reklama
malinka_90
Aktywna w BB
Dobry wieczór dziś to nawet dałam rade was nadrobić. Widziałam, że poruszalyscie tematy polityczne. Ale ja wolę się nie wypowiadać bo niewielka mam wiedzę na te tematy. Kciuki trzymam za wszystkie staraczki, które w najbliższym czasie będą testować~~~^^^^^. Ja jutro mam pierwszy monitoring. Na cud nie liczę, ale proszę o kciuki tez lubie niektóre perfumy z fm. Trwałe zapachy mają dobranoc!
Aaaa i witam nowa staraczke. Szybkiego zafasolkowania :thumbup::thumbup:
Aaaa i witam nowa staraczke. Szybkiego zafasolkowania :thumbup::thumbup:
monii88
Fanka BB :)
witam kochane,melduje ze @ przyszła:-( majdaczku kolejny termin 19.04 5sc mam nadzieje ze to ostatni cykl:-)
a ja zmykam do pracy,miłego dnia
Enej ja wiem ze to przykre ale ....... Kiedys latami przyjazmilam sie z moja prYjaciolka ona wyszla za maz i zaczal sie jej koszmar ronila jedno dziecko za drugim. Niby silna i ciagle mowila ze nastepnym razem sie uda ale jak ja zaszlam w ciaze to przestala sie do mnie odYwac widziala moje dziecko tylko raz. Ja ja rozumie dla niej to zbyt bolesne i nie mam jej za zle ze tak sie zachowala mam tylko nadzieje ze kiedys uda sie jej urodzic zdrowe dziecko
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
witam kochane,melduje ze @ przyszła:-( majdaczku kolejny termin 19.04 5sc mam nadzieje ze to ostatni cykl:-)
Eh przykro mi :-(
Ja niestety...mialam czekac do nd a czuje ze @ jednak nadejdzie lada moment
I temp mi spadla na potwierdzenie tego...
No nic, rozluzniam sie i zaczynam od poczatku tuz po...
Milego dnia!
Poczekaj,bo ciaza daje podobne objawy