reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dzień dobry :) wpadam tylko na chwilę się przywitać i lecę zrobić śniadanie i ogarnąć mieszkanie. Mała śpi jeszcze to chociaż trochę uda mi się zrobić :) miłego dnia!

Witam z rana :) ja tez wstalam zeby jak najwczesniej zmierzyc temp wziasc clostilbegyt i juz po spaniu. Przez przesuniecie okresu owu wypada mi na sam urlop wiec bedziemy szalec nie tylko na stoku ale w lozku tez hahaha ;)

dzień dobry wszystkim:-) uwielbiam sobotnie dłuuugie poranki:-) siedzimy całą ekipą w piżamkach i z J sączymy kawkę. Dzień paskudny, więc tak bym najchętniej przesiedziała, ale trzeba się za chałupkę wziąć i ogarnąć co nieco, żeby mi sanepid domu nie zamknął:-)

wg kalkulatora ovu mi na dzisiaj wypada, ale raczej mam ją trochę opóźnioną.. no ale cóż.. omijamy:-(

hej dziewczyny u mnie tez pogoda kichowa ale chyba dzisiaj trochę(jak na razie) się uspokoiło. Jestem na tej stronce ourfriend patrzyłyście tą dietę "Płodności" ???

Kasz,
Przy braniu closti masz robiony monitoring czy nie?

No wlasnie nie, a wszedzie czytam ze powinien byc :( bylam u innego lekarza to powiedzial ze powinno sie robic monitorong ale zeby 3 miesiace brac bez a jak po tym czasie nic nie wyjdzie to 3 mirsiace z monitoringiem... nie wiem co o tym myslec biore narazie w ciemno

reklama
Kasz,
Monitoring powinien być bo jest ryzyko przestymulowania jajników i zrobienia się torbieli , po drugie czasem jajeczka nie pękają i dzięki podglądanku lekarz mógłby na to zaradzić przepisująć np prengyl,:tak: no ale jeżeli lekarz kazał bez monitu to chyba wie co robi :):)

Do góry