reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Dzięki dziewczyny :zawstydzona/y: czuję się dobrze, objawów ani w tą, ani w drugą stronę brak ;) testowanie we wtorek lub w środę, chyba że @ jednak przyjdzie

reklama
Dziewczynki ja mówię już dobranoc, muszę wysprzątać mieszkanie bo pół dnia z szydełkiem a drugie u mamy przesiedziałam heh do jutra Karla Noelka &&&& oby paskuda was ominęła

Hej, hej :D ale produkujecie :p w zyciu nie nadrobie....
Ona na zapalenie pęcherz polecam fitolizyne dziadostwo obrzydliwe ale dziala ;) no i sa to ziola a nie atybiotyk....
Lady szczesciaro, tez bym na obiad gdzies poszla chetnie ; P ale z racji kp nie poszaleje jeszcze; P
Skaba haha dobra jestes druty, film i jecze film :D

Oho to tyle z nadrabiania Kornela podniosla alrm...

Karla bidulko :( strasznie nie fajna sytuacja...Ta druga osoba tez moglaby powiedziec wprost o co jej chodzi :(
No chcialabym chociaz wiedziec kogo powinnam unikac i komu nie ufac.
Dzięki dziewczyny :zawstydzona/y: czuję się dobrze, objawów ani w tą, ani w drugą stronę brak ;) testowanie we wtorek lub w środę, chyba że @ jednak przyjdzie
mam nadzieje ze ta @ paskudna do nas nie przyjdzie.
Dziewczynki ja mówię już dobranoc, muszę wysprzątać mieszkanie bo pół dnia z szydełkiem a drugie u mamy przesiedziałam heh do jutra Karla Noelka &&&& oby paskuda was ominęła

No ja tez.mocno trzymam kciuki.

A wiecie co ja Wam powiem. Uwielbiam czytac blogi dziewczyn ktore pisza od momentu zajscia w ciaze po wyprawke urzadzanie pokoiku itp. Moglabym cale dnie czytac. Jesli znacie jakies takie albo same piszecie blagam wysylac mi ale to jiz na priv. :))
my z mezem dzisiaj bedziemy ogladac nie ma tego zlego.. jakas komedia:)
A ja mu robie wlasnie bulki z pieczarkami i serem jakze zdrowo hahaha

U mnie okres trwa 5-6dni a przez cztery to masakra. Ogólnie przez całe 6dni zużwam ponad 40 podpasek. I skrzepy też mam. Ale u mnie podejrzenie endometriozy jest. W lutym będziemy działać w celu dokładnej diagnostyki.

No dobra doczytałam kciuki nadal są i uciekam już spać :-*

Dobranoc!

U mnie okres trwa 5-6dni a przez cztery to masakra. Ogólnie przez całe 6dni zużwam ponad 40 podpasek. I skrzepy też mam. Ale u mnie podejrzenie endometriozy jest. W lutym będziemy działać w celu dokładnej diagnostyki.

No dobra doczytałam kciuki nadal są i uciekam już spać :-*

Dobranoc!

Mam nadzieje ze wszystko okaze sie dobrze . Trzymam mocno kciuki i tule mocno.

Mam nadzieje ze wszystko okaze sie dobrze . Trzymam mocno kciuki i tule mocno.

Ja też podchodzę do tego pozytywnie :tak: już podczas pierwszych starań rozkimali lekarze czy ja mam te endometrioze czy nie, ale doszli do wniosku, że brak jednoznacznej odpowiedzi, a laparoskopi potwierdzającej nie zdążyłam doczekać bo zaciążyłam raz, a potem drugi :tak:

reklama
Ja też podchodzę do tego pozytywnie :tak: już podczas pierwszych starań rozkimali lekarze czy ja mam te endometrioze czy nie, ale doszli do wniosku, że brak jednoznacznej odpowiedzi, a laparoskopi potwierdzającej nie zdążyłam doczekać bo zaciążyłam raz, a potem drugi :tak:

No i o to chodzi grunt to pozytywne nastawienie.

A jesli o mnie chodzi cos.mam przeczucie ze w ciagu 2 dni obudze sie rano z @ bola mnie piersi jak na @ :(((

Do góry