reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
uff nadrobiłam godzina 11 a 7 stron z tego co zapamietalam
Yesenia
tulam kochana no niestety nie ktorzy mezowie sa nie zbyt czuli moj tez nie okazuje emocji dusi w sobie
agnieszka hah moj jak zaspi to tez na mnie probuje zwalac / ja dzisiaj ide na obiadek do mami wiec nie wiem co tam wymodzi hih

Ja się śmieje że w trójkącie bermudzkim mieszkam kaufland lidl i biedronka mam po 5 min od domu i jak by z gory popatrzal to trojkat tworza a moj dom w srodku heh. ja robie zakupy w roznych sklepach zalezy co potrzebuje jakies takie na szybko to biedronka lidl rzadko raz w roku jak potrzebuje dla cory czy kachy itp to tesco i czasem kaufland.

a u mnie dzis brzuch boli bardzo 2 tabletki za mna a dalej boli na 11 mialam miec jazde ale przelozylam bo raczej nie byla bym zbyt dobrym kierowca dzis

Juz niedlugo zaczna sie testowanka ,juz nie moge sie doczekac dobrych wiesci od was ;-)

Mi zostalo 11 dni do terminu @ wiec jeszcze troszke ,trzymam kciuki za testujace mam nadzieje ze ten rok bedzie dla nas szczesliwy :tak:

Ja tez mam problem z nadrabianie was ,bo az tak duzo czasu nie mam na pisanie ale jak mam tylko czas to zasiadam czytac co u was z tym ze nie zawsze mam jak odpisac

Juz niedlugo zaczna sie testowanka ,juz nie moge sie doczekac dobrych wiesci od was ;-)

Mi zostalo 11 dni do terminu @ wiec jeszcze troszke ,trzymam kciuki za testujace mam nadzieje ze ten rok bedzie dla nas szczesliwy :tak:

Widzę że testujemy w tym samym czasie heh :)
Dziewczyny które mają już dzieci powiedzcie mi czy bardzo dokuczały wam mdłości i wymioty?? Chciałabym nadal pracować i nie wiem czy dam rade bo wiem że moja mama wymiotowała praktycznie całą ciąże ehh..

Natalia ja w pierwszej ciaży miałam mdłości ale to tylko chwilke w drugiej gdyby nie to ze @ nie przyszla nie wiedziala bym ze w ciazy jestem heh

Natalia w dwoch pierwszych ciazach nie mialam mdlosci za to w ostatniej mialam takie mdlosci ze trzymalam glowe pod koldra bo nie znosilam zapachu nawet samego powietrza ,wszystko mi przeszkadzalo ,mdlilo mnie strasznie ,nie trwalo to dlugo bo ok 3 tygodni ale mialam problemy z jedzeniem ,bylam glodna a nie moglam jesc ,cale szczescie maz mial swoja firme i mogl zajac sie dziecmi bo ja nie bylam w stanie ,staralam sie spac jak najwiecej aby to przespac :zawstydzona/y:
Kazda ciaza jest inna ,jedna ma mdlosci w kazdej ciazy a druga nie ma ich wcale tak samo jest ze zgaga ,ja w kazdej ciazy ja mialam i to byl zywy ogien ,cos okropnego :sorry2:

yesenia, bardzo mi przykro :( Też polecam pójście do lekarza.

Niezbyt rozumiem niektórych Waszych mężów, że nie chcą się zbadać. Ja się domyślam dlaczego, bo po prostu się boją, że może wyjść, że tak naprawdę to ich wina, a to strasznie po dumie pojazd. W końcu to facet jest tym, który ma płodzić dzieci i potomstwo dawać prawie aż do śmierci (pisane z lekkim sarkazmem). Wątpię, że to za każdym razem jest strach przed skończeniem do pojemnika.

U nas ze wczorajszych staranek nici wyszły, bo zaczęliśmy gadać o przyszłości i zrobiła się 1 w nocy, i tylko o pójściu spać marzyliśmy...

Ja dzisiaj coś gorzej się czuję. W gardle drapie i trochę zatoki zatkane. W mieszkaniu strasznie suche powietrze jest i źle bardzo sypiam przez to :(

reklama
Hej,

Ja, żeby Was nadrobić musiałabym przeczytać kilkadziesiąt stron!! :szok: Nie ma szans :sorry2:

Jeśli nam się udało począć dziecko w tyn cyklu to będę mówić o cudzie ;) Mój M. był zagranicą przez większość dni płodnych :( Kochaliśmy się na 3 dni przd owu i jakieś 24h po...więc szanse są niemal zerowe.

Natalia2 ja w ogóle nie miałam nudności ani wymiotów, "za to" prawie przespałam cały pierwszy trymestr...zdarzyło mi się nawet w pracy zasnąć na biurku :p

Czy jak któraś z nas zobaczy II kreseczki takie info pojawi się na pierwszej stronie naszego wątku? To by było pomocne dla osób takich jak ja, które mocno trzymają kciuki za wszystkie Staraczki a nie mają czasu na codzienną lekturę forum.

Do góry