reklama
animka90
Fanka BB :)
Hej, hej ale produkujecie w zyciu nie nadrobie....
Ona na zapalenie pęcherz polecam fitolizyne dziadostwo obrzydliwe ale dziala no i sa to ziola a nie atybiotyk....
Lady szczesciaro, tez bym na obiad gdzies poszla chetnie ; P ale z racji kp nie poszaleje jeszcze; P
Skaba haha dobra jestes druty, film i jecze film
Oho to tyle z nadrabiania Kornela podniosla alrm...
Ona na zapalenie pęcherz polecam fitolizyne dziadostwo obrzydliwe ale dziala no i sa to ziola a nie atybiotyk....
Lady szczesciaro, tez bym na obiad gdzies poszla chetnie ; P ale z racji kp nie poszaleje jeszcze; P
Skaba haha dobra jestes druty, film i jecze film
Oho to tyle z nadrabiania Kornela podniosla alrm...
No chcialabym chociaz wiedziec kogo powinnam unikac i komu nie ufac.Karla bidulko strasznie nie fajna sytuacja...Ta druga osoba tez moglaby powiedziec wprost o co jej chodzi
mam nadzieje ze ta @ paskudna do nas nie przyjdzie.Dzięki dziewczyny czuję się dobrze, objawów ani w tą, ani w drugą stronę brak testowanie we wtorek lub w środę, chyba że @ jednak przyjdzie
Dziewczynki ja mówię już dobranoc, muszę wysprzątać mieszkanie bo pół dnia z szydełkiem a drugie u mamy przesiedziałam heh do jutra Karla Noelka &&&& oby paskuda was ominęła
No ja tez.mocno trzymam kciuki.
A wiecie co ja Wam powiem. Uwielbiam czytac blogi dziewczyn ktore pisza od momentu zajscia w ciaze po wyprawke urzadzanie pokoiku itp. Moglabym cale dnie czytac. Jesli znacie jakies takie albo same piszecie blagam wysylac mi ale to jiz na priv. )
my z mezem dzisiaj bedziemy ogladac nie ma tego zlego.. jakas komedia
A ja mu robie wlasnie bulki z pieczarkami i serem jakze zdrowo hahaha
Lilolo
U mnie okres trwa 5-6dni a przez cztery to masakra. Ogólnie przez całe 6dni zużwam ponad 40 podpasek. I skrzepy też mam. Ale u mnie podejrzenie endometriozy jest. W lutym będziemy działać w celu dokładnej diagnostyki.
No dobra doczytałam kciuki nadal są i uciekam już spać :-*
Dobranoc!
Dobranoc!
U mnie okres trwa 5-6dni a przez cztery to masakra. Ogólnie przez całe 6dni zużwam ponad 40 podpasek. I skrzepy też mam. Ale u mnie podejrzenie endometriozy jest. W lutym będziemy działać w celu dokładnej diagnostyki.
Dobranoc!
Mam nadzieje ze wszystko okaze sie dobrze . Trzymam mocno kciuki i tule mocno.
Lilolo
Mam nadzieje ze wszystko okaze sie dobrze . Trzymam mocno kciuki i tule mocno.
Ja też podchodzę do tego pozytywnie już podczas pierwszych starań rozkimali lekarze czy ja mam te endometrioze czy nie, ale doszli do wniosku, że brak jednoznacznej odpowiedzi, a laparoskopi potwierdzającej nie zdążyłam doczekać bo zaciążyłam raz, a potem drugi
reklama
Ja też podchodzę do tego pozytywnie już podczas pierwszych starań rozkimali lekarze czy ja mam te endometrioze czy nie, ale doszli do wniosku, że brak jednoznacznej odpowiedzi, a laparoskopi potwierdzającej nie zdążyłam doczekać bo zaciążyłam raz, a potem drugi
No i o to chodzi grunt to pozytywne nastawienie.
A jesli o mnie chodzi cos.mam przeczucie ze w ciagu 2 dni obudze sie rano z @ bola mnie piersi jak na @ ((