reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Kamilove, mnie w ciąży z Hanią pobolewał brzuch w pierwszym trymestrze, to jeden z objawów ciąży. Więc póki @ się nie pojawi jest szansa, że to właśnie taki "fajny" ból ;)
Mnie w ciąży z Jagodą też pobolewał, ale dopiero po zrobieniu testu ciążowego :D wcześniej nie było objawów ;)
Z bliźniakami i w pierwszej ciąży bolało od początku. No ale teraz to tak bardzo @ ciągnie :( zastanawiam się czy ja czasem znów wcześniej okresu nie dostane :what:

reklama
No ja też właśnie myślę, że dostanę wcześniej @. A mam termin na za tydzień dopiero.
A czemu tak myślisz? U mnie to np juz trochę "czuć" ze się tak wyrażę krew stąd moje podejrzenie i boli mnie właśnie mocno brzuch. Jak dostane okres na dniach to moje cykle juz całkiem są popaprane :mad:
Lady Agnes, wow! Ogromne gratulacje! :) wstaw zdjęcie testu ;)

u mnie @ się rozkręciła
Przykro mi :(

Lady Agnes gratulacje :) a ja dziś 4 raz nie zdałam prawa jazdy... mój błąd ale juz mnie to wnerwia. U mnie owulacja była prawdopodobnie czwartek/piatek. W sobote miałam juz śluz białawy i rociągliwy tylko na 1,5 cm. Od wczoraj kłuja mnie jajniki co jakis czas i mam spuchniete (wieksze) piersi i bardzo bola mnie brodawki. Śpiaca tez jestem staramy sie od 03.01. Ostatni raz przytulaliśmy sie w środe i sobote a w czwartek i piatek nic. Mam nadzieje ze plemiki przetrwały do owulacji. Ale chyba na objawy- to chyba za wcześnie prawda?

reklama
uff wróciłam ale pogoda jeździć nie idzie, super ze rok zaczynamy z 2kresuchami ale.cos czuje ze brzuchatek wiecej bedzie w tym miesiacu :D. U mnie @ sie skonczyła M za tydzień. wraca hihi będzie się działo

Do góry