reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Oj to mi też plany nie wychodzą bo juz miałam być w sierpniowkach :) w końcu to 7 Cs ale jakieś założenia sobie mogę robić :)
Najpierw planowałam na lato i szukałam plusów potem na jesień teraz na zimę a jak na zimę się nie zmieszczą czasowo to na wiosnę :) ot i tak to wygląda a będzie jak będzie :)

Julita &&&& żeby było jak z corcia
trzymaj trzymaj przydadzą się:tak:

a napiszę wam że jakoś u nas wyszyscy urodziliśmy się w prawie "świątechnych" dniach:)
córcia jest z 30 kwiętnia wiec świetna data świętować można cały weekend majowy:-p, ja jestem z 3maja czyli też wolne, a mój K jest z 15 sierpnia czyli też czerwona karta i wolne od pracy:) teraz mogłabym urodzić 1 maja:D:D:D:D:-p

trzymaj trzymaj przydadzą się:tak:

a napiszę wam że jakoś u nas wyszyscy urodziliśmy się w prawie "świątechnych" dniach:)
córcia jest z 30 kwiętnia wiec świetna data świętować można cały weekend majowy:-p, ja jestem z 3maja czyli też wolne, a mój K jest z 15 sierpnia czyli też czerwona karta i wolne od pracy:) teraz mogłabym urodzić 1 maja:D:D:D:D:-p

Jak teraz Ci skoczy za pierwszym razem to będzie karnawał. Czyli w sumie też nie najgorzej.

Tez jestem za wątkiem zamkniętym:-) niestety wieści dobrych niemam,bo @ przylazła:-:)wściekła/y:
majdaczku wpisz mnie na 20maja
chyba teraz pójde do gina i niech zobaczy co jest bo wogóle chyba w tym cyklu niebyło owu,chyba ze była bezobjawowa w co watpie,bo zawsze mnie bolą jajniki a tym razem nic,a testy owu sobie narazie odpuściłam...

p.s dziękuje za miłe komentarze na temat foci

Ja celuję w lutówki, ale miałam już być sierpniówką, więc chyba po prostu uzbroję się w cierpliwość (gdybym ja jej tylko chociaż trochę miała:-p)

reklama
Do góry