reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Karla21 ja jestem z moim mezem 9 lat i 1,5 po slubie i ja uwazam ze rodziców ma sie jednych a jak ktos tak czuje zby powiedzieć mamo taato do teściów to przyjdzie samo ( a moze i nie). :) moja teściowa była tak oburzona ze mowie jej po slubie pani a jak pow raz tesciowo tez obrażona i za kazdym razem zwraca mi uwagę ze mize wkoncu mamo powiesz... A ja no moze kiedys.... Ja mieszkam 800km od teściów dzieki Bogu;) nie mam z nimi super kontaktu i z tego sie ciesze bo to sa dla mnie ludzie z innego swiata ale ich szanuje ale nie powiem nigdy nic na sile ... Staram sie mowic bez osobowo tylko trzeba sie pilnować:) np... Podasz mi to... No a co u ciebie slychac moja droga ....;)
Mi powiedzieli na weselu ze teraz juz nie ma zmiluj i musze mowic mamo i tato hahaha duzooo trwalo zanim sie przyzwyczailam a oni dla jaj nie reagowali na pan i pani hahaha:) a oni do mnie mowia Karla:)
Mieszkamy od niedawna na jednej dzialce ale sa 2 osobne domy. Chociaz cos:)

A tak poza tym jutro testuje dziewczyny trzymajcie kciuki jak narazie plamienia przed okresowego nie mam ( zawsze miałam 2 dni przed brązowe plamienia teraz cisza) wiec albo cos z tego bedIe albo @ znowu sie przesunie o kilka dni....wrażliwe piersi ...i duzo sluzu takze czekam na cud:)
ja tezzz mam duzooo sluzu:)mowisz ze to dobry znak? Trzymam mocnooo kciuki:) ja jesli @ nie przyjdzie to bede testowac sroda czwartek.

reklama
Ja ze swoimi "teściami" też nie żyje w zgodzie :no: to rodzina alkoholików do tego tak popieprzona, że nawet mój Ł 5lat z nimi nie gadał :no: zresztą jego rodzeństwo nie lepsze :mad:
Najgorsza jest siostra... No ale rodziny się nie wybiera.

Kamilove u mnie jest tez popieprzone... Akurat moja siostra jest z bratem mojego meza... I zawsze nas porównuje ale to nic... Ona rozmawiając ze mna mnie faworyzuje a mojej siostry nienawidzi i jedZie po niej tak ze masakra nawet przy dziadkach mojego meza przy wszystkich przy rodzimych spotkaniach zawsze jej gadam na głos" wiem ze nie lubisz mojej siostry ale juz wszyscy o tym nie raz słyszeliśmy ... A po za tym myslisz ze nikt jej nie powtórzy tego co gadasz...." A ona a kto jej powtórzy sama rodzina tu siedzi a ja no chyba ja bo wkoncu to moja najbliższa rodzina... Ahh komedia brazylijska u nas :) ale nic tak jak powiedziane wyżej rodziny sie nie wybiera :) a co do testów ja robie jutro i tak codziennie do piatku bo w piatek mam tomografie głowy i nie mozna byc w ciazy i musi sie wyjaśnić do tego czasu albo || albo @ a jak nie wyjdzie nic to musze przesunąć termin ...:) a czeka sie znowu 1-1,5m

Kamilove u mnie jest tez popieprzone... Akurat moja siostra jest z bratem mojego meza... I zawsze nas porównuje ale to nic... Ona rozmawiając ze mna mnie faworyzuje a mojej siostry nienawidzi i jedZie po niej tak ze masakra nawet przy dziadkach mojego meza przy wszystkich przy rodzimych spotkaniach zawsze jej gadam na głos" wiem ze nie lubisz mojej siostry ale juz wszyscy o tym nie raz słyszeliśmy ... A po za tym myslisz ze nikt jej nie powtórzy tego co gadasz...." A ona a kto jej powtórzy sama rodzina tu siedzi a ja no chyba ja bo wkoncu to moja najbliższa rodzina... Ahh komedia brazylijska u nas :) ale nic tak jak powiedziane wyżej rodziny sie nie wybiera :) a co do testów ja robie jutro i tak codziennie do piatku bo w piatek mam tomografie głowy i nie mozna byc w ciazy i musi sie wyjaśnić do tego czasu albo || albo @ a jak nie radzie nic to musze przesunąć termin ...:) a czeka sie znowu 1-1,5m

No wlqsnie co do tomografi ja mam 15 a najgorsze jest to ze musze miec hakies bafanie krwi zrobione i nie wiem czy jiz nie za pozno. a z koleji i chce placic za to badanie krwi jesli okaze sie ze jestem w ciaxy bo ostatnio kiepsko z kasa:(

A ja zrobiłam przymiarkę do złożenia zamówienia na gemini. Witaminy na poprawę nasienia i suplememnty dla mnie wyszły 175zł plus wysyłka. A do tego jeszcze testy owu z allegro 50szt za 29zł. Kupa kasy wyjdzie :confused:

Ja mam to badanie ze wzgledu na podwyższona prolaktyne i miałam specjalne badane krwi i powinnam miec wyniki ze soba jesli akurat o ten hormon chodzi...

Hejka dziewczynki, u mnie weekend mega pracowity bo całe dnie na uczelni a od jutra znowu do pracy, sesja niebawem również.
Dużo białego grudkowatego śluzu może zwiastować grzybka, czego wam laseczki nie życzę ale i tak bywa, wiem bo sama kiedyś miałam. Aktualnie 20dzień cyklu, piersi bolą nadal megaśnie, może moja psychika już jest w ciąży :)

reklama
u mnie z teściami widzę się raz na 2-3 miesiące, nie narzekam, chociaż teściowa to wszystko do jedzenia wmusi, nie ma że boli, trzeba zjeść i już :p troche to męczące ale te kilka godzinek da się wytrzymać;) i też mówię bez osobowo

Do góry