reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Dzień dobry ;)

Yesenia, tulę Cię mocno :-* znam ten ból rozczarowania niestety :( zrób jak dziewczyny radzą i jak najszybciej do lekarza.

Ja dziś nie robię obiadu bo do rodziców jadą :happy2:
Tak więc zajrzę pewnie dopiero wieczorkiem i znów z godzinę nadrabiania będę miała :D pisareczki kochane ;);)

Miłego dnia wam życzę u mnie już 19dc od jutra luteina.

Miłego dnia !

reklama
Ja mam rosół od wczoraj. Zjemy przed wyjazdem do miasta, bo po 11-tej wyjeżdżamy odebrać wypłatę Tomka i na zakupy. Na mieście pewnie potem zjemy hot-dogi z orlenu :D

ja tez mam pomidorowa ale juz mało co zostało bo na kolacje jeszcze jedlismy:tak:
a ja siedze i sie wkurzam bo wlasnie czekam na mojego wypłate mam nadzieje ze przed poludniem wpłynie bo tez bym na zakupy smignela jeszcze do dzis musze zaplacic oiady w szkole

Dzień dobry

Yesenia tule :-*

U mnie dzisiaj jarzynowa o dziwo mesus mnie wczoraj poprosił abym ugotowala wiec bede działać w kuchni :-)

Aaaa i witam nowe staraczki

Ostatnia edycja:
Ja już się boję tej wypłaty, bo po tej podwyżce pod koniec roku Tomkowi ciężko się doliczyć co i jak. Przedtem wiedział ile będzie a teraz dupa. A no i teraz najniższa wzrosła, zakład też musi ją podnieść, także będzie więcej od lutego.

Agnieszka, ja robię zakupy głównie w lidlu, biedronce, aldi i kerfurze. Rzadziej w kauflandzie, tesco i realu. Czasem też do stokrotki zajrzę i żabki :tak: ale też jestem ciekawa waszych typów ;)

ja przewaznie w biedronce lidla nam dopiero otworzyli u nas w łecznej jest tylko 2 biedronki 2 tesco 3 stokrotki 1 lidl żabka ale to taka malusia i reszta prywaciazy do lublina do reszty nie oplaca sie jezdzic ja czasem do stokrotki zajze ale zadko bo koło szkoły młodego mam biedronka i taki ciag roznych sklepików od apteki po alkohole po chemia optyk no i miesny itp wiec ja w jednym miejscu robie ale lidla mam po drodze do domu:-)

reklama
Ja najczęściej kupuje w kauflandzie i biedronce. Rzadko w lidlu. Czasem chodzę do polo, dino. Netto omijam szerokim łukiem. Niestety większe markety mam daleko w większych miastach. Ale gdy tam jestem to wychodzę z pełnym koszykiem. Tam jest mega wybór.

Do góry