reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

enej do tej pory to miałam na przemian - raz baaardzo obfite, a raz strasznie skąpe. Długość 4-5 dni. Ale ostatnie dwie to jakaś masakra. Najpierw 2 dni brzydkiego brunatnego plamienia, a na 3 dzień nic i w jednej chwili oberwanie chmury - wstyd się przyznać, ale tampon i podpaska przesiąkły w sekundzie, ubranie też i aż mi na podłogę prysnęło i potężne skrzepy. I na drugi dzień już nic. Ostatnio lekarz mnie pytał czy mam skrzepy, odpowiedziałam, że tak, ale o nic więcej nie dopytałam. Ale jak i tym razem tak będzie to się do niego wybiorę, bo mi to trochę życie utrudnia. Czytałam o skrzepach i jakoś się to nazywa, ale nie wiem jaka przyczyna. Może powinnam jakiś lek zacząć brać

reklama
hej hej witam sie wieczorkiem
enej ja mam ok 4 dni okres od kiedy pamietam no moze chwile po ciazy byl dluzszy ale tak to 4dni 1dzien plamie drugi obfity trzeci mniej tylko na papierze a plamie

Skaba no to faktycznie nie za fajnie.. :/ ja też kiedyś miałam skrzepy i to nawet tak przez dłuższy czas, ale potem jakoś przeszło. A brunatne plamienie miałam dwa cykle do tyłu jak taki długi był. To normalnej miesiączki nie miałam tylk otaka brunatna maź.. ale w tym cyklu mogę powiedzieć że mnie mój organizm zaskoczył bo taka ładna żywo czerwona krew była..:) trochę tak głupio to brzmi ale normalnei z 5 min siedziałam i wpatrywałam się w podpaskę bo długo już tak nie miałam. Zawsze jakieś brunatne, ciemne prawie czarne i te skrzepy.. aż sięzastanawiałam czy jakaś znowu choran ie jestem;p

LoliPoli dzięki za odp, skoro wy wszystkie tak macie po 4 dni to wydaje mi się że to raczej dobrze:)

O kurcze Lady no to fajnie miałaś;) moja mama i siosra zawsze miały mega wszystko regularne tylko ja jakiś odrodek nigdy w sumie nie wiedziałam do końca kiedy @ będzie. Objawy przed trwały od tyg do dwóch tyg zapowiadając nadejście potopu. Potem pierwszy dzień był totalny zgon.. kiedyś mi było tak słabo że na wannie pół dnia wisiałam i wymiotowałam.. a potem potopu 3-4 dni i końcówka tak 6-7 dni łącznie..

Ale skoro Ty mówisz że 27 dni to w miarę norma to mi lżej:) myślałam że znowu coś moje hormony szaleją:D

Widzę, po wykresie że niestety temp Ci spadła..<przytul> Dalej będę zaciskać kciuki za następny cykl:)

Enej dzięki, ja chyba odpuszczę starania na jakiś czas i poczekam aż się unormuję. Póki co dalej nie wiem na czym stoję, @ nie mam.

Kurcze skaba niefajnie z takim obfitym krwawieniem. Jak tu iść do pracy? Masakra

lady no właśnie - najgorzej to z tą pracą
loli powiem, choć nie tyle sama obfitość mnie martwi, co te ogromne skrzepy, bo to nie jest już normalne:no: ale ja myślę, że te ostatnie 2 cykle to hormonki poszalały. Jednak psychika swoje robi.

Hej :)

co do wieku, to ja mam 26 lat, teraz to jest koniec 3 cyklu starań

@ teraz ma być 11.01 (oby nie!), następna (oby nie! ;)) 12-13.02

Karla, współczuję takiej przykrej sytuacji...

enej, ja ostatnio tak miałam - zwykle okres trwa 6 dni, a ostatni był chyba 4-5 dniowy i jakiś bardziej skąpy... nie wiem, właśnie, czy to dobrze

NOELKA !! jaki ty masz ładny wykres:) Jak się czujesz? kiedy test?? no właśnie dziwnie tak mam ostatnio.. ale nieregularne okresy mogą być przez ta moja niedoczynność a skoro ona już tak ładnie mi się reguluje to może i okres będzie normalny:)

reklama
Do góry