Ja sie wgl nie jestem w stanie wypowiedziec, bo co prawda tez mam nieregularne okresy, ale nie az tak. Od 27 po 34 dni. Gin mi powiedzial, ze do poki nie przekroczy 40 dni to nie trzeba z tym nic robic i zeby sie nie przejmować, taki moj urok. A kolei tabletek anty nigdy żadnych nie lykalam wiec sie nie znam
reklama
cytrynowa_
Fanka BB :)
Godzenie sie jest najprzyjemniejsza częścią kłótniNo to kładziemy sie z mężulem. Mam nadzieję, ze troche sie popytulamy. Dzisiaj znowu sie troche poprztykalismy wiec czas na godzenie
Dobranoc :*
Lilolo
Kurcze, ale jestem padnięta. Zasnęłam po 18 i dopiero teraz się obudziłam [emoji33]
I nadal chce mi się spać. Ogarniam wiec Grażynę i nogi - bo jutro wizyta. I idę dalej lulu.
Jeszcze by wypadało was doczytać wiec zaliczę jeszcze wieczorną lekturę [emoji41]
I nadal chce mi się spać. Ogarniam wiec Grażynę i nogi - bo jutro wizyta. I idę dalej lulu.
Jeszcze by wypadało was doczytać wiec zaliczę jeszcze wieczorną lekturę [emoji41]
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
a u nas godzenia nie ma bo ja dalej jadę na lekach wiec jeszcze 8 dniGodzenie sie jest najprzyjemniejsza częścią kłótni
Lilolo
Julka,
O mamo u nas by seks codziennie nie przeszedł. Żadne z nas się na to nie nadaje super, że zapadła decyzja o badaniu nasienia.
Karla,
To kciuki za czwartkową wizytę &&&&
Cytrynowa,
Witaj
Julka,
Ja na rym teście nic nie widzę
Proszę o kciuki za jutrzejszą wizytę &&&&
O mamo u nas by seks codziennie nie przeszedł. Żadne z nas się na to nie nadaje super, że zapadła decyzja o badaniu nasienia.
Karla,
To kciuki za czwartkową wizytę &&&&
Cytrynowa,
Witaj
Julka,
Ja na rym teście nic nie widzę
Proszę o kciuki za jutrzejszą wizytę &&&&
balladyna
Kami hahaha Grażynę o lol, nie mogę przestać rechotać
Cytrynowa witaj. Ja tez dostalam raz luteinę przy cyklu 42 dni. Nie wiem jak z wariatami Angolami. Zapytam siostrę.
Cytrynowa witaj. Ja tez dostalam raz luteinę przy cyklu 42 dni. Nie wiem jak z wariatami Angolami. Zapytam siostrę.
Ostatnia edycja:
Ja tez mam nieregularne miesiaczki;( wszyscy mi zawsze mowili ze taki moj urok. Zobaczymy co ten gin mi powie.Cytrynowa ja też mam nieregularne okresy tylko ze ja miałam przeprowadzane badania żeby wiedzieć dlaczego tak jest, ty jesteś w innej sytuacji bo masz rozregulowane po tabletkach, jedyne co ja Ci mogę doradzić to luteina albo duphaston ale są tu może dziewczyny które bardziej będą wstanie się wypowiedzieć na temat wyregulowania cykli po tabletkach anty ;-) w każdym bądź razie powodzenia;-)
Kami ja zapomnialam ci blizniakow pogratulowac. Znasz juz plec?Kurcze, ale jestem padnięta. Zasnęłam po 18 i dopiero teraz się obudziłam [emoji33]
balladyna
Cytynowa pytalam siostra pracuje w aptece w UK ,nie zauwazyla luteiny w sprzedazy ogolnie mowi ze tam nawet na podtrzymanie ciazy nic nie dają, mają przetrwać tylko silne jednostki.
reklama
cytrynowa_
O tym przetrwaniu to slyszalam. No ale tu chodzi o regulacje cyklu a nie zaplodnienie (w sensie że o to drugie postaram się sama)Cytynowa pytalam siostra pracuje w aptece w UK ,nie zauwazyla luteiny w sprzedazy ogolnie mowi ze tam nawet na podtrzymanie ciazy nic nie dają, mają przetrwać tylko silne jednostki.