reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
ja też się melduję i właśnie się obżeram:-) skończyliśmy przed chwilą oglądać Kosogłosa cz.1 i J ma jeszcze ochotę na Hobbita, ale musiałby mi wtedy laptopka zabrać, więc chyba jednak nie obejrzy;-)kończę powoli komin dla córci, ale wyszedł trochę nudny i chyba zaraz drugi zacznę ciekawszym splotem

lady dziękuję za info:-) no to może noelka nam szczęśliwą serię rozpocznie!:-)

yesenia w końcu weekend jest:-)
aschlee przyjemnego wieczoru we dwoje:-)

Skaba i jak ci się kosogłos podobał? Ja też niedawno widziałam - na kosogłosie i hobbicie byłam w kinie w grudniu bo mąż dostał darmowe bilety :)

Lux mnie piersi bola od kilku dni ale to za wcześnie na moje objawy ,sadze ze hormonki szaleją u mnie i stad ten ból piersi .

lady przyznam, że oglądałam tylko jednym okiem, bo robiłam na drutach, a poza tym czytałam książkę więc wiedziałam co i jak, ale całkiem całkiem. Przez Hobbita nie jestem w stanie przebrnąć niestety.

według mnie hobbit był słaby,a przynajmniej najsłabszy ze wszystkich 3 części. No i dłuuuugi więc jak też by mi się dzisiaj nie chciało oglądać ;)

Aschlee w pierwszej ciąży właśnie ból brodawek zwiastował ciążę. Ale ja nie nastawiam, nie myślę o tym w ogole. Po co mam nerwy tracić i się wściekać. Noelka, a co pijesz dobrego?

Dziewczyny ja mam pytanie odnośnie długości waszych miesiączek.
Zawsze miałam tak że bite 7 dni trwała miesiączka i koniec. A ostatnie dwa cykle to tak 3-4 dni i nie są tak obfite... Kiedyś to normalnie zalewało mnie tak że masakra.. czułam się prawie jak topielica..
a teraz we wt sięzaczeła a dziś już koniec.. no i nie wiem czy to dobrze czy źle.. cykle też miałam jakoś super krótki bo tylko 27 dni, a normalnie powyżej 3 było..

Cześć enej :)
niewiele ci pomogę, bo ja zawsze miałam jak w zegarku cykle 27 dni w tym miesiączka równo 4 dni - 2 dni duże krwawienie i 2 dni małe.
Teraz po poronieniu i zabiegu mi się wszystko porypało, cykle niewiadomej długości (dziś 34 dzień) poprzednia @ trwała 8 dni i była bardzo skąpa.
Nie wiem od czego to zależy, może od hormonów??

reklama
O kurcze Lady no to fajnie miałaś;) moja mama i siosra zawsze miały mega wszystko regularne tylko ja jakiś odrodek nigdy w sumie nie wiedziałam do końca kiedy @ będzie. Objawy przed trwały od tyg do dwóch tyg zapowiadając nadejście potopu. Potem pierwszy dzień był totalny zgon.. kiedyś mi było tak słabo że na wannie pół dnia wisiałam i wymiotowałam.. a potem potopu 3-4 dni i końcówka tak 6-7 dni łącznie..

Ale skoro Ty mówisz że 27 dni to w miarę norma to mi lżej:) myślałam że znowu coś moje hormony szaleją:D

Widzę, po wykresie że niestety temp Ci spadła..<przytul> Dalej będę zaciskać kciuki za następny cykl:)

Do góry