reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dziewczyny macie tak ze podczas owu boli Was podbrzusze?
Mnie nie zawsze boli :zawstydzony:
Ewel pierwsza ciaza urodzilam zdrowa corke.Druga ciaza trojacza poronilam najwczesniej ale chwile wczesniej widzialam Anioleczki na USG ,kolejna ciaza pod koniec 8 tygodnia mojemu Aniolkowi przestalo bic serduszko.I ostatnia ciaza koncowka 11 tygodnia takze bylam juz blisko bezpiecznego okresu :(
Teraz na pewno będzie dobrze. Musi się w końcu udać :tak: :-*

Ewel dzielna raczej nie bo kazda strata odbijala sie na mojej psychice niesamowicie.Przy ostatnim razie po tej informacji wracalam do domu tramwajem i ryczalam jak glupia mimo ze ludzie dziwnie patrzyli.Wczesniej z kolei musialam dostac konska dawke lekow na uspokojenie bo nie bylam w stanie rozmawiac.A po zabiegach swiat dla mnie nie istnial.Kompletnie mialam w nosie co dzieje sie dookola
Byle tylko nie widziec kobiet w ciazy i z wozkami

Kochane czas staranek wiec zmieniamy temat zeby tu sie bardzo smutno nie zrobilo.Kazda z nas w koncu przytuli swoj Skarb innej opcji nie ma :tak: tylko musimy myslec optymistycznie i walczyc do konca :tak:

Ostatnia edycja:
Aschlee25, współczuję :( teraz będzie tylko lepiej!!

Czytam wasze historie dziewczyny i nadziwić się nie mogę, że patologie mnożą się jak króliki, a tam, gdzie dzidziuś wyczekiwany bardzo, to wiatr w oczy wieje :( smutne to :(

Ja po pierwszej ciąży strasznie się bałam kolejnej tylko że nie jej początku a środka jak zbliżałam się z córą do 24tc umierałam ze strachu że historia się powtórzy. Dzięki bogu moja trzpiotka wytrzymała 11 tyg i teraz jest oczkiem w głowie wszystkich. Zapewne w kolejnej ciąży również będzie ten strach ale on nigdy żadnej z nas nie minie ale przecież to nie może przekreślić naszych marzeń o dzidzi

Moja koleżanka wczoraj ciążę z bliźniakami straciła :( płakać mi się chcę! Czemu tak się dzieje?! Dlaczego kobiety muszą przez to przechodzić? No dlaczego?! To już jej piąta strata. Boże dlaczego :(
Straszne:( tak mi przykro.

Karla21, tak, ja też jestem z Poznania :) na szczęście jakoś dotarłam do domu, a Ty?

joawa1985, witaj :)

Lux, bardzo mi przykro z powodu koleżanki :(
Ja dzisiaj w domku:)wolne mialam.

wiecie co mnie martwi ze czuje sie normalnie , jakbym miala jak zwykle za niedlugo dostac @ .ehhh

reklama
Do góry