reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Coś nie mogę zasnąć i jakiś taki lęk mnie dopadł przed dzisiejsza wizytą [emoji19] matko jaka ze mnie panikara [emoji41]
Jak ja do października dociagne to nie wiem.

Karla,

Nie znam jeszcze płci. Jak dziś lekarz mi zrobi usg to będę pytać, ale nie wiem czy cokolwiek będzie chciał powiedzieć bo to dopiero 13tc (12t 0d) ale już na genetycznym będę molestowac o zdradzenie co marsjanki mają między nogami [emoji14] a i tak pewnie dowiem się dopiero po polowkowym [emoji16]

Ale liczę po cichu na córki [emoji173]

Kciuki za wizyte i czekamy na relacje :)

reklama
Dzień dobry :-D
Kami Twoje bliźniaki to gwiazdy, wiec jak się tylko poznasz płeć to pisz koniecznie !

Edyta01- trzeba wierzyć, ze kolejny cykl bedzie ten szczęśliwy !

Lux- ja tam wierze, ze to są inne objawy i tego Ci życzę!

u mnie 37 dzień cyklu, @ brak.... Byłam na becie ale wyniki bedą dopiero jutro po 15 :angry:

Witajcie kochane ;-) ale mi się nie chciało wstać. Tym bardziej, że ostatnio non stop wstaje na siku i później nie mogę zasnąć :-( piersi zaczełydziś boleć okresowo, ale trudno, przynajmniej mój zrobi badania.. ;-)

Witajcie.
Jakoś dziwnie mi się spało. Sny dziwne miałam.
Wieczorem z moim rozmawialiśmy. Mowil że powinnam test zrobić skoro okresu nadal nie mam.

Witam:-)
Edyta szkoda ze @ przyszla...
kamilove trzymsm kciuki za wizyte
oldzi oby beta byla pozytywna
lux do czwartku juz blisko kiedy testujesz?
Olcia kciuki zacisniete
cytrynowa a ty kiedy testujesz ile ci sie spoznia?

Witam:-)
Edyta szkoda ze @ przyszla...
kamilove trzymsm kciuki za wizyte
oldzi oby beta byla pozytywna
lux do czwartku juz blisko kiedy testujesz?
Olcia kciuki zacisniete
cytrynowa a ty kiedy testujesz ile ci sie spoznia?
Przy moich nieregularnych cyklach teraz to nie wiem. Ostatnio miał 75 dni.
Nie wiem czy chce testowac.

reklama
Do góry