczas przytulanek mialam strasznie mokro w srodku nie wiem o co chodzi ale piersi mnie bola juz od kilku dni i nie wiem czy to hormonki czy cos innego :-p

Karla ja od dwoch dni chodze siku w nocy co u mnie nie jest norma,moze u Ciebie cos sie klaruje :-)

Ja mam od paru dni taki kremowy sluz. Widze bo non stop chodze z wkladkami. Non stop mialam uplawy i nie moge sie odzwyczaic. Bo co chwile mam mokro :/

reklama
Do góry