reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

enej ciesz sie póki masz spokój, u mnie w piątym tyg sie pojawiły ale to były jeszcze delikatne i bardziej wybredna do jedzenia sie zaczełam robić, w 6 tyg sie rozkręciło ale nie ma reguły, moja koleżanka dopiero od 10tyg zaczeła wymiotować więc nie powinno cię to niepokoić na tym etapie. Pamiętam że najbardziej mi własnie piersi dokuczały na początku i brzuch oraz latanie do wc :) aostatni okres kiedy miałaś ?

Tak naprawdę to ciężko z tym okresem powiedzieć, bo jako takiego nie miałam tylko takie plamienia o różnym nasileniu które trwały od 6-9 lutego, a w między czasie te plamienia były mniejsze. Ale na USG w sb lekarz powiedział że kropek ma 2 mm a ja w mądrej książce (którą zakupiłam sobie specjalnie na tą okazję:)) wyczytałam że to gdzieś jest ok 4 tyg. Ale mogłam coś pomylić:)

reklama
Natalia mi lekarz przepisał luteine. Nie zauważyłam żebym akurat po niej tak miała Ale dziś to pierwszy raz....może ostatni he

kami ja czytałam o tych tabletkach ale podobno lepiej ich za często nie brać, przerabiałam ten temat i jakoś dałam rade bez :) to np mamarin
Ja co do leków mam zupełnie inne zdanie niż wy wiec się nie wypowiadam :)

Kasik,

U mnie mdłości zniknęły zaraz gdy przestałam się wsłuchiwać nadmiernie w swój organizm i prowadzić normalny tryb życia. Ogólnie praktycznie nie czuje się jak w ciąży ;) a w trzech poprzednich byłam wrakiem :D
Myślę, że wiele pomaga nastawienie człowieka. A przynajmniej mam wrażenie, że tak u mnie było :)

Ostatnia edycja:
reklama
nie bardzo wiem o co Ci chodzi z tymi pracami zaliczeniowymi? Ja miałam wstęp na około 1 str. opisywałam tam ogólnie temat i uzasadnienie wyboru danego tematu, a później mniej więcej coś o rozdziałach.

Kochana chodzi mi o to że piszę tą pracę swoimi słowami . Karola mi podesłała swoją pracę, troszkę się na niej powzoruje.

Do góry