reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Dziewczynki!

Po pierwsze dzięki Majdaczku i Kamilove za zaproszenie - przyszlo mi na maila wiec od razu tu wskoczylam, skutecznie mnie tu przywolalyscie ;-)

Po drugie zabijecie mnie pewnie za to, ze tak znowu zamilkłam, ale zmieniamy mieszkanie i jak któraś się przeprowadzała to wie jak to pochłania czas, a od lekarza endo nie mam pozwolenia na starania i jakos tak musialam odejsc od tematu :(

Pewnie Was nie nadrobie znowu ale trzymam za wszystkie kciuki!

Jesli chodzi o przeprowadzke nie moglam sie jej doczekac az sie rwalam do niej
Hahaha nie na dlugo. Powiedzialam ze nikomu nie zycze :) masakra:) mam nadzieje ze juz nie bede musiala sie nigdy przeprowadzac.:)

Kochane kciuki napewno sie przydadza. Puki co @ brak.

reklama
Dzięki dziewczyny za &&&&
Ciekaee co to wyniknie bo dzisiaj jakiej małe plamienie takimi niteczkami brązowymi.
Przed @ czasem mam ale to dzień przed i inne ;/ nerwy nerwy nerwy ;/

Milka no nareszcie:-) Podaj termin spodziewanej, swój wiek (lata skończone) i który cykl starań. Z góry dziękuje. Co u Ciebie

Hej Majdaczu :* termin spodziewanej 4.02. 4cs :)) ale nie bede raczej testowac bo w tym m-cu nie dzialamy :(
Milka ojjj tak z przeprowadzka kupa roboty i praktycznie od rana do wieczora :tak:
Dokładnie, jeszcze musimy przemalować to mieszkanie więc w ogole dodatkowa robota :szok:

Milka,
Super, że się odezwalaś :-* nie zazdroszczę przeprowadzki :no:

Miłej niedzieli!

Ja tam się cieszę, bo wreszcie z kawalerki będziemy mieć 3pokojowe i to dwupoziomowe mieszkanko, ale latwo nie jest :p

Jesli chodzi o przeprowadzke nie moglam sie jej doczekac az sie rwalam do niej
Hahaha nie na dlugo. Powiedzialam ze nikomu nie zycze :) masakra:) mam nadzieje ze juz nie bede musiala sie nigdy przeprowadzac.:)

Kochane kciuki napewno sie przydadza. Puki co @ brak.

Ja tez niby lubie:D i ciesze sie jak glupia, ale jak przychodzi dzwiganie rzeczy to juz mniej :p

Dzięki dziewczyny za &&&&
Ciekaee co to wyniknie bo dzisiaj jakiej małe plamienie takimi niteczkami brązowymi.
Przed @ czasem mam ale to dzień przed i inne ;/ nerwy nerwy nerwy ;/

Anulka dobrze wnioskuje ze bedziesz testowac? Kiedy planowana @? trzymam kciuki!

My sie przeprowadzilismy z 3 pokoji kuchni i lazienki do 5 pokoji 2 lazienek i kuchni. Masakra. ale maz dostal od rodzicow wiec nie bede narzekac. Sprzatanie to katorga:)

Kurcze z Wami to tak jest, że jak się człowiek zaczyta to potem zapomina co chciała powiedzieć:)

Ale skończyła mi się dzisiaj @ i już od dziś działamy:D jestem pełna nadziei a jednocześnie boję się rozczarowania.. Ale nie poddam się;)

Karla Ty się niczym nie przejmuj. Dbaj o siebie i swoją rodznę:)

Ja Wam dziewczyny opowiem co moi teściowie robią to lepiej sobie usiądźcie:)
Ja uważam, że teściowie to TEŚCIOWIE a nie żadni rodzice. Przez 8 lat mówiłam Pan i Pani a nagle po jednym dniu mamusiu i tatusiu. Dla mnie totalny idiotyzm... Ale moi teściowie chcą mieć tak idealną rodzinę, że jak przyjeżdżaliśmy to tatuś był smutny i wcale się nie odzywał do czasu zanim nie powiedziałam mu tato. A mamusia stwierdziła, że skoro nie chce do niej mówić "mamo" to mogę mówić "Pani Matko" o_O:szok:

Przestałam tam po ślubie wcale jeździć. Po 3msc, sytuacja była TAAAAAAAk absurdalna, i wcale mnie już nie bawiła, że zaczęłam być wyjątkowo szczera w swoich uwagach, nt: "świętojebliwej" Pani Matko, choleryczności tatusia i oczywiście zaczęłam im tatusiować i mamusiować. Ale mam święty spokój..
Bawią mnie tacy ludzie jak moi teściowie dopóki nie muszę z nimi za często przebywać. Ale w tym momencie to już jest czarna komedia..

