reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Dzień dobry :)
Moje dane: w lutym stuknie mi 30 lat, 2 cykl starań po 4 miesięcznej przerwie ;-) planowana miesiączka 26-28 styczeń, choć chciałabym,żeby nie przyszła :no:
Czy jest ktoś tutaj po cp?

reklama
Kasz,
Monitoring powinien być bo jest ryzyko przestymulowania jajników i zrobienia się torbieli , po drugie czasem jajeczka nie pękają i dzięki podglądanku lekarz mógłby na to zaradzić przepisująć np prengyl,:tak: no ale jeżeli lekarz kazał bez monitu to chyba wie co robi :):)

Nie wiem wlasnie co myslec bo jeden (ten do ktorego chodze) mi tak kazal brac ale sie naczytalam o tym i pojawilo sie mnostwo watpliwosci wiec poszlam do drugiego i powiedzial to samo... coz moze faktycznie tak ma byc. Dam sobie szanse jeszcze te 2 cykle i jak nie bedzie chcial zrobic monitoringu to wybiore sie do lekarza w innym miescie ktory juz typowo specjalizuje sie w leczeniu nieplodnosci

Nie wiem wlasnie co myslec bo jeden (ten do ktorego chodze) mi tak kazal brac ale sie naczytalam o tym i pojawilo sie mnostwo watpliwosci wiec poszlam do drugiego i powiedzial to samo... coz moze faktycznie tak ma byc. Dam sobie szanse jeszcze te 2 cykle i jak nie bedzie chcial zrobic monitoringu to wybiore sie do lekarza w innym miescie ktory juz typowo specjalizuje sie w leczeniu nieplodnosci
Ja clo brałam 3lata temu więc może teraz wygląda to inaczej :):) pewnie gdzieś w kwietniu/maju sama się o tym przekonam :D

Dzień dobry u nas wiatrzyska ciąg dalszy ,dopiero włączyli nam prąd ,jak maz rano wyszedł z domu to utkwił w windzie bo w momencie kiedy jechał na dol wyl prąd ,super nie :cool2: spędził tam 15 min po czym zadzwonil i wciagneli winde na górę i wtedy po schodkach zszedł :-p a jak jechał motorem do pracy to cztery razy o malo sie nie wywalil przez podmuchy wiatru,bo auto musial zostawić mi.
wybieram sie po mundurek dla starszaka do szkoły ,miałam jechać ale maz dzwonił ze chyba niedlugo bedzie w domku wiec bym pojechała tylko z najstarszym a młodsi zostaliby z mężem ,przyznam taka opcja bardzo mi sie podoba :-D

Ktos bedzie testował ,a moze juz to zrobił ? :-p

Dzien dobry:) i ja sie melduje o porankuuuu:) ja tak pozno bo wczoraj do 1 w nocy oglafalismy hobbita:) maz mnie juz wywala z lozka i spiewa " wstawaj szkoda dnia taralala" hehehe

Witam się i Ja.
Brakuje mi kilka informacji do uzupełnienia listy. Bardzo proszę o podanie Waszego wieku (lata skończone) i ile cykli się staracie. U niektórych nie mam nowych terminów spodziewanej.
A wiec brakuje:

smykałka
noelka26
aniak77
bluecaat
luska22
kamilove
monia.jadzia
Mrówkaa
AnnieTess
kotek87
Laciakowa88
agniesykak2
kasz
Milka
ONA1227

Z góry dziękuje:-):-):-)

Wiece co ? Mam mega doline . W swieto trzech kroli byla 18 mojej kuzynki. Byla wieksza impreza na 60 osob byli zaproszeni wszyscy cala rodzina. A mnie i mojego meza.pomimo ze jestem bliska rodzina nie zaproszono. Dzisiaj zadzwonila mama tej kuzynki moja ciocia przwpraszac ze bardzo jej glupio ze nas nie zaprosila ale nie chciala siac fermentu w rodzinie . Sytuacja wyglada tak ze ja z moim ojcem nie gadam. Tzn ja wyciagalam dlon nie rqz staralam sie . Ale on ze swojej strony nic. Pomimo ze to on mnie okradl. I mojej winy nie ma zadnej poza ta ze chcialam odzyskac pieniadze. z tego co udalo sie wyciaganac od ciotki nie zostalam zaproszona przez niego i przez kogos jescze. Wychodzi na to ze ktos jeszcze ma cos do mnie i mojego meza :( wiecie jak mi przykro. Nie chce przy mezu plakac bo on juz dosyc nienawidzi mojego ojca za to co on mi robil i jak mnie te klotnie niszczyly. moj maz nie rozumie ze ja nie moge xniesc tego ze nie mam prawie ojca . Mama umarla jak mialam 4 lata :( ehhh...

Hej, ja dziś z doskoku pisze. Byliśmy w mieście, teraz jemy frytki (nie chciało mi się robić obiadu). Potem na 15-tą jedziemy na lody z przyjaciółką i jej facetem, także zapowiada się super popołudnie :) buziaki dla Was :) ps mam skurcze pochwy jak bym miała zaraz dostać okres.

reklama
Dziewczyny ratunku. Zrobiłam wczoraj 1 dzień test owu. Negatywny. Wg kalendarzyka powinna owu być we wt, a dziś test owu dodatni.. Jak to możliwe? Czyli jutro mi się okres płodny kończy?

Do góry