reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja bym chciała być juz w ciazy tak do sierpnia ;-) wiec jeszcze trochę czasu mi zostało, a jak nie to do końca roku chociaż żeby być w ciąży ;-)

Mi jak siostra opowiedziala jak bylo z jej testami to szok. Dostala @ 10 dni po poprzedniej, a potem nic przez 38 dni -wtedy dopiero jej wyszly dwie kreski bladzioch, a robila testy codziennie 10 dni i nic :0 nie wiem co ona miaka za cykl porąbany.

Ja kiedyś myślałam, ze fajnie jak dziecko ma urodziny w ciepłe miesiące- zawsze można jakieś plenerowe imprezy zorganizować :-) ale teraz moim marzeniem jest jak najszybsze zafasolkowanie, wiec pora roku i płeć jakoś juz nie maja znaczenia ;-)

wszystkim niecierpliwym testującym, życzę II tłusciutkich kreseczek!

Szalejecie z postami ale fajnie bo nie jest pusto:-)
Monii szkoda ze @ przyszla oby ten cykl byl Twoj :-)
Xkarola madziolina trzymam kciuki:-)
Co do planowania to mi sie udawalo chcialam dziecko z grudnia i sie udalo z sierpnia i maja tez.Teraz to juz nie planuje i tak nie wychodzi jak narazie.Pisalyscie cos o tortach temat mi bliski synek niebawem skonczy roczek i przydalby sie fajny pomysl na tort

Ja jutro mam prenatalne i dzisiaj jakos tak do mnue dotarlo ze to jak do tej pory chodzilo mi po glowie jeeeeee dowiem sie czy chlopiec czy dziewczynka tylko kurde tu wyjdzie czy dzidzia zdrowa i lekkiego stresa mam dobrze ze dopiero teaz. Mam jakies takie uczucie ze to dziewczynka chociaz rozum mowi mi ze chlopiec :-) a ze zdrowe to nie ma innego wyjscia :-)
Przechodzilam dzisiaj obok sklepu z wozkami no i oczywiscie weszlam i wybieralam hahaha a zapieralam sie ze do konca II trymestru nie patrze na wyprawke :-)

reklama
Dziewczyny testujcie, bo coś nam ta lista z II kreseczkami "utknęła" w martwym punkcie :tak: A LUX jak się odezwie, to chyba jej się nieźle od nas dostanie...:-D

Do góry