reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Karla to super ;-) trzymam kciuki za wizytę. Ja juz w łóżeczku, mój słodko śpi bo musi wstać bardzo wcześniej. Przed chwila wrzuciłam test do kosza, ten z rana tak żeby przypadkiem nie dojrzał go, uwieczniłam na zdjęciu żeby mieć na pamiątkę i ku przestrodze żeby nie wierzyć testom ;-) http://s1.fotowrzut.pl/KAJ7SOJVSV/1.jpg
Dobranoc, słodkich snów ;-)

reklama
Hehe moj ma 28lat:)

U nas ten na poczatku tak bylo ze codziennie . A teraz juz nie mamy tyle sily i ochoty. Moj czesto duzo pracuje i wraca ledwo zywy:( ja czasem najnormalniej nie mam ochoty.

Dostalam wiadomosc od lekarza. Mam wizyte teraz w czwartek.

Moj jest o rok młodszy ode mnie, więc ma 24 lata i częściej miewa ochote niz ja. A z siłami bywa różnie. Czasami któreś z nas zasypia zanim cokolwiek zaczniemy no ale cóż. Widocznie szybko sie starzejemy.:D odkładamy siły do staran :)

Odnosnie tematu chrzesniakow. To ja sie moge pochwalic jedną chrzesnica, ktora 29 kwietnia kończy 5 lat i właśnie zastanawiam się co jej kupic na urodzinki :)

Karla to super ;-) trzymam kciuki za wizytę. Ja juz w łóżeczku, mój słodko śpi bo musi wstać bardzo wcześniej. Przed chwila wrzuciłam test do kosza, ten z rana tak żeby przypadkiem nie dojrzał go, uwieczniłam na zdjęciu żeby mieć na pamiątkę i ku przestrodze żeby nie wierzyć testom ;-) http://s1.fotowrzut.pl/KAJ7SOJVSV/1.jpg
Dobranoc, słodkich snów ;-)

Kurcze Julka ja na tel widze cień kreski!

Jasne, ze mozna :) napisz kilka słów o sobie :)
Jestem Paulina, mam 24 lata. Mieszkam w UK. Mój tz w tym roku będzie miał 33 lata i ostatnio zaczęliśmy temat dzieci. On chciałby mieć gromadke więc czas najwyższy.
Do listopada brałam anty. Teraz mam długie nieregularne cykle. ( miałam tylko 2 okresy od tamtej pory teraz mam 60 któryś dzień cyklu) Zastanawiam się nad jakimiś lekami na regulacje. Ale zanim pójdę do lekarza chciałabym zaczerpnac trochę wiedzy.

reklama
Dziewczyny kochane ja juz 4 raz w swoim życiu mam taki cień cienia i ani raz to nie była ciaza, taki mój urok albo pech wiec jak narazie to żadne potwierdzenie, chyba uwierzę tylko becie ;-)

Do góry