reklama
Hejka dziewczynki, u mnie weekend mega pracowity bo całe dnie na uczelni a od jutra znowu do pracy, sesja niebawem również.
Dużo białego grudkowatego śluzu może zwiastować grzybka, czego wam laseczki nie życzę ale i tak bywa, wiem bo sama kiedyś miałam. Aktualnie 20dzień cyklu, piersi bolą nadal megaśnie, może moja psychika już jest w ciąży
Ja mam sluz taki jak kolezanka wczesniej napisala troche wyglafajacy jak sperma.
Lilolo
Fanka BB :)
Loli,
Ale bym zjadla karpatki
My oglądamy hotel transylwania
Ale bym zjadla karpatki
My oglądamy hotel transylwania
pkati
Dzieki dziewczyny trzymajcie kciuki mocno!! naprawde pierwszy raz mam taki sluz zazwyczaj mam inny przed okresem...wlasnie bylam w ...i jest taki ciagnacy sie na 1- 1,5 cm az tak dokladnie wam opisze i pierwszy raz mam takie wrazliwe piersi bo normalnie nie mam wogole przed okresem sa miekkie jak galareta a teraz zwarte i nabrzmiale
edyta01 a co do rodzicow przykro mi ze mama nie zyje ...ale to piekne ze obca ci osoba jest dla ciebie wsparciem i macie dobry kontakt.
czesto tak jest ze obce osoby sa dla nas wiecej otwarte i obdarzaja wieksza miloscia i serdecznoscia niz rodzina ;/ i to przyslowie z rodzina tylko na zdj... mysle ze jest w tym duzo prawdy...przede wszystkim jesli chodzi o pomoc... a jesli ktos moze powiedziec ze sie z tym niezgadza to tylko moge pogratulowac i powiedziec ze" Masz napawde szczescie i zazdroszcze Ci tego"
edyta01 a co do rodzicow przykro mi ze mama nie zyje ...ale to piekne ze obca ci osoba jest dla ciebie wsparciem i macie dobry kontakt.
czesto tak jest ze obce osoby sa dla nas wiecej otwarte i obdarzaja wieksza miloscia i serdecznoscia niz rodzina ;/ i to przyslowie z rodzina tylko na zdj... mysle ze jest w tym duzo prawdy...przede wszystkim jesli chodzi o pomoc... a jesli ktos moze powiedziec ze sie z tym niezgadza to tylko moge pogratulowac i powiedziec ze" Masz napawde szczescie i zazdroszcze Ci tego"
pkati
dzisiaj mialam z mezem poranne przytulanki i jak wszedl we mnie to mowi oooooo matko jak tak chlupie!!! nie wiedzialem ze z rana az taka gotowa na mnie jestes nic nie powiedzialam nie chcialam psuc tej piknej chwili...ale tak w glowie mialam odpowiedz kochnie juz od kilku dni jestem taka wilgotna aleto nic...
reklama
Lilolo
Mnie też zalewa takim troche wodnistym, troche kremowym śluzem :what: ale myślę, że to nic u mnie nie znaczy.
Za to jestem mega senna. Ale to pewnie po luteinie
Za to jestem mega senna. Ale to pewnie po luteinie