reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dziewczyny macie tak ze podczas owu boli Was podbrzusze?
Mnie nie zawsze boli :zawstydzony:
Ewel pierwsza ciaza urodzilam zdrowa corke.Druga ciaza trojacza poronilam najwczesniej ale chwile wczesniej widzialam Anioleczki na USG ,kolejna ciaza pod koniec 8 tygodnia mojemu Aniolkowi przestalo bic serduszko.I ostatnia ciaza koncowka 11 tygodnia takze bylam juz blisko bezpiecznego okresu :(
Teraz na pewno będzie dobrze. Musi się w końcu udać :tak: :-*

Ewel dzielna raczej nie bo kazda strata odbijala sie na mojej psychice niesamowicie.Przy ostatnim razie po tej informacji wracalam do domu tramwajem i ryczalam jak glupia mimo ze ludzie dziwnie patrzyli.Wczesniej z kolei musialam dostac konska dawke lekow na uspokojenie bo nie bylam w stanie rozmawiac.A po zabiegach swiat dla mnie nie istnial.Kompletnie mialam w nosie co dzieje sie dookola
Byle tylko nie widziec kobiet w ciazy i z wozkami

Kochane czas staranek wiec zmieniamy temat zeby tu sie bardzo smutno nie zrobilo.Kazda z nas w koncu przytuli swoj Skarb innej opcji nie ma :tak: tylko musimy myslec optymistycznie i walczyc do konca :tak:

Ostatnia edycja:
Aschlee25, współczuję :( teraz będzie tylko lepiej!!

Czytam wasze historie dziewczyny i nadziwić się nie mogę, że patologie mnożą się jak króliki, a tam, gdzie dzidziuś wyczekiwany bardzo, to wiatr w oczy wieje :( smutne to :(

Ja po pierwszej ciąży strasznie się bałam kolejnej tylko że nie jej początku a środka jak zbliżałam się z córą do 24tc umierałam ze strachu że historia się powtórzy. Dzięki bogu moja trzpiotka wytrzymała 11 tyg i teraz jest oczkiem w głowie wszystkich. Zapewne w kolejnej ciąży również będzie ten strach ale on nigdy żadnej z nas nie minie ale przecież to nie może przekreślić naszych marzeń o dzidzi

Moja koleżanka wczoraj ciążę z bliźniakami straciła :( płakać mi się chcę! Czemu tak się dzieje?! Dlaczego kobiety muszą przez to przechodzić? No dlaczego?! To już jej piąta strata. Boże dlaczego :(
Straszne:( tak mi przykro.

Karla21, tak, ja też jestem z Poznania :) na szczęście jakoś dotarłam do domu, a Ty?

joawa1985, witaj :)

Lux, bardzo mi przykro z powodu koleżanki :(
Ja dzisiaj w domku:)wolne mialam.

wiecie co mnie martwi ze czuje sie normalnie , jakbym miala jak zwykle za niedlugo dostac @ .ehhh

reklama
Do góry