reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

marna pogoda to i ja się dzisiaj kiepsko czuję i najchętniej poszłabym spać:no:

u mnie na obiad barszcz ukraiński (ja nie przepadam, ale mąż sobie zażyczył), a potem będą tortilki i zapiekanki, ale to dopiero ok. 18tej

zakocona widzę, że się przyjemny i pracowity wieczór zapowiada:-) &&&&&&&&&:-)
a gdzie noelka? jak tam dzisiaj wykresik?
karla rzeczywiście przykra sytuacja:-(u mojej kuzynki było podobnie i niestety, żeby "nie siać fermentu" nie była zapraszana na wszelkie imprezy rodzinne mimo, że wina była po stronie ojca, dopiero ja się postawiłam i na moje wesele ją zaprosiłam. Wujek walnął focha i nie przyszedł. Ale nastąpiło przełamanie i rodzina sobie o kuzynce przypomniała i zaczęła ją zapraszać, aż w końcu za którymś razem wujek też przyszedł i okazało się, że się nie pozabijali. I faktem jest, że raczej wolą się omijać, ale jej córkę wujek bardzo lubi i mam wrażenie, że stara się nadrabiać. Mam nadzieję, że znajdziesz wsparcie w kimś z rodziny i kogoś kto nie będzie zwracał uwagi na "ferment", który przecież w takiej sytuacji i tak i tak jest.

reklama
marna pogoda to i ja się dzisiaj kiepsko czuję i najchętniej poszłabym spać:no:

u mnie na obiad barszcz ukraiński (ja nie przepadam, ale mąż sobie zażyczył), a potem będą tortilki i zapiekanki, ale to dopiero ok. 18tej

zakocona widzę, że się przyjemny i pracowity wieczór zapowiada:-) &&&&&&&&&:-)
a gdzie noelka? jak tam dzisiaj wykresik?
karla rzeczywiście przykra sytuacja:-(u mojej kuzynki było podobnie i niestety, żeby "nie siać fermentu" nie była zapraszana na wszelkie imprezy rodzinne mimo, że wina była po stronie ojca, dopiero ja się postawiłam i na moje wesele ją zaprosiłam. Wujek walnął focha i nie przyszedł. Ale nastąpiło przełamanie i rodzina sobie o kuzynce przypomniała i zaczęła ją zapraszać, aż w końcu za którymś razem wujek też przyszedł i okazało się, że się nie pozabijali. I faktem jest, że raczej wolą się omijać, ale jej córkę wujek bardzo lubi i mam wrażenie, że stara się nadrabiać. Mam nadzieję, że znajdziesz wsparcie w kimś z rodziny i kogoś kto nie będzie zwracał uwagi na "ferment", który przecież w takiej sytuacji i tak i tak jest.

Cos czuje ze nie.... masakra. Mega.mi przykro jest. I tu nawet nie chodzi o te imprezy tylko o zachowanie ojca. I wychodzi ze komus jeszcze ja nie pasuje.

Karla bidulko :( strasznie nie fajna sytuacja...Ta druga osoba tez moglaby powiedziec wprost o co jej chodzi :(

Hej:)
Skaba u mnie dzisiaj też barszcz ukrainski hehe:)
U mnie od wczoraj okres:( i antybiotyk na zapalenie pecherza;/

Joawa chodzilo Ci kto jest po cp?ciazy poronionej?Jezeli tak to ja...

Majdaczek ostatnio mialam @ co 29dni a teraz przyszła po 27 więc nie wiem dokładnie ale kolejny termin mniej wiecej mojej @ gdzieś 7/8 luty.

Karla przykrą sytuacje masz:(

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny :)
Ja dziś przyjemny dzień mam, jestem u babci i nie muszę dzięki temu gotować, a na obiad babcia zaserwowała barszcz biały z kiełbaską a na drugie danie bigosik :-) Do tego na zakupach byłam i upolowałam kilka fajnych rzeczy :-)

Karla, nieciekawa sytuacja. Ja w ogóle nie lubię takich akcji, chociaż wiem, że u mnie w rodzinie też tak jest - ja na wesele zaprosiłam wszystkich bo te kłótnie mnie nie dotyczą, ale niestety wyszło jak wyszło, że główni skłóceni nie przyszli. No i rodzina mojego męża też skłócona, my zaprosiliśmy wszystkich najbliższych - łącznie z obu rodzin ponad 120 osób a przyszło tylko niecałe 60. I dobrze, ja ich na siłę nie chciałam godzić, a mi to rybka - tylko niech nie oczekują ode mnie, że będę ich teraz odwiedzać, skoro olali mnie w dzień mojego ślubu.

Powiedzcie mi jak to w końcu jest z tym cspp i cscp bo ja nie wiem, czy dobrze majdaczkowi podałam.

No i jeszcze krótka opis mojej sytuacji - dalej plamię, @ brak. Zgłupiałam. W poniedziałek powtarzam test i umawiam się do gin.

Skaba ja śledzę wykresik noelki i temp dalej piękna i wysoka, także &&&& za nią

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jeszcze nie obzarta ale pewnie niedlugo bede bo corka wlasnie zasypia a my z mezem spedzamy super wieczor :)

Yesenia to zaserwuj sobie cos dla rozluznienia :tak:

Lux moze to dobry znak

Do góry