reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Ja sie wgl nie jestem w stanie wypowiedziec, bo co prawda tez mam nieregularne okresy, ale nie az tak. Od 27 po 34 dni. Gin mi powiedzial, ze do poki nie przekroczy 40 dni to nie trzeba z tym nic robic i zeby sie nie przejmować, taki moj urok. A kolei tabletek anty nigdy żadnych nie lykalam wiec sie nie znam :)

reklama
No to kładziemy sie z mężulem. Mam nadzieję, ze troche sie popytulamy. Dzisiaj znowu sie troche poprztykalismy wiec czas na godzenie :D

Dobranoc :*

Kurcze, ale jestem padnięta. Zasnęłam po 18 i dopiero teraz się obudziłam [emoji33]
I nadal chce mi się spać. Ogarniam wiec Grażynę i nogi - bo jutro wizyta. I idę dalej lulu.

Jeszcze by wypadało was doczytać wiec zaliczę jeszcze wieczorną lekturę [emoji41]

Julka,

O mamo :) u nas by seks codziennie nie przeszedł. Żadne z nas się na to nie nadaje :D super, że zapadła decyzja o badaniu nasienia.

Karla,

To kciuki za czwartkową wizytę &&&&

Cytrynowa,

Witaj :)

Julka,

Ja na rym teście nic nie widzę :no:

Proszę o kciuki za jutrzejszą wizytę &&&&

Kami hahaha Grażynę o lol, nie mogę przestać rechotać :-D
Cytrynowa witaj. Ja tez dostalam raz luteinę przy cyklu 42 dni. Nie wiem jak z wariatami Angolami. Zapytam siostrę.

Ostatnia edycja:
Cytrynowa ja też mam nieregularne okresy tylko ze ja miałam przeprowadzane badania żeby wiedzieć dlaczego tak jest, ty jesteś w innej sytuacji bo masz rozregulowane po tabletkach, jedyne co ja Ci mogę doradzić to luteina albo duphaston ale są tu może dziewczyny które bardziej będą wstanie się wypowiedzieć na temat wyregulowania cykli po tabletkach anty ;-) w każdym bądź razie powodzenia;-)
Ja tez mam nieregularne miesiaczki;( wszyscy mi zawsze mowili ze taki moj urok. Zobaczymy co ten gin mi powie.
Kurcze, ale jestem padnięta. Zasnęłam po 18 i dopiero teraz się obudziłam [emoji33]
I nadal chce mi się spać. Ogarniam wiec Grażynę i nogi - bo jutro wizyta. I idę dalej lulu.

Jeszcze by wypadało was doczytać wiec zaliczę jeszcze wieczorną lekturę [emoji41]
Kami ja zapomnialam ci blizniakow pogratulowac. Znasz juz plec?

Cytynowa pytalam siostra pracuje w aptece w UK ,nie zauwazyla luteiny w sprzedazy ogolnie mowi ze tam nawet na podtrzymanie ciazy nic nie dają, mają przetrwać tylko silne jednostki.

reklama
Cytynowa pytalam siostra pracuje w aptece w UK ,nie zauwazyla luteiny w sprzedazy ogolnie mowi ze tam nawet na podtrzymanie ciazy nic nie dają, mają przetrwać tylko silne jednostki.
O tym przetrwaniu to slyszalam. No ale tu chodzi o regulacje cyklu a nie zaplodnienie (w sensie że o to drugie postaram się sama)

Do góry