reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

marna pogoda to i ja się dzisiaj kiepsko czuję i najchętniej poszłabym spać:no:

u mnie na obiad barszcz ukraiński (ja nie przepadam, ale mąż sobie zażyczył), a potem będą tortilki i zapiekanki, ale to dopiero ok. 18tej

zakocona widzę, że się przyjemny i pracowity wieczór zapowiada:-) &&&&&&&&&:-)
a gdzie noelka? jak tam dzisiaj wykresik?
karla rzeczywiście przykra sytuacja:-(u mojej kuzynki było podobnie i niestety, żeby "nie siać fermentu" nie była zapraszana na wszelkie imprezy rodzinne mimo, że wina była po stronie ojca, dopiero ja się postawiłam i na moje wesele ją zaprosiłam. Wujek walnął focha i nie przyszedł. Ale nastąpiło przełamanie i rodzina sobie o kuzynce przypomniała i zaczęła ją zapraszać, aż w końcu za którymś razem wujek też przyszedł i okazało się, że się nie pozabijali. I faktem jest, że raczej wolą się omijać, ale jej córkę wujek bardzo lubi i mam wrażenie, że stara się nadrabiać. Mam nadzieję, że znajdziesz wsparcie w kimś z rodziny i kogoś kto nie będzie zwracał uwagi na "ferment", który przecież w takiej sytuacji i tak i tak jest.

reklama
marna pogoda to i ja się dzisiaj kiepsko czuję i najchętniej poszłabym spać:no:

u mnie na obiad barszcz ukraiński (ja nie przepadam, ale mąż sobie zażyczył), a potem będą tortilki i zapiekanki, ale to dopiero ok. 18tej

zakocona widzę, że się przyjemny i pracowity wieczór zapowiada:-) &&&&&&&&&:-)
a gdzie noelka? jak tam dzisiaj wykresik?
karla rzeczywiście przykra sytuacja:-(u mojej kuzynki było podobnie i niestety, żeby "nie siać fermentu" nie była zapraszana na wszelkie imprezy rodzinne mimo, że wina była po stronie ojca, dopiero ja się postawiłam i na moje wesele ją zaprosiłam. Wujek walnął focha i nie przyszedł. Ale nastąpiło przełamanie i rodzina sobie o kuzynce przypomniała i zaczęła ją zapraszać, aż w końcu za którymś razem wujek też przyszedł i okazało się, że się nie pozabijali. I faktem jest, że raczej wolą się omijać, ale jej córkę wujek bardzo lubi i mam wrażenie, że stara się nadrabiać. Mam nadzieję, że znajdziesz wsparcie w kimś z rodziny i kogoś kto nie będzie zwracał uwagi na "ferment", który przecież w takiej sytuacji i tak i tak jest.

Cos czuje ze nie.... masakra. Mega.mi przykro jest. I tu nawet nie chodzi o te imprezy tylko o zachowanie ojca. I wychodzi ze komus jeszcze ja nie pasuje.

Karla bidulko :( strasznie nie fajna sytuacja...Ta druga osoba tez moglaby powiedziec wprost o co jej chodzi :(

Hej:)
Skaba u mnie dzisiaj też barszcz ukrainski hehe:)
U mnie od wczoraj okres:( i antybiotyk na zapalenie pecherza;/

Joawa chodzilo Ci kto jest po cp?ciazy poronionej?Jezeli tak to ja...

Majdaczek ostatnio mialam @ co 29dni a teraz przyszła po 27 więc nie wiem dokładnie ale kolejny termin mniej wiecej mojej @ gdzieś 7/8 luty.

Karla przykrą sytuacje masz:(

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny :)
Ja dziś przyjemny dzień mam, jestem u babci i nie muszę dzięki temu gotować, a na obiad babcia zaserwowała barszcz biały z kiełbaską a na drugie danie bigosik :-) Do tego na zakupach byłam i upolowałam kilka fajnych rzeczy :-)

Karla, nieciekawa sytuacja. Ja w ogóle nie lubię takich akcji, chociaż wiem, że u mnie w rodzinie też tak jest - ja na wesele zaprosiłam wszystkich bo te kłótnie mnie nie dotyczą, ale niestety wyszło jak wyszło, że główni skłóceni nie przyszli. No i rodzina mojego męża też skłócona, my zaprosiliśmy wszystkich najbliższych - łącznie z obu rodzin ponad 120 osób a przyszło tylko niecałe 60. I dobrze, ja ich na siłę nie chciałam godzić, a mi to rybka - tylko niech nie oczekują ode mnie, że będę ich teraz odwiedzać, skoro olali mnie w dzień mojego ślubu.

Powiedzcie mi jak to w końcu jest z tym cspp i cscp bo ja nie wiem, czy dobrze majdaczkowi podałam.

No i jeszcze krótka opis mojej sytuacji - dalej plamię, @ brak. Zgłupiałam. W poniedziałek powtarzam test i umawiam się do gin.

Skaba ja śledzę wykresik noelki i temp dalej piękna i wysoka, także &&&& za nią

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jeszcze nie obzarta ale pewnie niedlugo bede bo corka wlasnie zasypia a my z mezem spedzamy super wieczor :)

Yesenia to zaserwuj sobie cos dla rozluznienia :tak:

Lux moze to dobry znak

Do góry