reklama
kasz
Listopadowa mama :)
Kasz,
Monitoring powinien być bo jest ryzyko przestymulowania jajników i zrobienia się torbieli , po drugie czasem jajeczka nie pękają i dzięki podglądanku lekarz mógłby na to zaradzić przepisująć np prengyl, no ale jeżeli lekarz kazał bez monitu to chyba wie co robi
Nie wiem wlasnie co myslec bo jeden (ten do ktorego chodze) mi tak kazal brac ale sie naczytalam o tym i pojawilo sie mnostwo watpliwosci wiec poszlam do drugiego i powiedzial to samo... coz moze faktycznie tak ma byc. Dam sobie szanse jeszcze te 2 cykle i jak nie bedzie chcial zrobic monitoringu to wybiore sie do lekarza w innym miescie ktory juz typowo specjalizuje sie w leczeniu nieplodnosci
Lilolo
Fanka BB :)
Ja clo brałam 3lata temu więc może teraz wygląda to inaczej pewnie gdzieś w kwietniu/maju sama się o tym przekonamNie wiem wlasnie co myslec bo jeden (ten do ktorego chodze) mi tak kazal brac ale sie naczytalam o tym i pojawilo sie mnostwo watpliwosci wiec poszlam do drugiego i powiedzial to samo... coz moze faktycznie tak ma byc. Dam sobie szanse jeszcze te 2 cykle i jak nie bedzie chcial zrobic monitoringu to wybiore sie do lekarza w innym miescie ktory juz typowo specjalizuje sie w leczeniu nieplodnosci
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Dzień dobry u nas wiatrzyska ciąg dalszy ,dopiero włączyli nam prąd ,jak maz rano wyszedł z domu to utkwił w windzie bo w momencie kiedy jechał na dol wyl prąd ,super nie spędził tam 15 min po czym zadzwonil i wciagneli winde na górę i wtedy po schodkach zszedł a jak jechał motorem do pracy to cztery razy o malo sie nie wywalil przez podmuchy wiatru,bo auto musial zostawić mi.
wybieram sie po mundurek dla starszaka do szkoły ,miałam jechać ale maz dzwonił ze chyba niedlugo bedzie w domku wiec bym pojechała tylko z najstarszym a młodsi zostaliby z mężem ,przyznam taka opcja bardzo mi sie podoba
Ktos bedzie testował ,a moze juz to zrobił ?
wybieram sie po mundurek dla starszaka do szkoły ,miałam jechać ale maz dzwonił ze chyba niedlugo bedzie w domku wiec bym pojechała tylko z najstarszym a młodsi zostaliby z mężem ,przyznam taka opcja bardzo mi sie podoba
Ktos bedzie testował ,a moze juz to zrobił ?
majdaczek14
Fanka BB :)
Witam się i Ja.
Brakuje mi kilka informacji do uzupełnienia listy. Bardzo proszę o podanie Waszego wieku (lata skończone) i ile cykli się staracie. U niektórych nie mam nowych terminów spodziewanej.
A wiec brakuje:
smykałka
noelka26
aniak77
bluecaat
luska22
kamilove
monia.jadzia
Mrówkaa
AnnieTess
kotek87
Laciakowa88
agniesykak2
kasz
Milka
ONA1227
Z góry dziękuje:-):-):-)
Brakuje mi kilka informacji do uzupełnienia listy. Bardzo proszę o podanie Waszego wieku (lata skończone) i ile cykli się staracie. U niektórych nie mam nowych terminów spodziewanej.
A wiec brakuje:
smykałka
noelka26
aniak77
bluecaat
luska22
kamilove
monia.jadzia
Mrówkaa
AnnieTess
kotek87
Laciakowa88
agniesykak2
kasz
Milka
ONA1227
Z góry dziękuje:-):-):-)
Wiece co ? Mam mega doline . W swieto trzech kroli byla 18 mojej kuzynki. Byla wieksza impreza na 60 osob byli zaproszeni wszyscy cala rodzina. A mnie i mojego meza.pomimo ze jestem bliska rodzina nie zaproszono. Dzisiaj zadzwonila mama tej kuzynki moja ciocia przwpraszac ze bardzo jej glupio ze nas nie zaprosila ale nie chciala siac fermentu w rodzinie . Sytuacja wyglada tak ze ja z moim ojcem nie gadam. Tzn ja wyciagalam dlon nie rqz staralam sie . Ale on ze swojej strony nic. Pomimo ze to on mnie okradl. I mojej winy nie ma zadnej poza ta ze chcialam odzyskac pieniadze. z tego co udalo sie wyciaganac od ciotki nie zostalam zaproszona przez niego i przez kogos jescze. Wychodzi na to ze ktos jeszcze ma cos do mnie i mojego meza wiecie jak mi przykro. Nie chce przy mezu plakac bo on juz dosyc nienawidzi mojego ojca za to co on mi robil i jak mnie te klotnie niszczyly. moj maz nie rozumie ze ja nie moge xniesc tego ze nie mam prawie ojca . Mama umarla jak mialam 4 lata ehhh...
Hej, ja dziś z doskoku pisze. Byliśmy w mieście, teraz jemy frytki (nie chciało mi się robić obiadu). Potem na 15-tą jedziemy na lody z przyjaciółką i jej facetem, także zapowiada się super popołudnie buziaki dla Was ps mam skurcze pochwy jak bym miała zaraz dostać okres.
kasz
Listopadowa mama :)
Ja clo brałam 3lata temu więc może teraz wygląda to inaczej pewnie gdzieś w kwietniu/maju sama się o tym przekonam
Chyba sie nie zmienilo... Mam wrazenie ze trafilam na leniwych specjalistow
reklama