Mi powiedzieli na weselu ze teraz juz nie ma zmiluj i musze mowic mamo i tato hahaha duzooo trwalo zanim sie przyzwyczailam a oni dla jaj nie reagowali na pan i pani hahaha a oni do mnie mowia KarlaKarla21 ja jestem z moim mezem 9 lat i 1,5 po slubie i ja uwazam ze rodziców ma sie jednych a jak ktos tak czuje zby powiedzieć mamo taato do teściów to przyjdzie samo ( a moze i nie). moja teściowa była tak oburzona ze mowie jej po slubie pani a jak pow raz tesciowo tez obrażona i za kazdym razem zwraca mi uwagę ze mize wkoncu mamo powiesz... A ja no moze kiedys.... Ja mieszkam 800km od teściów dzieki Bogu nie mam z nimi super kontaktu i z tego sie ciesze bo to sa dla mnie ludzie z innego swiata ale ich szanuje ale nie powiem nigdy nic na sile ... Staram sie mowic bez osobowo tylko trzeba sie pilnować np... Podasz mi to... No a co u ciebie slychac moja droga ....
Mieszkamy od niedawna na jednej dzialce ale sa 2 osobne domy. Chociaz cos
ja tezzz mam duzooo sluzumowisz ze to dobry znak? Trzymam mocnooo kciuki ja jesli @ nie przyjdzie to bede testowac sroda czwartek.A tak poza tym jutro testuje dziewczyny trzymajcie kciuki jak narazie plamienia przed okresowego nie mam ( zawsze miałam 2 dni przed brązowe plamienia teraz cisza) wiec albo cos z tego bedIe albo @ znowu sie przesunie o kilka dni....wrażliwe piersi ...i duzo sluzu takze czekam na cud