reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Karla21 ja jestem z moim mezem 9 lat i 1,5 po slubie i ja uwazam ze rodziców ma sie jednych a jak ktos tak czuje zby powiedzieć mamo taato do teściów to przyjdzie samo ( a moze i nie). :) moja teściowa była tak oburzona ze mowie jej po slubie pani a jak pow raz tesciowo tez obrażona i za kazdym razem zwraca mi uwagę ze mize wkoncu mamo powiesz... A ja no moze kiedys.... Ja mieszkam 800km od teściów dzieki Bogu;) nie mam z nimi super kontaktu i z tego sie ciesze bo to sa dla mnie ludzie z innego swiata ale ich szanuje ale nie powiem nigdy nic na sile ... Staram sie mowic bez osobowo tylko trzeba sie pilnować:) np... Podasz mi to... No a co u ciebie slychac moja droga ....;)
Mi powiedzieli na weselu ze teraz juz nie ma zmiluj i musze mowic mamo i tato hahaha duzooo trwalo zanim sie przyzwyczailam a oni dla jaj nie reagowali na pan i pani hahaha:) a oni do mnie mowia Karla:)
Mieszkamy od niedawna na jednej dzialce ale sa 2 osobne domy. Chociaz cos:)

A tak poza tym jutro testuje dziewczyny trzymajcie kciuki jak narazie plamienia przed okresowego nie mam ( zawsze miałam 2 dni przed brązowe plamienia teraz cisza) wiec albo cos z tego bedIe albo @ znowu sie przesunie o kilka dni....wrażliwe piersi ...i duzo sluzu takze czekam na cud:)
ja tezzz mam duzooo sluzu:)mowisz ze to dobry znak? Trzymam mocnooo kciuki:) ja jesli @ nie przyjdzie to bede testowac sroda czwartek.

reklama
Ja ze swoimi "teściami" też nie żyje w zgodzie :no: to rodzina alkoholików do tego tak popieprzona, że nawet mój Ł 5lat z nimi nie gadał :no: zresztą jego rodzeństwo nie lepsze :mad:
Najgorsza jest siostra... No ale rodziny się nie wybiera.

Kamilove u mnie jest tez popieprzone... Akurat moja siostra jest z bratem mojego meza... I zawsze nas porównuje ale to nic... Ona rozmawiając ze mna mnie faworyzuje a mojej siostry nienawidzi i jedZie po niej tak ze masakra nawet przy dziadkach mojego meza przy wszystkich przy rodzimych spotkaniach zawsze jej gadam na głos" wiem ze nie lubisz mojej siostry ale juz wszyscy o tym nie raz słyszeliśmy ... A po za tym myslisz ze nikt jej nie powtórzy tego co gadasz...." A ona a kto jej powtórzy sama rodzina tu siedzi a ja no chyba ja bo wkoncu to moja najbliższa rodzina... Ahh komedia brazylijska u nas :) ale nic tak jak powiedziane wyżej rodziny sie nie wybiera :) a co do testów ja robie jutro i tak codziennie do piatku bo w piatek mam tomografie głowy i nie mozna byc w ciazy i musi sie wyjaśnić do tego czasu albo || albo @ a jak nie wyjdzie nic to musze przesunąć termin ...:) a czeka sie znowu 1-1,5m

Kamilove u mnie jest tez popieprzone... Akurat moja siostra jest z bratem mojego meza... I zawsze nas porównuje ale to nic... Ona rozmawiając ze mna mnie faworyzuje a mojej siostry nienawidzi i jedZie po niej tak ze masakra nawet przy dziadkach mojego meza przy wszystkich przy rodzimych spotkaniach zawsze jej gadam na głos" wiem ze nie lubisz mojej siostry ale juz wszyscy o tym nie raz słyszeliśmy ... A po za tym myslisz ze nikt jej nie powtórzy tego co gadasz...." A ona a kto jej powtórzy sama rodzina tu siedzi a ja no chyba ja bo wkoncu to moja najbliższa rodzina... Ahh komedia brazylijska u nas :) ale nic tak jak powiedziane wyżej rodziny sie nie wybiera :) a co do testów ja robie jutro i tak codziennie do piatku bo w piatek mam tomografie głowy i nie mozna byc w ciazy i musi sie wyjaśnić do tego czasu albo || albo @ a jak nie radzie nic to musze przesunąć termin ...:) a czeka sie znowu 1-1,5m

No wlqsnie co do tomografi ja mam 15 a najgorsze jest to ze musze miec hakies bafanie krwi zrobione i nie wiem czy jiz nie za pozno. a z koleji i chce placic za to badanie krwi jesli okaze sie ze jestem w ciaxy bo ostatnio kiepsko z kasa:(

A ja zrobiłam przymiarkę do złożenia zamówienia na gemini. Witaminy na poprawę nasienia i suplememnty dla mnie wyszły 175zł plus wysyłka. A do tego jeszcze testy owu z allegro 50szt za 29zł. Kupa kasy wyjdzie :confused:

Ja mam to badanie ze wzgledu na podwyższona prolaktyne i miałam specjalne badane krwi i powinnam miec wyniki ze soba jesli akurat o ten hormon chodzi...

Hejka dziewczynki, u mnie weekend mega pracowity bo całe dnie na uczelni a od jutra znowu do pracy, sesja niebawem również.
Dużo białego grudkowatego śluzu może zwiastować grzybka, czego wam laseczki nie życzę ale i tak bywa, wiem bo sama kiedyś miałam. Aktualnie 20dzień cyklu, piersi bolą nadal megaśnie, może moja psychika już jest w ciąży :)

reklama
u mnie z teściami widzę się raz na 2-3 miesiące, nie narzekam, chociaż teściowa to wszystko do jedzenia wmusi, nie ma że boli, trzeba zjeść i już :p troche to męczące ale te kilka godzinek da się wytrzymać;) i też mówię bez osobowo

Do góry