Kurcze z Wami to tak jest, że jak się człowiek zaczyta to potem zapomina co chciała powiedzieć:)

Ale skończyła mi się dzisiaj @ i już od dziś działamy:D jestem pełna nadziei a jednocześnie boję się rozczarowania.. Ale nie poddam się;)

Karla Ty się niczym nie przejmuj. Dbaj o siebie i swoją rodznę:)

Ja Wam dziewczyny opowiem co moi teściowie robią to lepiej sobie usiądźcie:)
Ja uważam, że teściowie to TEŚCIOWIE a nie żadni rodzice. Przez 8 lat mówiłam Pan i Pani a nagle po jednym dniu mamusiu i tatusiu. Dla mnie totalny idiotyzm... Ale moi teściowie chcą mieć tak idealną rodzinę, że jak przyjeżdżaliśmy to tatuś był smutny i wcale się nie odzywał do czasu zanim nie powiedziałam mu tato. A mamusia stwierdziła, że skoro nie chce do niej mówić "mamo" to mogę mówić "Pani Matko" o_O:szok:

Przestałam tam po ślubie wcale jeździć. Po 3msc, sytuacja była TAAAAAAAk absurdalna, i wcale mnie już nie bawiła, że zaczęłam być wyjątkowo szczera w swoich uwagach, nt: "świętojebliwej" Pani Matko, choleryczności tatusia i oczywiście zaczęłam im tatusiować i mamusiować. Ale mam święty spokój..
Bawią mnie tacy ludzie jak moi teściowie dopóki nie muszę z nimi za często przebywać. Ale w tym momencie to już jest czarna komedia..

Pani matko mnie rozwalilo hahahaha :) ja z tesciami odkad mieszkamy osobno dosc dobrze sie dogaduje powiem szczerze ze pomagaja nam bardzo ile moga. Jak mi padnie komp ide do tescia a nie do taty. Czasem mnie wkurzaja na maksa bo mamy odmienne zdania a oni upieraja sie przy swoim i moj maz czasem staje po ich stronie bo oni zawsze maja racje ale narazie odpukac zle nie jest. :)

Karla21 ja jestem z moim mezem 9 lat i 1,5 po slubie i ja uwazam ze rodziców ma sie jednych a jak ktos tak czuje zby powiedzieć mamo taato do teściów to przyjdzie samo ( a moze i nie). :) moja teściowa była tak oburzona ze mowie jej po slubie pani a jak pow raz tesciowo tez obrażona i za kazdym razem zwraca mi uwagę ze mize wkoncu mamo powiesz... A ja no moze kiedys.... Ja mieszkam 800km od teściów dzieki Bogu;) nie mam z nimi super kontaktu i z tego sie ciesze bo to sa dla mnie ludzie z innego swiata ale ich szanuje ale nie powiem nigdy nic na sile ... Staram sie mowic bez osobowo tylko trzeba sie pilnować:) np... Podasz mi to... No a co u ciebie slychac moja droga ....;)

Ostatnia edycja:
A tak poza tym jutro testuje dziewczyny trzymajcie kciuki jak narazie plamienia przed okresowego nie mam ( zawsze miałam 2 dni przed brązowe plamienia teraz cisza) wiec albo cos z tego bedIe albo @ znowu sie przesunie o kilka dni....wrażliwe piersi ...i duzo sluzu takze czekam na cud:)

my za to z moimi rodzicami dobrze zyjemy a tesciow to tylko w swieta a i wtedy bym unikala tesciowa teoretycznie nie moge sie przyczepic ale po smierci synka gdy ja zalamana plakalam ta do mnie powiedziala nie rycz bylo minelo, a pozniej przed swoja rodzina w panike wpadala i sceny rozpaczy grala od tamtej pory zniesc jej nie moge aaa i byl raz moment ze powiedziala ze przeze mnie maly umarl bo jakies chorubsko w sobie mam ( z cora w ciazy trafilam do szpitala na 2 tyg) a tescia to juz wg nie znosze jak wypije jest oblesny kiedys jezora probowal by wepchnac w usta a na slubie moja mame obmacywal zbok pieprzony ehh

reklama
Do góry