reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

A ja wstałam o 5 rano na 7 Do pracy i do 19 pracuje dzisiaj zaj..... Weekend:) teraz mam przerwę ale mimi tego humor dopisuje:) miłego weekndu drogie staraczki;);*

reklama
Ja czekam na @ ale wiem ze u mnie ciaza nie mozliwa bo jeszcze sie nie staralismy raczej sie nawet zabezpieczalismy gdy doktorka mi pow ze musze odczekac po zabiegu 3 cykle... wolalam uwazac.. z koncem miesiaca wypadaja mi dni plodne i bede dzialala:D tez bede robila testy na owulacje. Jakos lepiej sie z nimi czuje;D tak pewniej.
W Warszawie deszczowo i ponuro... fajnie ze dzis wolne. Troszke leniu****e;-) A jak Wam mija sb? Co macie na obiad? Ja dzis nie gotuje;D bo robie to w kazdy weekend he jemy dzis szybkie dane pesto;-) z makaronem.
MIŁEGO WEEKENDU WSZYSTKIM.

reklama
Ewel ja dzisiaj robie dzisiaj papryke faszerowana,ziemniaczki z koperkiem i marchewke z groszkiem :)
U mnie tez brzydko,przed chwila byla burza.Od rana wieje tak ze czasem ciezko na nogach ustac

Do góry