reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

enej do tej pory to miałam na przemian - raz baaardzo obfite, a raz strasznie skąpe. Długość 4-5 dni. Ale ostatnie dwie to jakaś masakra. Najpierw 2 dni brzydkiego brunatnego plamienia, a na 3 dzień nic i w jednej chwili oberwanie chmury - wstyd się przyznać, ale tampon i podpaska przesiąkły w sekundzie, ubranie też i aż mi na podłogę prysnęło i potężne skrzepy. I na drugi dzień już nic. Ostatnio lekarz mnie pytał czy mam skrzepy, odpowiedziałam, że tak, ale o nic więcej nie dopytałam. Ale jak i tym razem tak będzie to się do niego wybiorę, bo mi to trochę życie utrudnia. Czytałam o skrzepach i jakoś się to nazywa, ale nie wiem jaka przyczyna. Może powinnam jakiś lek zacząć brać

reklama
hej hej witam sie wieczorkiem
enej ja mam ok 4 dni okres od kiedy pamietam no moze chwile po ciazy byl dluzszy ale tak to 4dni 1dzien plamie drugi obfity trzeci mniej tylko na papierze a plamie

Skaba no to faktycznie nie za fajnie.. :/ ja też kiedyś miałam skrzepy i to nawet tak przez dłuższy czas, ale potem jakoś przeszło. A brunatne plamienie miałam dwa cykle do tyłu jak taki długi był. To normalnej miesiączki nie miałam tylk otaka brunatna maź.. ale w tym cyklu mogę powiedzieć że mnie mój organizm zaskoczył bo taka ładna żywo czerwona krew była..:) trochę tak głupio to brzmi ale normalnei z 5 min siedziałam i wpatrywałam się w podpaskę bo długo już tak nie miałam. Zawsze jakieś brunatne, ciemne prawie czarne i te skrzepy.. aż sięzastanawiałam czy jakaś znowu choran ie jestem;p

LoliPoli dzięki za odp, skoro wy wszystkie tak macie po 4 dni to wydaje mi się że to raczej dobrze:)

O kurcze Lady no to fajnie miałaś;) moja mama i siosra zawsze miały mega wszystko regularne tylko ja jakiś odrodek nigdy w sumie nie wiedziałam do końca kiedy @ będzie. Objawy przed trwały od tyg do dwóch tyg zapowiadając nadejście potopu. Potem pierwszy dzień był totalny zgon.. kiedyś mi było tak słabo że na wannie pół dnia wisiałam i wymiotowałam.. a potem potopu 3-4 dni i końcówka tak 6-7 dni łącznie..

Ale skoro Ty mówisz że 27 dni to w miarę norma to mi lżej:) myślałam że znowu coś moje hormony szaleją:D

Widzę, po wykresie że niestety temp Ci spadła..<przytul> Dalej będę zaciskać kciuki za następny cykl:)

Enej dzięki, ja chyba odpuszczę starania na jakiś czas i poczekam aż się unormuję. Póki co dalej nie wiem na czym stoję, @ nie mam.

Kurcze skaba niefajnie z takim obfitym krwawieniem. Jak tu iść do pracy? Masakra

lady no właśnie - najgorzej to z tą pracą
loli powiem, choć nie tyle sama obfitość mnie martwi, co te ogromne skrzepy, bo to nie jest już normalne:no: ale ja myślę, że te ostatnie 2 cykle to hormonki poszalały. Jednak psychika swoje robi.

Hej :)

co do wieku, to ja mam 26 lat, teraz to jest koniec 3 cyklu starań

@ teraz ma być 11.01 (oby nie!), następna (oby nie! ;)) 12-13.02

Karla, współczuję takiej przykrej sytuacji...

enej, ja ostatnio tak miałam - zwykle okres trwa 6 dni, a ostatni był chyba 4-5 dniowy i jakiś bardziej skąpy... nie wiem, właśnie, czy to dobrze

NOELKA !! jaki ty masz ładny wykres:) Jak się czujesz? kiedy test?? no właśnie dziwnie tak mam ostatnio.. ale nieregularne okresy mogą być przez ta moja niedoczynność a skoro ona już tak ładnie mi się reguluje to może i okres będzie normalny:)

reklama
Do góry