reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Mruva a co dokładnie u siebie obserwujesz? moja @ na 27.03 ale też chyba nie wytrzymam. Oprócz bólu jajnika w 13 i 14 dc nic nie zauważyłam i sucho mam od początku :((
Enej daj spokój, całe życie patrzymy na kogoś i boimy się przeżywać nasze największe emocje. Nie pozwól żeby te piękne chwile radości zadusiło w Tobie..nie wiem co..dobre wychowanie, kultura itp. Nie dobrze jest dławić uczucia, trzeba przeżyć je aby w nas pozostały na długo. A jak Cie dziecko zapyta kiedyś "mamo a cieszyłaś się jak się dowiedziałaś o ciąży?" - "nie, bo ciocia była zła/smutna i ja też byłam" . ;))

Tutaj tyle tego piszemy, ze nie trudno nietdoczytac :-)
Masakra kopa w tylek za to dostaniecie:)

Kaaaaaaarla no kurcze dziś 18, nie testujesz?? :(

Julka testuj kochana i dawaj nam tu II :D

Karola to napisz do majdaczka to Cie wpisze
Zaraz wytlumacze czemu:)
Karla!!! Dzis powinnas miec @ ???!!!

Karla Nas nie lubi i testu nie zrobi :(
Kochana zostawiłam telefon w domu, a dziś znów u teściów jesteśmy;/

Patrzylam w kalendarz i niby wyliczyl mi ze dzisiaj powinnam dostac @ ale w sumie to pokaze wam co ile ostatnio dostawalam:
33
28
32
35
34
A dzisiaj mam 32
Wiec wyxhodzi na to ze jeszcze wczesnie:) ale kiepsko to widze w zeszlym miesiacu cos zauwazylam a mianowicie najpierw mam bialy sluzzz potem przezroczysty a potem jak lada dzien ma byc @ to robi sie lekko zoltawy i jiz tak mam wiec pewnie lada dzien mnie ta cholera nawiedzi.

reklama
Do góry