reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Coś nie mogę zasnąć i jakiś taki lęk mnie dopadł przed dzisiejsza wizytą [emoji19] matko jaka ze mnie panikara [emoji41]
Jak ja do października dociagne to nie wiem.

Karla,

Nie znam jeszcze płci. Jak dziś lekarz mi zrobi usg to będę pytać, ale nie wiem czy cokolwiek będzie chciał powiedzieć bo to dopiero 13tc (12t 0d) ale już na genetycznym będę molestowac o zdradzenie co marsjanki mają między nogami [emoji14] a i tak pewnie dowiem się dopiero po polowkowym [emoji16]

Ale liczę po cichu na córki [emoji173]

Hej kochane przyszlam powiadomic ze @ przyszla takze majdaczku kolejny termin @ mam 12 maja

Kami trzymam kciuki za wizyte I zycze coreczek ;-) Dobranoc

Coś nie mogę zasnąć i jakiś taki lęk mnie dopadł przed dzisiejsza wizytą [emoji19] matko jaka ze mnie panikara [emoji41]
Jak ja do października dociagne to nie wiem.

Karla,

Nie znam jeszcze płci. Jak dziś lekarz mi zrobi usg to będę pytać, ale nie wiem czy cokolwiek będzie chciał powiedzieć bo to dopiero 13tc (12t 0d) ale już na genetycznym będę molestowac o zdradzenie co marsjanki mają między nogami [emoji14] a i tak pewnie dowiem się dopiero po polowkowym [emoji16]

Ale liczę po cichu na córki [emoji173]
Jestem mega ciekawa co tam maja miedzy girkami:)
A jak sie z mezem uklada bo mnie troche na bb nie bylo i zacofana jestem :(

Hejooo laski, mi jest tak niedobrze, ze wysiadam, kluje brzuch i bola janiki, jestem nie do zycia...
Buuu....
A to na @? Na owu? Czy tak poprostu? Troche mnie nie bylo i nieeee wiem :(

Mi sie dzisiaj tak dobrze spalo a tu dupoaaa trzeba wstac i malo tego trzeba isx do pracy. Nienawidzeee poniedzialkoe:(

Jestem mega ciekawa co tam maja miedzy girkami:)
A jak sie z mezem uklada bo mnie troche na bb nie bylo i zacofana jestem :(

Buuu....
A to na @? Na owu? Czy tak poprostu? Troche mnie nie bylo i nieeee wiem :(

Mi sie dzisiaj tak dobrze spalo a tu dupoaaa trzeba wstac i malo tego trzeba isx do pracy. Nienawidzeee poniedzialkoe:(
w czwartek mam termin @ wiec na @ tak zle sie czuje

reklama
Do góry