reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Hej dziewczyny :)
Piomar póki @ nie ma trzeba mieć nadzieję :)

Monii przykro ze @ przyszła ale mam nadzieje ze ten cykl będzie ostatni :)

Kasik &&& za dobry wynik :)

reklama
Kasik u mnie non stop walka. Pozbyłam się bakterii, ale za to nabawiłam się grzybów. Walcze znowu z nimi i kolejny antybiotyk. W zeszłym tygodniu byłam na ocenie i tak jak przypuszczałam jestem po owulce. Dziś mam 23dc więc czekam na @. Jak wszystko pójdzie dobrze to od przyszłego cyklu ruszamy wkońcu ze staraniami. No ale nie nastawiam na to, żeby znowu się nie wkurzać

Ja w tamtym roku męczyłam sie z candida albikans (grzyb). Tez co chwile dostawalam antybiotyk na zmiane z globulkami. Ale ustąpiło.
No to niech @ szybko przychodzi, żebyście mogli rozpocząc starania jak najprędzej :)

Niby tak, ale walcze jeszcze z zębami które mi się zepsuły w ciąży. A starania chciałabym zacząć jak będe miała wszystkie wyleczone. Bo gdybym znowu od zęba dostała jakąś infekcję to chyba bym oszalała ze strachu o maleństwo.

witam w piękny poranek:-D mała dzisiaj dała popis w nocy i 2 godzin niespała tylko sie przytulała..... potem poszła do łóżeczka i zasneła przed 5 ehhh...:-(

ja ostatnio na cytologi tez miałam jakiegoś grzybka i bakterie a teraz mam nadzieje ze wszystko bedzie ok bo nie mam zadnyc objawów :)
uciekam robic sniadanko i jaade do rodziców :-D

reklama
Xkarola niestety ja też nie miałam żadnych objawów ani bakterii ani grzybów, dowiedziałam się o nich przez moją pani doktor. Po 3 miesiącach od porodu robiłyśmy kilka badań. No a że podejrzenie było niewydolność szyjki to stwierdziła że pobierze wymaz z szyjki i może to potwierdzi. A wyszły bakterie. Leczyłam je 3 antybiotykami w końskich dawkach. Po skończonym leczeniu pobrała mi wymaz jeszcze raz żeby sprawdzić czy jest czysto. A okazało się że bakterii nie ma, ale za to są grzyby. W tym własnie czasie mialam infekcje zęba i wywaliło moje węzły chłonne. Więc kolejny antybiotyk. No i tak właśnie rozwaliłam sobie florę bakteryjną i łapie co popadnie. Mam nadzieję że to już koniec "niespodzianek" jak dla mnie

Do góry