reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Lady,

U mnie nadal tak samo. Raz mam plamienia raz nie mam. Raz mnie bolą pachwiny raz nie ;) Dziś na przywitanie 2trymestru dzień zaczęłam pawikiem [emoji23] co bym nie zapomniała, że jednak ciąża to cudowny stan :D i dodatkowo strasznie boli mnie głowa, ale to chyba przez ten ciągły wiatr i zmiany ciśnienia.

Mam zresztą też nakaz kontrolowania ciśnienia bo na wizycie ostatniej miałam wysokie, ale wszystko jest w normie tak więc to był syndrom białego fartucha najwidoczniej [emoji4]

reklama
Dobrze, że wiesz ze te plamienia to nic strasznego. Hehe, no stan ciążowy nie daje ci o sobie zapomnieć ;-) wkoncu cory ci rosna, musi cie pobolec czasami :-) mnie też ciągle coś kluje, ale już się przyzwyczaiłam.
Ale ze ty masz syndrom białego fartucha to bym się nie spodziewała ;-)

Dobrze, że wiesz ze te plamienia to nic strasznego. Hehe, no stan ciążowy nie daje ci o sobie zapomnieć ;-) wkoncu cory ci rosna, musi cie pobolec czasami :-) mnie też ciągle coś kluje, ale już się przyzwyczaiłam.
Ale ze ty masz syndrom białego fartucha to bym się nie spodziewała ;-)
Ja tez nie [emoji23]

Tyle co się nalazilam do lek i jedna ciążę juz prowadziłam i było ok z ciśnieniem, a teraz mi wyskoczyło jak filip z konopi jeszcze dodatkowo puls miałam 124 [emoji33]

Teraz jest jakaś "moda" na te polip bo na październiku ostatnio tez bodaj dwie dziewczyny z tym walczą i tez maja jak ja plamienia od czasu do czasu [emoji57] wiadomo jak nie urok to....

Dzięki ;)
Usg mam teraz 2 maja, polowkowe. Juz nie mogę się doczekać. Ciekawe czy Filip zostanie Filipem, bo czytam, że dużo dziewczyn na tym etapie dowiaduje się ze płeć się nie zgadza z wcześniejszymi przypuszczeniami.

Kami a jak tam samopoczucie u Ciebie? Ja musze przyznać ze 2 trymest jest dla mnie dużo łaskawy niż pierwszy.

U nnie wlasnie tak bylo pierwsze usg kiedy byla juz widoczna plec lekarz powiedzialze bedzie prawdopodobnie chlopiec na kolejnej wizycie usg ze dziewczynka,dopiero na przedostatnim usg lekarz stwierdzil ze to napewno chlopczyk i dla pewnosci mi pokazal i zapytal czy widze i juz nie mialam zadnych watpliwosci:-)zamieszania troche bylo:-)

Hehe, puls jeszcze trochę i dorówna pulsowi twoich córek ;-)
A to jednorazowy wyskok? może wszystko jest ok, tylko faktycznie zestresowalas się wizyta?

Nusia, no ciekawe co mi powie, ja już się przyzwyczaiłam do myśli o synku... ale nie ważna płeć, ważne, żeby zdrowe było :-)

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie. my jutro popołudniu mamy wyniki fo odbioru. rano jadę na prolaktyne i wszystko załatwione ;-) właśnie zarezerwowalaam noclegi na majowke, jedziemy w góry ;-) a ze akurat będę mieć te fajne dni to tym bardziej mnie to cieszy :-)

Do góry