KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Yeraz juz z przezroczstego lejacego przeszedl w lekko zoltawy gesty.
Ale dupa ja już sie cieszylam ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Yeraz juz z przezroczstego lejacego przeszedl w lekko zoltawy gesty.
Cudowna nowinka kochanaDziewczyny pierwsze mdłości mnie odpadły rano to jest okropnosc.... Aż gorąco od nich i głowa bolała zbierało i zbierało z 2h odbiło sie a potem kupiłam herbatę z imbirem i lepiej..
Kasik jak powiadomienia na apce ustawiałas? Bo ja nie umiem
Gaga oby juz przyszła, o których badaniach mówisz? Prolaktyne itd? Ja robiłam w 5 dc kazał w 4 ale złe sie zrozumieliśmy. Pytałam w szpitalu i lekarka powiedziała ze ważne zeby zrobic prolaktyne do 6dc innevtez miałam robione tak jak ty
Edyta js tez zaczynam starania od poniedziałku. Teraz plamie cały czas( nigdy tak długo nie miałam) a moj P wyjeżdża na cały weekend a ja w pracy bede, w piątek jeszcze urodziny koleżanki syna ( co kupic 12 Latkowo co na wszystko jest obrażony?)
Gaga widze ze przyszła @ gratuluje
Enej wiem ze jest to ciężka sytuacja dla szwagierki ale nic nie poradzisz. U mnie wszystkie w rodzinie juz zaszły i urodziły a ja nadal nie. Wspieraj ja ale to czasami moze pogorszyć sytuacje. Ja sie odcielam od dziewczyn i jak urodziły to było juz ok
Cały dzien próbowałam was odczytać i robiłam to na raty wiec najprawdopodobniej pominelam cos co chciałam wpisać. Widziałam nowa staraczke mam nadzieje ze to objawy w dobra stronę
Luty byl przestępny, teraz powinno byc jakos 22.03.