cytrynowa_
Fanka BB :)
Hmmm... Żebym wiedziała że będzie pyk i już to bym planowała rozwiązanie na wiosne. No ale to nie takie proste
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to twój synuś jeszcze starszy
ja też chce być majówką
dziewczyny macie jakiś sprawdzony przepis na torcik?? dla dzieci???
w tym roku chcę sama upiec
ooo faktycznie fajny pomysł, na wierzch to już zamówiłam ten płatek oczywiście z motywem z krainy loduA widziałaś teczowy? Do biszkoptu dodajesz różne barwniki i przekładasz masa śmietanowa.
Jest prosty, pyszny i mi osobiście się wydaje piękny.
A wierzch możesz z dzieciatkiem udekorowac. Będzie miało wtedy frajde dodatkowa.
ale motylek też fajny pomysłFajny jest tort motylek
TO ZAŁATWIAJ:d:d:dMoja koleżanka u której byliśmy na roczku córeczki zrobiła sama torcik przepyszny, a w okół torta obłożyła rurkami takimi i był przepyszny mnnniam moge przepis załatwić
śliczna jesteś!!:-)
wiecie jak tak piszecie to zaczynam się obawiać jak to będzie, kurcze przy córci udało się za 1 razem liczę że teraz będzie podobnieBalladyna zobaczymy sie na zamkniętym temacie na pewno nieraz ;-) dziewczyny tez wiele planowałam jak zaczynałam starania ale wierzę że w końcu ujze 2 kreski i wysoką bete tAK jak i każda z was...i tu mój kochany cytat przytoczę "nie rezygnuj z celu tylko dlatego ze osiągnięcie go wymaga czasu, czas i tak upłynie ." ;-)