reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Dzień dobry wpadam tylko na chwilę się przywitać i lecę zrobić śniadanie i ogarnąć mieszkanie. Mała śpi jeszcze to chociaż trochę uda mi się zrobić miłego dnia!
kasz
Listopadowa mama :)
Witam z rana ja tez wstalam zeby jak najwczesniej zmierzyc temp wziasc clostilbegyt i juz po spaniu. Przez przesuniecie okresu owu wypada mi na sam urlop wiec bedziemy szalec nie tylko na stoku ale w lozku tez hahaha
Lilolo
Kasz,
Przy braniu closti masz robiony monitoring czy nie?
skaba1
sierpień'05 marzec'08
dzień dobry wszystkim:-) uwielbiam sobotnie dłuuugie poranki:-) siedzimy całą ekipą w piżamkach i z J sączymy kawkę. Dzień paskudny, więc tak bym najchętniej przesiedziała, ale trzeba się za chałupkę wziąć i ogarnąć co nieco, żeby mi sanepid domu nie zamknął:-)
wg kalkulatora ovu mi na dzisiaj wypada, ale raczej mam ją trochę opóźnioną.. no ale cóż.. omijamy:-(
wg kalkulatora ovu mi na dzisiaj wypada, ale raczej mam ją trochę opóźnioną.. no ale cóż.. omijamy:-(
kasz
Listopadowa mama :)
Kasz,
No wlasnie nie, a wszedzie czytam ze powinien byc bylam u innego lekarza to powiedzial ze powinno sie robic monitorong ale zeby 3 miesiace brac bez a jak po tym czasie nic nie wyjdzie to 3 mirsiace z monitoringiem... nie wiem co o tym myslec biore narazie w ciemno
reklama
Lilolo
Kasz,
Monitoring powinien być bo jest ryzyko przestymulowania jajników i zrobienia się torbieli , po drugie czasem jajeczka nie pękają i dzięki podglądanku lekarz mógłby na to zaradzić przepisująć np prengyl, no ale jeżeli lekarz kazał bez monitu to chyba wie co robi
Monitoring powinien być bo jest ryzyko przestymulowania jajników i zrobienia się torbieli , po drugie czasem jajeczka nie pękają i dzięki podglądanku lekarz mógłby na to zaradzić przepisująć np prengyl, no ale jeżeli lekarz kazał bez monitu to chyba wie co robi