reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Nusia,

Moja córa tez niedawno chora była i znów dziś juz wstała z kaszlem i katarem. Ja juz w domu jestem i biorę się za obiad bo mi głodno ;)

Miałam iść na lody włoskie ale zimnica taka, że dam sobie spokój.

reklama
Cześć dziewczyny :-)

Ja melduje ze dziś zaczynam 20 tydzień :-):-):-)

znowu poczułam te smyrnięcia heh chyba to jednak dzidziuś, wesele małe na ok 30osób raczej przyjęcie a szarfę wybrałam w kolorze amarant czyli taki mocny róż z połyskiem az fioletu, pięknie bedzie wyglądać :)
Natalia, chyba to dzidzius, ja już od 2 tygodni czuje smyrniecia, bardzo nieregularne, a wczoraj poczulam nawet kopniaki!

Lady Agnes,

Fajnie ze w końcu się odezwałaś bo już się o ciebie martwilam :)

Kiedy teraz będzie usg?

Gratuluję połowy ciąży i kopniaków [emoji1]

Edit

Karola,

Mi też z niego lepiej się pisze i jest mniej awaryjny, a to najważniejsze :)

Ostatnia edycja:
reklama
Lady Agnes,

Fajnie ze w końcu się odezwałaś bo już się o ciebie martwilam :)

Kiedy teraz będzie usg?

Gratuluję połowy ciąży i kopniaków [emoji1]

Dzięki ;)
Usg mam teraz 2 maja, polowkowe. Juz nie mogę się doczekać. Ciekawe czy Filip zostanie Filipem, bo czytam, że dużo dziewczyn na tym etapie dowiaduje się ze płeć się nie zgadza z wcześniejszymi przypuszczeniami.

Kami a jak tam samopoczucie u Ciebie? Ja musze przyznać ze 2 trymest jest dla mnie dużo łaskawy niż pierwszy.

Do góry