reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Pkati tez trzymam kciuki za tesciorka :tak:

Zakocona mozna powiedzieć ze tez nie mam rodziców tzn mama nie zyje z ojcem nie utrzymuje kontaktów ,jedynie z kim to z tesciowa utrzymuje kontakt dobrze mi sie trafiło :-)

Hejka dziewczynki, u mnie weekend mega pracowity bo całe dnie na uczelni a od jutra znowu do pracy, sesja niebawem również.
Dużo białego grudkowatego śluzu może zwiastować grzybka, czego wam laseczki nie życzę ale i tak bywa, wiem bo sama kiedyś miałam. Aktualnie 20dzień cyklu, piersi bolą nadal megaśnie, może moja psychika już jest w ciąży :)

Ja mam sluz taki jak kolezanka wczesniej napisala troche wyglafajacy jak sperma.:)

Wiecie co a mi przez te wasze drozdzowki zapiekaneczki zachcialo sie czegos niezdrowego haha i z Nadinką kręcimy karpatke :rofl2:

Dzieki dziewczyny trzymajcie kciuki mocno!! naprawde pierwszy raz mam taki sluz zazwyczaj mam inny przed okresem...wlasnie bylam w ...i jest taki ciagnacy sie na 1- 1,5 cm az tak dokladnie wam opisze:) i pierwszy raz mam takie wrazliwe piersi bo normalnie nie mam wogole przed okresem sa miekkie jak galareta a teraz zwarte i nabrzmiale:)
edyta01 a co do rodzicow przykro mi ze mama nie zyje ...ale to piekne ze obca ci osoba jest dla ciebie wsparciem i macie dobry kontakt.
czesto tak jest ze obce osoby sa dla nas wiecej otwarte i obdarzaja wieksza miloscia i serdecznoscia niz rodzina ;/ i to przyslowie z rodzina tylko na zdj... mysle ze jest w tym duzo prawdy...przede wszystkim jesli chodzi o pomoc... a jesli ktos moze powiedziec ze sie z tym niezgadza to tylko moge pogratulowac i powiedziec ze" Masz napawde szczescie i zazdroszcze Ci tego"

dzisiaj mialam z mezem poranne przytulanki i jak wszedl we mnie to mowi oooooo matko jak tak chlupie!!! nie wiedzialem ze z rana az taka gotowa na mnie jestes:) nic nie powiedzialam nie chcialam psuc tej piknej chwili...ale tak w glowie mialam odpowiedz kochnie juz od kilku dni jestem taka wilgotna aleto nic...:)

reklama
Mnie też zalewa takim troche wodnistym, troche kremowym śluzem :what: ale myślę, że to nic u mnie nie znaczy.

Za to jestem mega senna. Ale to pewnie po luteinie

Do góry