reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Możliwe ze tak, może w ciazy puls przyspiesza? W koncu wiecej tej krwi pompujemy ;-) W sumie ja nie wiem i się nie znam, a na wizytach mam sprawdzane ciśnienie bez pulsu wiec nawet nie wiem jaki ja mam ;-)

reklama
witajcie. my jutro popołudniu mamy wyniki fo odbioru. rano jadę na prolaktyne i wszystko załatwione ;-) właśnie zarezerwowalaam noclegi na majowke, jedziemy w góry ;-) a ze akurat będę mieć te fajne dni to tym bardziej mnie to cieszy :-)
Kciuki za wyniki ;)

Lady,

Może też być tak, że gin ma jakiś felerny aparat do mierzenia ciśnienia. Ja mam jakiś z Lidla wiec tez Żaden szał i może ten wysoki puls to błąd pomiarowy kto tam wie [emoji6]

A ja się nie chwaliłam, ale się pochwalę ;) zaczynam dziś 14 tydzień czyli drugi trymestr!

Wczoraj moi rodzice dzień mi spierdzielili. Człowiek się stara, a i tak cię mają w dupie bo robisz inaczej niż oni by chcieli. Paranoja.

Za to pojechaliśmy potem do sklepów i obkupilam Lalę i mojego Ł :) ale humor juz nie wrócił :(

Dziewczyny mam propozycję może by tak utworzyć wątek zamknięty? Będziemy tam mogły sobie zdjęcia wrzucać i o bardziej prywatnych sprawach pisać? Orientowalam się jak to wygląda więc jeżeli byście chciały to można założyć [emoji4]
super sprawa:)

czyli ile i jak długo trzeba pisać by do grupy należeć?

mnie dziś tak szybko w pracy dzień zleciał że nawet nie wiem kiedy, zaliczyłam lekarza z małą i mamy na usg brzuszka.

My mieliśmy na pierwszy taniec piosenkę Najpiękniejsza, Krajewskiego:)

Hej hej! Ale Lux nas w napięciu trzyma! Dziś byłam na szkoleniu i co chwilę zaglądałam, czy się nie :-)

Kami dziękuję, że o mnie pamiętałaś. Cieszę się że będzie wątek zamknięty, bo świat jest mały i nie o wszystkich tematach mam odwagę pisać na otwartym.

Chciałam zakomunikować, że przeminęła ostatnia owulka, której uszło płazem. Teraz już żadnej nie przepuszczę! Czekam na @ i działamy.

Dziewczyny którym nie udało w tym cyklu chce powiedzieć żeby się nie przejmowaly, będzie nas więcej na styczniowkach, ktoś musi rozpocząć 20 16 rok ;-)
jejku ale to dziwnie brzmi 2016 rok:szok: dla mnie wydaje się jakbybył 2011, w ogóle jak urodziła się moja córka w 2010 roku to wydawało mi się że do 2016 to są wieki, a tu prosze, za pół roku będzie już ta wieczność.

Julka ja mam taki plan :) najpóźniej mam być w majowkach :)
Oj jak urodził się mój synek w 2008 to 2015 wydawał mi się normalnie wiecznościa a to juz koniec kwietnia prawie :)

reklama
Julka ja mam taki plan :) najpóźniej mam być w majowkach :)
Oj jak urodził się mój synek w 2008 to 2015 wydawał mi się normalnie wiecznościa a to juz koniec kwietnia prawie :)
O to twój synuś jeszcze starszy:)
ja też chce być majówką:D:D:D

dziewczyny macie jakiś sprawdzony przepis na torcik?? dla dzieci???
w tym roku chcę sama upiec:)

Do góry