reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ja od około 10 dnia cyklu do dziś kocham się codziennie z jedną przerwa na jego wyjazd :-) s dni płodne zawsze mam ochotę, później najczęściej miałam mniejsza ale teraz ochota mi nie przechodzi także w tym cyklu bzyku było codziennie :-)
madziolina_p
Fanka BB :)
Och Julka Wy to macie sily!
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ja mam, z moim gorzej :-) śmieje się ze 6 lat młodsza sobie wziął to musi nadazac:-) jak Bog da i będę mięc dzieciątko to pewnie będzie gorzej ze staraniami o drugie ;-)
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
julka no to dajecie czadu
dziewczyny dostałam dziś zaproszenie na bycie chcrzestnąale się cieszę
Bratanek jest taki cudy, ma s7tyg ale super
tym bardziej że mam tylko jedną chrześnicę króra w dodatku ma już 21lat, to niedługo na jej wesele będe zbierała
dziewczyny dostałam dziś zaproszenie na bycie chcrzestnąale się cieszę
Bratanek jest taki cudy, ma s7tyg ale super
tym bardziej że mam tylko jedną chrześnicę króra w dodatku ma już 21lat, to niedługo na jej wesele będe zbierała
madziolina_p
Nie, u nas to tylko pierwsze 2 lata byly takie, ze moglismy po kilka razy dziennie, a teraz to zdecydowanie rzadziej, a i moj ma tyle stresow w robo i duzo pracuje, ze to ja go musze zachecac cześciej :|
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Madzia stres przeszkadza, mój też miał taki okres w życiu ale już się wszystko ustabilizowało i u was tak będzie ;-) stres podobno też działa na plemniki, dziś podjęliśmy decyzję ze na początku przyszłego cyklu mój kochany idzie zbadać nasienie ;-) Julita super! Ja też niedawno zostałam chrzestna, teraz młody ma 4 miesiące i jest rozkoszny, ostatnio mnie pięknie osikal ale podobno to na szczęście ;-)
madziolina_p
Jula niech idzie zbadac, to napewno nie zaszkodzi, a moze cos okaze sie nie tak i bedzie wystarczylo krotkie leczenie, ktore pozwoli na zajscie w ciaze
butterfly21
hope & love
w końcu w domku! jupijajeeh
mnie dziś bolą jajniki, może coś tam się dzieje dobrego - trza wykorzystać z okazję
co do testów owu - dziwna sprawa,nigdy aż tak się nie zagłębiałam, robiłam chyba 3 razy testy i były piękne krechy, a i tak nic z tego
a co do badania nasienia - dobra sprawa, warto zerknąć czy wszystko dobrze . mój M był zbadać nasionka w zwykłym labo i się okazało,że coś jest nie tak... wysłaliśmy wyniki mojej gin - i kazała powtórzyć u nich i okazało się że był to jakiś błąd bo komputerowe badanie ( tamto było zwykłe ) nie pokazało żadnych nieprawidłowości
mnie dziś bolą jajniki, może coś tam się dzieje dobrego - trza wykorzystać z okazję
co do testów owu - dziwna sprawa,nigdy aż tak się nie zagłębiałam, robiłam chyba 3 razy testy i były piękne krechy, a i tak nic z tego
a co do badania nasienia - dobra sprawa, warto zerknąć czy wszystko dobrze . mój M był zbadać nasionka w zwykłym labo i się okazało,że coś jest nie tak... wysłaliśmy wyniki mojej gin - i kazała powtórzyć u nich i okazało się że był to jakiś błąd bo komputerowe badanie ( tamto było zwykłe ) nie pokazało żadnych nieprawidłowości
reklama
Hehe moj ma 28latKarla ja mam termin trochę przed tobą i tez nie czuje żeby cokolwiek miało być, a mój juz nie nie chce słuchać mojego marudzenia ale wiem ze on tez by chciał, w końcu ma już 31 lat..
U nas ten na poczatku tak bylo ze codziennie . A teraz juz nie mamy tyle sily i ochoty. Moj czesto duzo pracuje i wraca ledwo zywy ja czasem najnormalniej nie mam ochoty.Nie, u nas to tylko pierwsze 2 lata byly takie, ze moglismy po kilka razy dziennie, a teraz to zdecydowanie rzadziej, a i moj ma tyle stresow w robo i duzo pracuje, ze to ja go musze zachecac cześciej :|
Dostalam wiadomosc od lekarza. Mam wizyte teraz w czwartek.