reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja wlasnie skonczylam robic pomidorowa. Dla meza na jutro bo ja w pracy do 18 :// ale chyba sobie do pracy tez troche wezme:)
Ja jestem senna strasznie oczy mi sie zamykaja. Dzisiaj caly dzien prawie czytam bloga jednej dziewczyny od momentu zobaczenia dwoch kresek:) jstem na 8 miesiacu:))

Pilyscie moze juz ta kawe MamaKoffe czy cs takiego zbozow z kw fol itd.??? smkuja jak wykla zbozowa czy inaczej?

Milka będę testować ale może dopiero we wtorek? Bo @ ma być w środę a ja głupia dzisiaj zrobiłam test i jedna kreska.
Poza tym nie wiem czy będzie sens. Dzisiaj jakieś plamienie miałam i pełno śluzu ;,(

reklama
Do góry