reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
dziewczyny jade zaraz a cytologie i ogólne badanie bo mam zafundowane z pracy :) a jutro usg piersi :) proszę trzymać &&& żeby dobrze było ::)

ewel mi ta herbatka pomagała jakiś tydzień, cały piąty tydzień miałam mdłosci a potem już nic mi nie pomagało i wymioty, dopiero teraz mogę odetchnąć, mdłości mam codziennie ale już da się żyć a wymioty 2-3 razy w tyg, czekam aż to minie całkiem uff

Balladyna staraj się myśleć pozytywnie, nie wiem jak się czujesz, ale zamartwianie się nic nie da.

Enej, ciężka sytuacja. O dzidzie się nie martw niech sobie dobrze rośnie. Jeśli chodzi o tą szwagierkę to też jej się nie dziwie, ja jak się dowiedziałam że moja szwagierka jest w ciąży ...było mi smutno, tym bardziej że oni się nie starali. Seks i bach i jest w ciąży. Myślę że ona jest musi oswoić z sytuacją, kochana namów ją na prywatne wizyty. Podaj argument żeby popatrzyła na Ciebie, że mają kasę i jeśli naprawdę chcą maluszka trzeba zacząć poważnie o tym myśleć, bo nie oszukujmy się na NFZ ciężko zajść w ciążę.

Kasik boję się że wyjdę na debila...-_- napisz mi jak możesz początek mam pisać jak pracę zaliczeniowe??

Madziolinka :p poczekaj za dwa tygodnie będę też szukała objawów:D

nie bardzo wiem o co Ci chodzi z tymi pracami zaliczeniowymi? Ja miałam wstęp na około 1 str. opisywałam tam ogólnie temat i uzasadnienie wyboru danego tematu, a później mniej więcej coś o rozdziałach.

dziewczyny jade zaraz a cytologie i ogólne badanie bo mam zafundowane z pracy :) a jutro usg piersi :) proszę trzymać &&& żeby dobrze było ::)

Trzymam kciuki :) idę kochane na działkę
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah mnie ten mój mąż wkurza, nie dość że się poświecam i siedze cały tydzień u teściów to jeszcze mnie ciąga. Ale do biblioteki jechać ze mną nie chce! Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ale jestem zła:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczyny a ja nie mam mdłości.. To dobrze czy źle? To dopiero jakiś 4 mooooże 5 tydzień, ale wcześniej przed zrobieniem testu mdliło mnie. . Chyba przy zagnieżdżaniu jajeczka , a teraz kompletnie nic. Tylko cycki i brzuch boli

enej ciesz sie póki masz spokój, u mnie w piątym tyg sie pojawiły ale to były jeszcze delikatne i bardziej wybredna do jedzenia sie zaczełam robić, w 6 tyg sie rozkręciło ale nie ma reguły, moja koleżanka dopiero od 10tyg zaczeła wymiotować więc nie powinno cię to niepokoić na tym etapie. Pamiętam że najbardziej mi własnie piersi dokuczały na początku i brzuch oraz latanie do wc :) aostatni okres kiedy miałaś ?

Enej ja mam 4 tydzień i 6dzien dziś nie każda kobieta ma mdłości. W poprzedniej ciąży nie miałam tak jak Lady a teraz obie mamy... Rano mnie meczylo czuje ze zwymiotuje Ale nie doszło do finału aż gorąco od tego ....

ewel ja miałam jeden dzień taki właśnie ciężki ale się powstrzymałam pamiętam, a na następny już sie nie dało powstrzymać hehe :D

reklama
Natalia nawet mi nie mów:-) ale to rano zazwyczaj czy w ciągu dnia też? Ja aż blada dziś byłam siostra jak mnie zobaczyła to pow od razu oj marnie. Wygladasz

Do góry