madziolina_p
Fanka BB :)
Cytrynowa koniecznie do lekarza!
A kiedy Jula beta?
A kiedy Jula beta?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozmawialam przed odstawieniem i niby to normalne że cykle sa nieregularne. Tylko czy jest możliwość że dostanę coś na uregulowanie i nie będą to anty?Cytrynowa koniecznie do lekarza!
A kiedy Jula beta?
Nie to że chce brać na własną rękę. Chcę tylko się rozejrzec w tym temacie żeby wiedzieć o czym mówię.Madzia narazie na spokojnie, @ mam dostać dopiero w sobotę wiec poczekam jeszcze, za testuje może jeszcze w miedzy czasie jak mi testy przyjdą. Chyba wole żyć w nieświadomości niż wiedzieć że to nie to ;-)
Cytrynowa ja bym nic na własną rękę nie brała, lekarz ci coś przepisze
a kiedy robiłaś zdjęicie?Karla to super ;-) trzymam kciuki za wizytę. Ja juz w łóżeczku, mój słodko śpi bo musi wstać bardzo wcześniej. Przed chwila wrzuciłam test do kosza, ten z rana tak żeby przypadkiem nie dojrzał go, uwieczniłam na zdjęciu żeby mieć na pamiątkę i ku przestrodze żeby nie wierzyć testom ;-) http://s1.fotowrzut.pl/KAJ7SOJVSV/1.jpg
Dobranoc, słodkich snów ;-)
pisz coś o sobie i witajHej. Czy można dołączyć?
o to tak jak moja córcia i ona jest na etapie Anny i ElzyMoj jest o rok młodszy ode mnie, więc ma 24 lata i częściej miewa ochote niz ja. A z siłami bywa różnie. Czasami któreś z nas zasypia zanim cokolwiek zaczniemy no ale cóż. Widocznie szybko sie starzejemy. odkładamy siły do staran
Odnosnie tematu chrzesniakow. To ja sie moge pochwalic jedną chrzesnica, ktora 29 kwietnia kończy 5 lat i właśnie zastanawiam się co jej kupic na urodzinki
o to tak jak moja córcia i ona jest na etapie Anny i Elzy
Tu wszystko aspiryna lecza. Będę tłumacza więc mogę zagadac o tych polskich spevyfikach. Myślę że wszędzie m mają podobne leki.Julita wynik był cały czas taki sam, prawie niewidoczna krecha. Cytrynowa u nas podają luteine albo duphaston na wywolanie okresu to jedt progesteron ale tam nie wiem jakie leki mają i w jaki sposób próbują uregulowac