reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Madzia narazie na spokojnie, @ mam dostać dopiero w sobotę wiec poczekam jeszcze, za testuje może jeszcze w miedzy czasie jak mi testy przyjdą. Chyba wole żyć w nieświadomości niż wiedzieć że to nie to ;-)
Cytrynowa ja bym nic na własną rękę nie brała, lekarz ci coś przepisze

Madzia narazie na spokojnie, @ mam dostać dopiero w sobotę wiec poczekam jeszcze, za testuje może jeszcze w miedzy czasie jak mi testy przyjdą. Chyba wole żyć w nieświadomości niż wiedzieć że to nie to ;-)
Cytrynowa ja bym nic na własną rękę nie brała, lekarz ci coś przepisze
Nie to że chce brać na własną rękę. Chcę tylko się rozejrzec w tym temacie żeby wiedzieć o czym mówię.

Karla to super ;-) trzymam kciuki za wizytę. Ja juz w łóżeczku, mój słodko śpi bo musi wstać bardzo wcześniej. Przed chwila wrzuciłam test do kosza, ten z rana tak żeby przypadkiem nie dojrzał go, uwieczniłam na zdjęciu żeby mieć na pamiątkę i ku przestrodze żeby nie wierzyć testom ;-) http://s1.fotowrzut.pl/KAJ7SOJVSV/1.jpg
Dobranoc, słodkich snów ;-)
a kiedy robiłaś zdjęicie?
bo wiesz że test można odczytać po 3 czy po 5 minutach jak pisze na ulotce bo potem jest już nie wiarygodny...

Hej. Czy można dołączyć?
pisz coś o sobie i witaj:)

Moj jest o rok młodszy ode mnie, więc ma 24 lata i częściej miewa ochote niz ja. A z siłami bywa różnie. Czasami któreś z nas zasypia zanim cokolwiek zaczniemy no ale cóż. Widocznie szybko sie starzejemy.:D odkładamy siły do staran :)

Odnosnie tematu chrzesniakow. To ja sie moge pochwalic jedną chrzesnica, ktora 29 kwietnia kończy 5 lat i właśnie zastanawiam się co jej kupic na urodzinki :)
o to tak jak moja córcia i ona jest na etapie Anny i Elzy:tak:

Julita wynik był cały czas taki sam, prawie niewidoczna krecha. Cytrynowa u nas podają luteine albo duphaston na wywolanie okresu to jedt progesteron ale tam nie wiem jakie leki mają i w jaki sposób próbują uregulowac

Julita wynik był cały czas taki sam, prawie niewidoczna krecha. Cytrynowa u nas podają luteine albo duphaston na wywolanie okresu to jedt progesteron ale tam nie wiem jakie leki mają i w jaki sposób próbują uregulowac
Tu wszystko aspiryna lecza. Będę tłumacza więc mogę zagadac o tych polskich spevyfikach. Myślę że wszędzie m mają podobne leki.

reklama
Cytrynowa ja też mam nieregularne okresy tylko ze ja miałam przeprowadzane badania żeby wiedzieć dlaczego tak jest, ty jesteś w innej sytuacji bo masz rozregulowane po tabletkach, jedyne co ja Ci mogę doradzić to luteina albo duphaston ale są tu może dziewczyny które bardziej będą wstanie się wypowiedzieć na temat wyregulowania cykli po tabletkach anty ;-) w każdym bądź razie powodzenia;-)

Do góry