reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Coś nie mogę zasnąć i jakiś taki lęk mnie dopadł przed dzisiejsza wizytą [emoji19] matko jaka ze mnie panikara [emoji41]
Jak ja do października dociagne to nie wiem.
Karla,
Nie znam jeszcze płci. Jak dziś lekarz mi zrobi usg to będę pytać, ale nie wiem czy cokolwiek będzie chciał powiedzieć bo to dopiero 13tc (12t 0d) ale już na genetycznym będę molestowac o zdradzenie co marsjanki mają między nogami [emoji14] a i tak pewnie dowiem się dopiero po polowkowym [emoji16]
Ale liczę po cichu na córki [emoji173]
Karla,
Nie znam jeszcze płci. Jak dziś lekarz mi zrobi usg to będę pytać, ale nie wiem czy cokolwiek będzie chciał powiedzieć bo to dopiero 13tc (12t 0d) ale już na genetycznym będę molestowac o zdradzenie co marsjanki mają między nogami [emoji14] a i tak pewnie dowiem się dopiero po polowkowym [emoji16]
Jestem mega ciekawa co tam maja miedzy girkamiCoś nie mogę zasnąć i jakiś taki lęk mnie dopadł przed dzisiejsza wizytą [emoji19] matko jaka ze mnie panikara [emoji41]
Karla,
A jak sie z mezem uklada bo mnie troche na bb nie bylo i zacofana jestem
Buuu....Hejooo laski, mi jest tak niedobrze, ze wysiadam, kluje brzuch i bola janiki, jestem nie do zycia...
A to na @? Na owu? Czy tak poprostu? Troche mnie nie bylo i nieeee wiem
Mi sie dzisiaj tak dobrze spalo a tu dupoaaa trzeba wstac i malo tego trzeba isx do pracy. Nienawidzeee poniedzialkoe
w czwartek mam termin @ wiec na @ tak zle sie czujeJestem mega ciekawa co tam maja miedzy girkami
A jak sie z mezem uklada bo mnie troche na bb nie bylo i zacofana jestem
Buuu....
A to na @? Na owu? Czy tak poprostu? Troche mnie nie bylo i nieeee wiem
Mi sie dzisiaj tak dobrze spalo a tu dupoaaa trzeba wstac i malo tego trzeba isx do pracy. Nienawidzeee poniedzialkoe
madziolina_p
Fanka BB :)
Albo i nie Luxi, a testowac bedziesz po terminie?
w czwartek mam termin @ wiec na @ tak zle sie czuje
Współczuje bidulo.. ale moze Madzia ma racje? Moze @ sie nie pojawi?
reklama
Hej kochane przyszlam powiadomic ze @ przyszla takze majdaczku kolejny termin @ mam 12 maja
Kami trzymam kciuki za wizyte I zycze coreczek ;-) Dobranoc
O @ przylazla.. szkoda.. myślalam, ze z innymi wieściami sie pojawisz..