reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ja bym chciała być juz w ciazy tak do sierpnia ;-) wiec jeszcze trochę czasu mi zostało, a jak nie to do końca roku chociaż żeby być w ciąży ;-)
balladyna
Fanka BB :)
Monii szkoda
Xkarola no to kciuki!
Julita no to super macie daty urodzin, fajnie jak są 2 osoby z bliskimi datami. Albo i więcej bywa.
Xkarola no to kciuki!
Julita no to super macie daty urodzin, fajnie jak są 2 osoby z bliskimi datami. Albo i więcej bywa.
madziolina_p
Xkarola a testuj! Ja w srode, a @ na sobote wiec tez jestem szalona!
balladyna
Mi jak siostra opowiedziala jak bylo z jej testami to szok. Dostala @ 10 dni po poprzedniej, a potem nic przez 38 dni -wtedy dopiero jej wyszly dwie kreski bladzioch, a robila testy codziennie 10 dni i nic :0 nie wiem co ona miaka za cykl porąbany.
oldżi
Zaangażowana w BB
Ja kiedyś myślałam, ze fajnie jak dziecko ma urodziny w ciepłe miesiące- zawsze można jakieś plenerowe imprezy zorganizować :-) ale teraz moim marzeniem jest jak najszybsze zafasolkowanie, wiec pora roku i płeć jakoś juz nie maja znaczenia ;-)
wszystkim niecierpliwym testującym, życzę II tłusciutkich kreseczek!
wszystkim niecierpliwym testującym, życzę II tłusciutkich kreseczek!
Szalejecie z postami ale fajnie bo nie jest pusto:-)
Monii szkoda ze @ przyszla oby ten cykl byl Twoj :-)
Xkarola madziolina trzymam kciuki:-)
Co do planowania to mi sie udawalo chcialam dziecko z grudnia i sie udalo z sierpnia i maja tez.Teraz to juz nie planuje i tak nie wychodzi jak narazie.Pisalyscie cos o tortach temat mi bliski synek niebawem skonczy roczek i przydalby sie fajny pomysl na tort
Monii szkoda ze @ przyszla oby ten cykl byl Twoj :-)
Xkarola madziolina trzymam kciuki:-)
Co do planowania to mi sie udawalo chcialam dziecko z grudnia i sie udalo z sierpnia i maja tez.Teraz to juz nie planuje i tak nie wychodzi jak narazie.Pisalyscie cos o tortach temat mi bliski synek niebawem skonczy roczek i przydalby sie fajny pomysl na tort
Ja jutro mam prenatalne i dzisiaj jakos tak do mnue dotarlo ze to jak do tej pory chodzilo mi po glowie jeeeeee dowiem sie czy chlopiec czy dziewczynka tylko kurde tu wyjdzie czy dzidzia zdrowa i lekkiego stresa mam dobrze ze dopiero teaz. Mam jakies takie uczucie ze to dziewczynka chociaz rozum mowi mi ze chlopiec :-) a ze zdrowe to nie ma innego wyjscia :-)
Przechodzilam dzisiaj obok sklepu z wozkami no i oczywiscie weszlam i wybieralam hahaha a zapieralam sie ze do konca II trymestru nie patrze na wyprawke :-)
Przechodzilam dzisiaj obok sklepu z wozkami no i oczywiscie weszlam i wybieralam hahaha a zapieralam sie ze do konca II trymestru nie patrze na wyprawke :-)
reklama
majdaczek14
Dziewczyny testujcie, bo coś nam ta lista z II kreseczkami "utknęła" w martwym punkcie A LUX jak się odezwie, to chyba jej się nieźle od nas dostanie...